dcp100168 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 În etapa a XXVI-a a Ligii I, sâmbătă, 13 aprilie, ora 17.00 - DigiSport, Oţelul Galaţi - CS Turnu Severin Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Severinul vrea 3 puncte la GalaţiFormaţia CS Turnu Severin a învins, vineri seară, pe „Municipal“, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a 25-a a Ligii I. La finalul jocului, antrenorul severinenilor, Jerry Gane, a fost foarte mulţumit de cum au evoluat elevii săi, punctând că lupta pentru evitarea retrogradării este departe de se fi încheiat. „Felicit toată echipa pentru modul în care s-au dăruit şi au luptat. Reintrăm în cărţile pentru salvare. După înfrângerea de la Piatra Neamţ, lucrurile se complicaseră, dar azi (vineri – n.r.) am compensat împotriva unei echipe bune şi consider că a fost o victorie meritată“, a spus Jerry Gane, la Digi Sport. „Consider că sunt şase-şapte echipe care se bat pentru evitarea retrogradării. Sper să ne întoarcem cu trei puncte de la Galaţi. Am amintiri frumoase din deplasarea de la Târgu Jiu, atunci când era antrenor Grigoraş“, a completat tehnicianul craiovean.gds.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Gane vrea maximum de puncte din partida de la Galaţi: "Nu mai avem alte opţiuni"După victoria cu Vaslui (2-0), CS Turnu Severin s-a apropiat la patru puncte de zona salvării, dar are nevoie de un succes în deplasarea de la Galaţi pentru a se menţine cu şanse reale în lupta pentru evitarea retrogradării. În precedentele trei jocuri disputate în acest an pe teren advers, echipa preluată în iarnă de Jerry Gane nu se poate lăuda decât cu punctul de la Chiajna (1-1), după care a pierdut la „U” Cluj (0-1) şi Ceahlăul Piatra Neamţ (0-1).Pentru meciul de la Galaţi, în lotul penultimei clasate vor reveni Dorel Stoica şi Ovidiu Dănănae, care n-au mai evoluat de patru, respectiv două etape.„Mergem cu gândul la victorie, nu mai avem alte opţiuni. Mai sunt nouă etape de jucat, în care trebuie să dăm maximum pentru a obţine maximum, indiferent de adversar. Întâlnim o echipă bună a campionatului, cu jucători experimentaţi. Nu sunt accidentaţi, nu avem probleme de lot, din contră au revenit Dănănae, Dorel Stoica şi Durimel, jucători care au avut probleme medicale”, s-a rezumat să spună Gane, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Meci uşor pentru Oţelul: „Trebuie să ne impunem“Vineri începe etapa cu numărul 26 din Liga I la fotbal. Sâmbătă, la Galaţi, Oţelul din localitate primeşte vizita codaşei Turnu Severin, locul 17 în ierarhia competiţiei. După două rezultate de egalitate consecutive, 1-1 cu Steaua şi 0-0 la Constanţa, cu Viitorul lui Hagi, echipa pregătită de Petre Grigoraş vrea să simtă din nou gustul victoriei.Partida ce va avea loc de la ora 17.00 ar trebui să fie una destul de accesibilă gălăţenilor, care ar putea cu un succes să urce destul în clasament şi să mai scape de griji. Oţelul se află pe locul 11 în clasament şi nu are decât patru puncte peste prima formaţie care ocupă loc retrogradabil.Astfel, un succes cu Severinul este cât se poate de necesar. „Nu am câştigat la Constanţa, dar am jucat destul de bine. La partida de sâmbătă, însă nu avem nevoie de paşi greşiţi, asta însemnând şi un rezultat de egalitate. Trebuie să ne impunem şi să obţinem punctele care sperăm să ne urce în clasament”, a declarat Petre Grigoraş, tehnicianul Oţelului.romanialibera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 S-a mărit lista indisponibililorDupă ce runda trecută la meciul cu Viitorul de la Constanţa au lipsit din cauza suspendării fundaşii centrali Benga şi Sîrghi, plus accidentaţii Paraschiv, Didi, Zaharia şi Silviu Ilie, problemele au devenit şi mai accentuate înaintea unei săptămâni decisive pentru situaţia de viitor a Oţelului. Căpitanul Gabriel Giurgiu s-a accidentat şi lasă un mare gol în linia mediană a roş-alb-albaştrilor. Mai mult, problemele de pe partea stângă a apărării au devenit de-a dreptul alarmante. Popescu, titularul din ultimele două partide, s-a accidentat şi ratează meciurile din perioada următoare, iar Ljubinkovici este incert, tot din urma unei uşoare accidentări.“Din nou avem probleme de lot şi asta mă îngrijorează cel mai mult. Vor lipsi Giurgiu şi Popescu, doi jucători importanţi pe care mă bazam, iar Ljubinkovici este uşor accidentat şi nu ştiu dacă va fi apt la ora următorului joc. Sper să fiu suficient de inspirat atunci când voi face primul unsprezece, iar cei care vor intra să evolueze la cel mai înalt nivel”, a spus Grigoraş.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 „Trei puncte cu Severinul”Oțelarii se pregătesc pentru cel mai așteptat meci al sezonului, cel din Cupa României cu Petrolul Ploiești, dar până atunci vor înfrunta în campionat CS Turnu Severin, formație ce a reușit în cele 8 etape disputate în retur să adune mai multe puncte decât obținuse în prima parte a Ligii I. Gălățenii speră la unison la o victorie în partida de sâmbătă pentru a putea dobândi un moral bun în vederea meciului din semifinalele Cupei, dar nu neglijează valoarea oltenilor, mai ales că echipa severineană este mult schimbată față de turul actualei stagiuni.Branko Grahovac: „Este cel mai important meci al sezonului pentru că o victorie ne-ar aduce liniştea. Am jucat bine cu echipele mai sus clasate, dar am avut probleme cu cele mici. Avem ocazia să ne revanşăm, să câştigăm acum cu Severin şi cu trei puncte obţinute suntem mai liniştiţi pentru meciul de Cupă. E un meci de totul sau nimic pentru noi.”Narcis Răducan: „Suntem favoriţi, dar am avut inconstanţă în rezultate aşa că nu trebuie să ne luăm după locurile din clasament. Avem un plus faţă de ei dacă ne gândim că în iarnă am transferat cei mai buni doi jucători de la Severin, dar şi ei s-au întărit. De asemenea, ne aşteaptă şi meciul cu Petrolul din Cupă, astfel că e foarte important să avem un moral bun în abordarea semifinalei.”Petre Grigoraş: „Cei de la Severin au făcut schimbări în cadrul lotului, au avut rezultate bune în retur, sigur că îşi doresc să câştige, dar şi noi avem mare nevoie de cele trei puncte. Se poate spune că e ultima şansă pentru ei să se salveze, dar avem problemele noastre şi nu ne interesează. Trebuie să reuşim să ne putem motiva în meciurile cu echipele mai slab clasate chiar dacă nu considerăm adversarul inferior. Ştim că urmează meciul de Cupă cu Petrolul şi e foarte important pentru noi să-l putem aborda în linişte şi cu încredere. Sunt convins că jucătorii vor conştientiza importanţa jocului cu Severinul, cu toate că sunt şi ceva probleme de lot. Cei care vor lua locul absenţilor trebuie să se ridice la cel mai înalt nivel şi am încredere că o vor face.E o perioadă foarte scurtă de când am venit la echipă, avem mulţi jucători abia transferaţi, pe care îi aşteptăm să se adapteze.Cel mai urât rezultat e cel de la Constanţa, 0-0, aş fi preferat mai degrabă un 3-3 sau 4-4.Putem spune că momentan suntem în grafic, s-au petrecut destul de multe schimbări la echipă în ultima perioadă şi trebuie să fim mulţumiţi cu ce am obţinut până acum. Principala problemă e răbdarea, sunt aşteptări foarte mari, dar la Oţelul s-a mai trecut prin momente delicat şi de fiecare dată s-a ajuns acolo unde s-a dorit.”Partida Oțelul Galați - CS Turnu Severin, din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, pe stadionul „Oțelul”, cu începere de la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de postul Digi Sport 1.dunareabatrana.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 Bilete la Oţelul - CS Turnu SeverinConducerea clubului Oţelul a anunţat preţurile tichetelor de intrare la partida pe care echipa noastră o va disputa pe propriul teren împotriva formaţiei CS Turnu Severin, sâmbătă, 13 aprilie, cu începere de la ora 17.00, în cadrul etapei cu numărul 26 a Ligii I. Astfel, un bilet la Tribuna I va costa 15 lei, unul la Tribuna a II-a - 10 lei, Peluze – 7 lei. Tichetele se pot găsi la cele 4 case de bilete din preajma stadionului sâmbătă, între orele 10.00 şi 17.00.Suporterii care deţin bilete de la jocul Oțelul - Steaua, de runda trecută, vor putea intra gratuit la acest meci. Tichetele gratuite vor putea fi ridicate de la orice casă de bilete numai pe baza biletului de la meciul cu Steaua.dunareabatrana.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Echipa are o faţa destul de ofensivă, cu Grahovac - Cojoc, Sîrghi, Benga, Murgoci - Iorga, Costin, Neagu - Astafei, Paraschiv, Stromajer. Să vedem ce poate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Oţelul - CS Turnu Severin 2-0Formaţia Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Turnu Severin, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I. Meciul a fost întrerupt în prima repriză, din cauza condiţiilor meteorologice. Golurile au fost marcate de Stromajer '45 şi Astafei '55.1-0: Stromajer reia în poartă după o centrare a lui Iorga;2-0: Astafei înscrie cu un şut de la aproximativ 10 metri, după o pasă de la acelaşi Iorga.Oţelul Galaţi: Grahovac - Cojoc, Benga, Sîrghi, Murgoci - Iorga, Costin, Neagu (Antunes '82) - Astafei, Paraschiv (Marquinhos '68), Stromajer (Gazale '72). Antrenor: Petre Grigoraş.CS Turnu Severin: Panagopoulos - Dănănae, Tătaru, Asanovic, Djalilov - Olah (Stoica '68), Hasanovici, Vranjkovici, Velcovici (Neacşa '53), Costea - Tole (Roman '60). Antrenor: Ionel Gane.Cartonaşe galbene: Paraschiv '7, Stromajer '33, Sîrghi '70 / Neacşa '59, '74, Dănănae '87, Costea '88. Cartonaş roşu: Neacşa '74Arbitri: Lucian Rusandu (central) - Eduard Ungureanu, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Mihai Amorăriţei (rezervă). Observatori: Constantin Stefan, Paul MincuÎn prima repriză, spre final, jocul a fost întrerupt pentru aproximativ un minut, din cauza vremii. Partida a fost întreruptă deoarece după câteva minute de ploaie torenţială la Galaţi începuse să cadă grindină. La scurt timp după ce arbitrul Lucian Rusandu a luat mingea şi cele două echipe au început să se îndrepte către marginea ternului, vremea s-a calmat, astfel că jocul a putut fi reluat.La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Grig: "Ploaia ne-a trezit la realitate"Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat după meciul cu CS Turnu Severin, scor 2-0, că elevii săi au început jocul mai slab, dar ploaia i-a trezit la realitate şi până la urmă au meritat pe deplin victoria, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am început meciul mai slab, le cam tremurau hăinuţele jucătorilor, dar a venit ploaia care ne-a trezit la realitate. Ştiam că va fi un meci greu, pentru că Severinul se agăţa de ultima şansă de a se salva de la retrogradare, însă per total am făcut un joc bun şi cred că victoria este pe deplin meritată. Cred că am fost inspirat şi am introdus în teren doi jucători (n.r. - autorii golurilor) care în principiu nu ar fi meritat să fie pe teren, dar care până la urmă s-au dovedit a fi de mare ajutor", a spus Grigoraş.prosport.ro Narcis Răducan: "Victoria a venit la fix. Grig mi-a spus că a visat marcatorii"Directorul general al clubului Oţelul, Narcis Răducan, s-a declarat încântat de rezultat, venit chiar înaintea semifinalei de Cupă cu Petrolul, de joi. "Mă bucur pentru această victorie, mai ales că vine la fix, înaintea unui meci foarte important, cel de joi, din Cupă. Jucătorii au făcut spectacol, e ceea ce ştie cel mai bine Grigoraş să antreneze şi poate de asta avem jucători de peste un milion de euro chiar dacă suntem pe locul 12. Grig mi-a spus că a avut un vis azi-noapte în urma căruia i-a introdus în teren chiar pe cei doi marcatori. Asta da inspiraţie".prosport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts