Jump to content

Şcoala Nr. 29 a câştigat Marele Premiu la Etwinning


dcp100168

Recommended Posts

Şcoala Nr. 29 a câştigat Marele Premiu la Etwinning

Elevii clasei a VII-a B de la Şcoala Nr. 29, coordonaţi de profesoara de limba şi literatura engleză Artemiza Lovin, au câştigat, pe 14 martie, în cadrul Conferinţei europene Etwinning de la Lisabona, Premiul I la categoria de vârstă 12-15 ani, dar şi Marele Premiu pentru proiectul „Rainbow Village”, considerat a fi cel mai bun dintre cele intrate în competiţie în 2013. Proiectul fost iniţiat de profesori coordonatori din Grecia şi Franţa, la care au participat ca parteneri şcoli din România, Italia, Marea Britanie, Turcia, Slovacia şi Polonia.
Pornind de la ideea că planeta a fost distrusă de încălzirea globală, elevii şi profesorii au constat creat o lume fictivă, o comunitate cu propriile legi şi propria Constituţie.

Aventura continuă şi în anul acesta şcolar cu proiectul „School Over the Rainbow”, în cadrul căruia proiectează o şcoală ideală concepută de elevii şi profesorii din cele opt ţări partenere.
Toate produsele activităţii eTwinning sunt găzduite de blogul proiectului: http://therainbowvillageproject.blogspot.com.
Etwinning este o comunitate a şcolilor ce implică aproape 200.000 de cadre didactice din Europa, fiind un program finanţat de către Comisia Europeană.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.