Jump to content

Mii de tecuceni fentează plata impozitului pe maşină

dcp100168

Recommended Posts

Mii de tecuceni fentează plata impozitului pe maşină

Discuţia de marţi seară a primarului Municipiului Tecuci, Daniel Ţuchel, cu preşedinţii şi administratorii de condominii a atins mai multe aspecte interesante printre care şi cel al posesorilor de autovehicule care ar fi fentat plata impozitului. ”În municipiul Tecuci am cerut de la evidenţa înmatriculărilor de la Galaţi, de la serviciul de specialitate, câte maşini înmatriculate am în circulaţie. Sunt peste 11.000. Şi am verificat în baza de date a municipiului şi am sub 7.000 înmatriculate. Sunt 4.000 de şmecheri care circulă pe stradă şi nu plătesc impozit. Acest lucru s-a făcut cu complicitatea funcţionarilor din Primăria Tecuci. Procedura e următoarea. Vin cu un contract de vânzare-cumpărare la Primăria Tecuci, îmi dă o fişă de înmatriculare, îmi pune că m-a luat în evidenţă, mă duc la Galaţi pentru număr de înmatriculare, vin înapoi îi dau cuiva 300 de lei îmi pune ştampilă că am radiat-o, iar eu circul cu ea şi-mi văd de treabă. E valabil pentru marea majoritate. De asemenea marea majoritate din cele 4.000 nu au motoare mici, de Logan, sunt maşini peste 3.000 de cmc unde impozitul depăşeşte 1.500-2.000 de euro pe an. Bani de bani care nu s-au colectat în bugetul local”, cel puţin aşa a afirmat actualul primar Daniel Ţuchel.

protecuci.ro