Jump to content

Meci amical Oţelul - CSM Moineşti


dcp100168

Recommended Posts

Meci amical Oţelul - CSM Moineşti

Oţelul Galaţi va susţine sâmbătă, 23 martie, o partidă de verificare cu CSM Moineşti, formaţie clasată pe locul secund în Liga a III-a, Seria I. Iniţial fusese stabilită o întâlnire-test cu o selecţionată a judeţului Vrancea.

CSM Moineşti a jucat recent cu echipa secundă a FC Oţelul Galaţi, în prima etapă a primăverii din campionatul Ligii a III-a, partida fiind câştigată de micii roş-alb-albaştri cu scorul de 2-0.

Meciul amical va avea loc pe stadionul Oţelul, de la ora 13.00.

otelul-galati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul a dat o căruţă de goluri în amicalul cu CSM Moineşti

Gălăţenii au făcut spectacol în amicalul disputat astăzi, pe stadionul „Oţelul”, în compania unui adversar modest, CSM Moineşti (locul 2 în liga a treia), impunându-se categoric, scor 10-0. Paraschiv a deschis festivalul golurilor cu o „dublă”, iar Astafei a completat scorul primei reprize după o fază lucrată de acelaşi Paraschiv.

Partea secundă a început nervos pentru formaţia roş-alb-albastră, care a marcat încă de la prima fază prin Vancea. Apoi, şi-a intrat în rol Didi, cu o „dublă”, plus un penalti scos, ratat tot de el, dar a urmat un autogol provocat tot de brazilian, în aceeaşi fază. Vancea a semnat şi el dubla, iar ultimele două goluri au fost marcate de Stromajer şi Joao Felipe. Vom reveni cu amănunte.

OŢELUL:

Prima repriză: Brăneţ – Cojoc, Sîrghi, Benga, Popescu – Iorga, Giurgiu, Neagu – Astafei, Paraschiv, Gazale.

Repriza a doua: Simaitis – Cârjă, Costin, Sipovici, Murgoci – Filip, Băjenaru – Joao Felipe, Didi, Stromajer – Vancea.

Antrenor: Petre Grigoraş.

Au marcat: Paraschiv (min. 5, min. 10), Astafei (min. 24), Vancea (min. 46, min. 74), Didi (min. 55, min. 64), autogol Moineşti (min. 59), Stromajer (min. 77), Joao Felipe (min. 80).

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.