Carmen Gherasim Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 In urma cu aproape un an am fost trimisa de medicul ginecolog la spitalul judetean pentru mai multe investigatii. Nu mi-a spus ce am, doar ca e vorba de o problema grava si ca ar fi bine sa ma duc imediat. L-am ascultat pentru ca m-a speriat modul in care a spus-o si m-a facut sa cred ca am cancer. Am fost la urgente ginecologie si o doctorita de acolo care m-a consultat sumar suparata ca a fost deranjata mi-a spus ca medicul care m-a trimis este nebun, ca nu am nici o problema si sa merg linistita acasa. Am plecat acasa si dupa o luna, aici in Grecia unde muncesc de 4 ani, mi s-a confirmat diagnosticul. Am fost diagnosticata cu cancer ovarian, am inceput chimioterapia, am fost operata am continuat tratamentul.Ce vreau eu? Ca aceasta doctorita sa nu mai dea diagnistice eronate pentru ca eu am pierdut o luna, o luna in care poate eram depistata in stadiul 2 nu 3 cum mi s-a intamplat mai tarziu. Daca fac o reclamatie la spital nu cred ca se intampla mare lucru dar as vrea macar sa mediatizez situatia sa nu mai ajunga si alte persoane bolnave sa fie trimise acasa. Eu sunt multumita ca sunt aici in Grecia si am fost bine tratata pentru ca sunt convinsa ca in Romania, de ce sa nu o spunem, si mai ales la Galati cu siguranta nu as fi ajuns pana acum. Va rog doar sa imi spuneti ce ar trebui sa fac in vederea mediatizarii acestei situatii.http://gherasimcarmen.blogspot.gr/
riaji Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 (edited) Pai..ai putea incepe prin a ne spune numele doctorului, iar mai apoi poti continua prin a-i face o plangere pentru malpraxis. Edited March 31, 2013 by riaji
Recommended Posts