Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bun gasit dragi Galateni. Ideea infiintarii acestui club ne-a venit  din dorinta de a arata ca se poate trece peste bariera singuratii. Suntem un grup de oameni singuri care am inteles ca aceasta’ boala‘ nu o putem trata decat impreuna. De accea ne propunem sa va invitam la o serie de inanliri si evenimente  ce vor avea loc intr-un cadru intim si organizat, unde ve-ti avea ocazia sa intanliti oameni cu aceleasi probleme cu ale d-voastra.Va asteptam alaturi de noi sa invingem singuratatea!!! Tel: 0743015168;  facebook : Clubul celor singuri.

Posted

Nasol.  Pai daca va intalniti nu mai suntei singuri, deci nu va veti mai putea intitula "Clubul celor singuri".  

Posted

Ce tare-mi place asta: "intanliri si evenimente vor avea loc intr-un cadru intim si organizat"

Sa inteleg ca asigurati o persoana care din sfert in sfert de ora sa aprinda becul pentru a pastra organizarea si a asigura parte egala pentru fiecare? (aluzie la un banc vechi dar bun)

Posted

Pentru toto: Atunci fa-ti tu clubul celui singur. SI RAMAI SINGUREL CUC 

Nu ntelegi ca taman asta e si ideaia clubului? Ca cei singuri sa se intalneasca tocmai pentru a infrange singuratatea? 

Pentru Gelu: Ai inteles total gresit. Ideea e sa ne intalnim si se face apoi o selectie destul de riguroasa intre membri. Si apoi la intalniri se va intra pe baza de legitimatie. La asta se refera intim si organizat. Adica Exclusivist. Unde nu pot intra toti derbedeii. Desigur am auzit ca se va colabora cu o firma de paza. 

Posted

Multumesc pentru sustinere George. Dupa doua raspunsuri sarcastice, am crezut ca nu m-am facut bine inteleasa. Eram pe punctul de a sterge subiectul.

Idea in sine ai prins-o foarte bine. Sunt foarte multe persoane singure care-si doresc acest club. Vor sa nu mai stea in casa, vor sa interactioneze cu alte persoane, vor noi prietenii,vor sa nu-si mai petreaca sarbatorile singuri. Stiu ca acesti oameni au nevoie de acest club si ma lupt cat pot sa-l si deschid. Inca o data multumesc pentru sustinere.

Posted (edited)

Nu am obiceiul sa dau cu pietre. Subliniam doar niste exprimari nefericite si cum limba romana este foarte bogata in nuante este foarte usor sa interpretezi orice.

Si cand pomeniti de: discretie, legitimatii, firme de paza induceti ideea de promiscuitate, de lucruri ascunse celorlalti si asta, culmea, in numele combaterii singuratatii. 

Oameni buni daca vreti sa cunoasteli alti semeni iesiti in lume nu va ascundeti in case conspirative facand lucruri secrete fata de restul lumii. La urma urmei toti suntem adulti si toti ne smotocim prin cearceafuri din cand in cand dar nu facem mare caz de asta si nici nu o facem in case conspirative cu paznici la usa. 

George: este colosal cand sustii ca niste sociopati, disperati sa-si gaseasca jumatatea, isi permit sa faca " o selectie riguroasa". Noroc cu mama natura ca pe unii ii face asa "timizi" incat nu-i lasa sa se puiasca si face o selectie desavarsita. 

Edited by gelu
Posted

Gelu, Alo, iarasi ai inteles total gresit. Nu sunt sociopati care vor sa isi gaseasca jumatatea. Tocmai de aia se face chestia cu firma de paza. Sa nu existe astfel de sociopati pe la intalnirile astea. Aici se vine la socializare nu la agatat. 

Posted

@sclubul ceor siguri. Eu nu a vrut sa folosesc asfel de termeni dar nu stiu cum sa explic unora. Unora trebuie sa le explici prin termenii pe care ii folosesc ei. 

Posted

George, ti se pare ca vreun membru cu care ai intrat in polemica pe acest forum are nevoie de un limbaj mai special ca sa inteleaga? Sustin ceea ce a spus Gelu si Toto mai sus. Ce crezi ca ai ce explica unui om cu copii acasa? Cu greutati? Cu rate la banca? Cu scoala ( poate nu una singura ). Nu crezi ca esti cam ingamfat?

Socializare gasesti unde vrei tu, conditia este sa stii sa socializezi. Mergi pe faleza, mergi intr-un parc, ai atatea domenii online in care te poti descarca. Fa-ti o viata a ta. Ca nu ai / aveti prieteni e vina voastra si aici intervine Gelu cu ` sociopati `!

De ce nu faceti intr-un parc adunarea voastra? De ce e nevoie de paza? De cine sau de ce va ascundeti?

Pe viitor evita apelative gen ALO! Nu suntem la tarla sau la vreo ferma de cai.

Posted

Ok. Hai sa lamuresc toata povestea asta. In primul rand oamenii care s-au inscris in acest club nu sunt sociopati. Sunt oameni obisnuiti, cu copii ,cu greutati ,.cu rate. Sunt oameni care s-au saturat de asa zisa socializare online.s-au saturat de minciuna si ipocrizie.Andrei te intreb un lucru...daca tu te-ai plimba pe faleza sau in  parc si as veni la tine si as incerca sa socializez cu tine...ce impresie ti-as lasa?..Un om singur este marginalizat de toata lumea chiar si de prieteni. Cei care sunt singuri au inteles foarte bine ideea..in ce consta infiintarea acestui club  .Andrei, Gelu  nu ne ascundem de nimeni!!! S-a inteles total gresit ideea cu paza.Paza va fi pentru cei care v-or veni si..."DA BA SA VAD SI IO CE ESTE  AICI " pentru genul asta de oameni va exista paza, nicidecum pentru a ascunde ceva. Nu v-or fi case conspirative...Va fi un local public .Cat despre selectie riguroasa....da, dar tot pentru acel gen de oameni la care m-am referit mai sus .

Posted

Sunt un tip sociabil. Dacă cineva ar veni la mine și ar încerca să intre-n vorbă într-un mod plăcut cu siguranță nu mi-aș face nicio impresie urâtă. Stau și mă întreb.. un om la 30-45 de ani dacă este singur și marginalizat, care e motivul? De aici și ideea de sociopat. Nu am spus ca din grupul vostru ar fi sociopați. Mă refer strict la modul general.

Posted (edited)

Ultima oara cand postez pe acest topic.

Prima data am postat pentru ca mi s-a parut haios anuntul si cand zic haios ma raportam la bancul asta:

"Strul si Itic prieteni foarte buni discuta despre problemele sexuale.Strul:-mai Itic cum de te intelegi tu cu nevasta-ta asa bine la pat pt ca eu cu a mea nu ne mai intelegem deloc.Itic din doua vorbe ii da raspunsu:nu mai merge singurul rezultat sex in grup.bucuros strul se duce akasa isi anunta sotia ea incantata,ea incantata ,gata zis si facut.sambata seara petrecere mare.Strul propune invitatilor sex in grup toata lumea de acord .Sa stis lumina si a inceput  o orgie advarata.La un sfert de ora Strul aprinde nervos lumina:BAAAHAI SA NE ORGANIZAM OLEACA CA AM LUAT DE 3 ORI m--- PANA ACUMA!" (eu stiam o variatie a astuia, dar pe asta l-am gasit pe net la o cautare rapida).

Avand in vedere cat de rau s-au atacat cele doua persoane bag de seama ca una din cauzele faptului ca sunt singuri este lipsa umorului. Mai relaxati oameni ca nimeni nu va ia nimic din ce-i al vostru!

Nu vreau sa raspund la rautati, gen  "limitati". N-are sens si starnim polemici seci.

PS. George - imi esti suficient de simpatic pe forum, asa ca te rog sa te limitezi cu postatul pe topicuri si sa nu mai insisti cu mesaje personale. Nu vreau sa dezvoltam o relatie personala, vreau sa ma limitez doar la schimbul de idei.

O viata plina, va urez, "intr-un cadru intim si impecabil organizat"!

Edited by gelu
Posted

@Dnei initiatoare sau Drei :) , @George, nu va impiedica nimeni sa mergeti in diverse locuri unde se pot cunoaste oameni (unii buni, altii mai putin buni) . Ii pastrati pe cei care considerati voi ca merita, insa daca refuzati sa va asumati riscuri si mergeti pe premisa ca voi aveti o problema, trece viata pe langa voi. Nu am vazut pe nimeni sa "muste" pe cineva doar pentru ca este "abordat" :))) In sine ideea voastra nu e rea, sunteti liberi sa faceti fel de fel de intruniri, poate veti "depasi" aceasta "idee" de a fi singur. Sunteti singuri pentru ca vreti sa fiti :) 

@ George si care-i problema de a "agata" sau poate de a fi "agatat" ? :) Oriunde, oricand se poate intampla ;) ... 

Posted

Asta o stiu si o intleg dar aici e vorba de altceva. E o diferenta intre a te imprieteni cu o fata in mod civilizat si a o agata iar al 2-lea lucru e nepoliticos. 

• 13 years later...