Jump to content

Iorga, urmărit de francezii de la Toulouse

Recommended Posts

Posted

Iorga, urmărit de francezii de la Toulouse

Cătălin Iorga, mijlocaşul ofensiv al Oţelului, este unul dintre jucătorii urmăriţi de formaţia franceză Toulouse în vederea unui transfer din vară, conform celor declarate de Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, în direct la DigiSport.

„Toulouse a venit să-i urmărească pe Nistor de la Pandurii şi Iorga de la Galaţi, doi jucători buni ai campionatului nostru”, a spus Dinu Gheorghe.

FC Toulouse, un club titrat al Franţei, este pe locul 11 în prima ligă după 30 de etape disputate, la şapte puncte de locurile europene. De asemenea, pentru Iorga şi-a manifestat interesul şi Steaua Bucureşti la începutul săptămânii trecute.

În vârstă de 25 de ani, Iorga a marcat deja patru goluri pentru Oţelul în ediţia actuală de campionat şi este unul dintre cei mai în formă jucători la ora actuală din lotul lui Petre Grigoraş.

Conform siteului transfermarkt.de, Iorga este cotat la suma de 750.000 de euro.

viata-libera.ro

Posted

Au început negocierile cu Steaua

Steaua a demarat negocierile pentru transferul mijlocasului Laurentiu Iorga, de la Otelul Galati. Joi, managerul "ros-albastrilor", Mihai Stoica, a luat legatura cu omologul sau de la Galati, Narcis Raducan, pentru a initia discutiile referitoare la mutarea lui Iorga in Ghencea.
"Meme m-a sunat si mi-a confirmat interesul pentru Iorga, dar este o discutie preliminara. Urmeaza sa avem negocieri la nivelul cluburilor, e foarte civilizat asa cum s-a procedat. Noi suntem dispusi sa negociem pentru orice jucator, dar pretul lui Iorga nu este public. El este un jucator interesant, au fost si reprezentanti de la Toulouse care l-au urmarit. Noi nu vrem sa facem licitatie, dar este urmarit din mai multe parti", a spus Narcis Raducan la Sport.ro.
Laurentiu Iorga are 25 de ani si o cota estimata la 750.000 de euro.

ziare.com

Posted

Patronul Stelei s-a speriat de preţul pus de Oţelul pe Iorga

Mijlocaşul Cătălin Iorga, cel care a atras interesul mai multor cluburi prin evoluţiile sale, are şanse minime de a se transferala Steaua, după ce bucureştenii s-au declarat nemulţumiţi de preţul său. „Iorga nu mai vine, au cerut 1 milion de euro pentru el. Să fie sănătoşi”, a spus finanţatorul Stelei, George Becali.

Pe lângă Steaua, pentru transferul lui Iorga s-a mai interesat şi clubul francez de primă ligă, Toulouse, care a avut reprezentanţi la ultimul joc al Oţelului, chiar contra Stelei. Atunci, Iorga a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, pe lângă acţiunile individuale reuşite a pasat decisiv la golul egalizator din minutul 94.

„Am avut discuţii şi cu Meme (n.r. managerul Stelei), suntem în contact, dar nu facem licitaţie publică pentru Iorga. E un lucru bun că Steaua a trecut şi la fapte, dar nu e neaparat ca Iorga să ajungă acolo. Avem jucători monitorizaţi de mai multe cluburi din Europa. Cătălin mai are contrat cu noi, nu poate pleca gratis, şi chiar doreşte să continue cu Oţelul dacă nu se va concretiza un transfer. Le-am comunicat clauza celor care s-au interesat de Iorga, dar nu suntem încă în perioada de transferuri să intrăm amănunţit în detalii”, a spus Răducan.

Iorga a reuşit patru goluri în actuala ediţie a Ligii I în cele 22 de partide jucate.

viata-libera.ro

Posted

Reghecampf, revoltat: E penibil! Nu poţi face aşa ceva!

Laurentiu Reghecampf a rabufnit dupa ce Otelul Galati a cerut 1 milion de euro in schimbul transferului mijlocasului Laurentiu Reghecampf. "E penibil ce se intampla! Am anuntat ca suntem interesati de Iorga si acum se cere 1 milion de euro pentru el, un jucator de la o echipa de pe locurile 12-13. Nu poti face asa ceva", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Gigi Becali a anuntat saptamana trecuta ca e interesat de transferul mijlocasului Laurentiu Iorga, de la Otelul Galati. Seful "ros-albastrilor" l-a pus pe Meme Stoica sa faca o oferta, insa acesta s-a lovit de pretentiile financiare ale galatenilor: 1 milion de euro!

ziare.com

Posted (edited)

Pai cum, bre MM? La valoarea lu` Gigi? 1 milion ii da pe luna lu` Mitica la table..

Edited by riaji
Posted

Narcis Răducan spune că un milion de euro este un preţ corect pentru transferul lui Iorga la Steaua

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, joi, că suma de un milion de euro, vehiculată de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, este un preţ corect în momentul de faţă pentru un posibil transfer al mijlocaşului Cătălin Iorga la Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX. "N-am dat nici un preţ în presă pentru Iorga, dar pot să spun că valoarea sa e mai mare decât cea vehiculată (n.r. - de Laurenţiu Reghecampf). Este unul dintre puţinii jucători din prima ligă, tânăr, talentat şi care a jucat în grupele Ligii Campionilor. Nu ştiu câţi jucători de la Steaua au făcut lucrul ăsta în ultimul timp, aşa că se justifică preţul şi probabil că ceea ce spun acum se va confirma în perioada următoare. Eu chiar cred că Iorga e încă ieftin, s-ar putea să-i crească preţul în viitorul apropiat, dacă va continua să joace la fel de bine şi dacă va fi la fel de serios", a spus Răducan.

Antrenorul echipei Oţelul, Petre Grigoraş, a menţionat că tehnicianul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, nu trebuia să comenteze situaţia lui Cătălin Iorga. "A fost o declaraţie pe care nu ar fi trebuit să o facă, indiferent ce părere are despre preţul cerut. Până la urmă, Iorga este jucătorul nostru şi, cel puţin până-n vară, nu se pune problema să plece de la noi, iar dacă este să se discute plecarea lui, nu este problema mea.", a declarat Petre Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, afirmase că un milion de euro este un preţ mare pentru un jucător de la o echipă clasată pe locurile 12-13. "Echipele trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Să aibă grijă să plătească la zi salariile. Nu poţi să ceri un milion de euro pentru un jucător de la o echipă de pe locurile 12-13", afirma Reghecampf.

• 2 months later...
Posted

Campion cu Oţelul, speră să joace iar în Champions League, dar cu Steaua

Laurenţiu Iorga, 25 de ani, a mărturisit că visează să evolueze la un club la care există stabilitate şi linişte financiară, nominalizînd Steaua în fruntea formaţiilor unde s-ar transfera.

- Laurenţiu, care mai e situaţia voastră, la Galaţi?
- Nu prea bună! Nici nu ştiu ce obiectiv vom avea, sperăm să se rezolve treburile. Sîntem neplătiţi de trei luni... Momentan, nu ne depunem memorii, dar nu e deloc OK.

- Speri să se mai facă transferul la Steaua?
- Da. Mi-aş dori să merg acolo sau la o altă grupare unde să fie stabilitate. Asta caut acum. Steaua are cel mai bun lot din ţară, normal că mi-aş dori să merg acolo.

- Între Steaua şi o variantă de "afară" ce-ai alege?
- Aleg unde este linişte financiară. Şi stabilitate. Mi-aş dori din tot sufletul să plec, nu pot să mint.

- I se simte lipsa lui Gigi Becali de la Steaua?
- Da. Era un personaj deosebit. Nu ştiu cît va afecta pe termen lung distanţa sa de echipă, de club.

- Cum eşti tu ca om? Microbiştii îţi cunosc calităţile de pe terenul de fotbal.
- Sînt un tip simplu, dar pretenţios. Vreau să ajung cît mai sus în carieră, să mai fiu campion. Mă inspiră diverşi fotbalişti, precum Messi şi Ronaldo, amîndoi sînt la fel de gigantici, dar şi un antrenor precum Guardiola. Mi-aş dori să ajung să văd pe viu un meci al Barcei sau al lui Real Madrid, să urmăresc mişcările mai multor fotbalişti. De la noi îmi place Sînmărtean, apreciez fotbaliştii tehnici.

- Visezi şi la echipa naţională?
- Mi-e greu să cred că sînt ochi pentru mine. Dacă situaţia va fi incertă la Oţelul, nici rezultatele nu vor apărea şi atunci selecţionerul n-are cum să se uite spre jucătorii unei asemenea echipe.

"În cantonament, mă destind citind. Ultima carte pe care am terminat-o este «Americanul», de Andrew Britton. Cînd citesc ceva interesant, mă liniştesc şi am o perspectivă altfel asupra vieţii" (Laurenţiu Iorga, mijlocaş ofensiv Oţelul)

gsp.ro

Posted

Oţelul Galaţi, aproape să piardă un milion de euro

* Mijlocaşul Cătălin Iorga este dorit de Steaua şi ar putea să plece gratis în cazul în care nu va fi plătit în câteva zile

Cel mai bun jucător al Oţelului din ediţia precedentă de campionat, Cătălin Iorga, poate fi pierdut gratis de gălăţeni. Cum la începutul săptămânii viitoare se fac trei luni fără plata salariilor, automat orice jucător al roş-alb-albaştrilor poate depune memoriu să devină liber de contract. Chiar dacă Iorga încă nu şi-a exprimat dorinţa unei despărţiri de asemenea manieră, mijlocaşul Oţelului se află în atenţia celor de la Steaua Bucureşti, care ar putea profita de situaţia limită de la clubul gălăţean.
Atenţia Stelei pentru Iorga datează de ceva vreme, dar preţul cerut de conducerea Oţelului, un milion de euro, a fost considerat exagerat de bucureşteni. În plus, conturile clubului roş-alb-albastru sunt blocate de sechestrul asigurator impus de ANAF, iar banii încasaţi pe un eventual transfer n-ar putea fi folosiţi de conducerea Oţelului.
„Momentan Iorga se află la noi, dar, dacă se achită preţul corect, atunci el poate pleca. Nu cred că e ceva neobişnuit ca un club să vândă jucători pe care se pot încasa sume importante”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.
Referitor la situaţia neplăţii salariilor de trei luni, Răducan a precizat că a primit asigurări din partea acţionariatului că acestea vor fi rezolvate în timp util: „Am primit asigurări că nu se va ajunge în situaţia să pierdem jucătorii din cauza neplăţii salariilor şi sper revenim la normal din toate punctele de vedere cât mai repede”.
Iorga (25 de ani) a fost cel mai bun marcator al Oţelului în sezonul 2012-2013, cu opt reuşite în toate competiţiile, acumulând 31 de prezenţe în campionat.
“Mi-aş dori să merg la Steaua sau la o altă echipă unde să fie stabilitate. Asta caut momentan. Steaua are cel mai bun lot din ţară, normal că mi-aş dori să merg acolo”, a spus Iorga.

viata-libera.ro

• 3 weeks later...
Posted

Oţelul se va despărţi de jucători importanţi

După plecarea lui Benga la Petrolul, lista jucătorilor importanţi din sezonul trecut care vor pleca este în continuare deschisă. Printre cei care pot pleca în cazul în care echipele interesate vor plăti preţul cerut se numără Neagu şi Iorga. Conform spuselor managerului general, Narcis Răducan, există interes din partea mai multor cluburi pentru cei doi.

„Vor pleca şi jucători, sunt unii de care vrem să ne despărţim, dar e posibil să plece şi jucători cu mai multe minute jucate în trecut. Sunt discuţii pentru Neagu şi Iorga cu mai multe cluburi, inclusiv Steaua, dar nimic oficial momentan. Când vom avea o propunere oficiala proporţională cu valoarea jucătorilor atunci îi vom lăsa să plece. Preţul va fi stabili pe măsura valorii lor, având în vedere că sunt jucători care au evoluat în Liga Campionilor. Nu suntem disperaţi să vindem, 500.000 de euro nu e preţul corect”, a spus Răducan.

De asemenea, nici antrenorul Ionuţ Badea nu se opune plecărilor în acest moment, chiar dacă Oţelul va debuta în noul sezon chiar de luni.

„Orice jucător care e transferat la mai bine poate să plece, nu ne putem opune în faţa carierei sale”, a spus Badea.

viata-libera.ro

• 3 weeks later...
Posted

Steaua îi vrea pe Iorga şi Neagu

Postul de televiziune ProTV a anunţat recent că Steaua îi doreşte la pachet pe Laurenţiu Iorga şi Ionuţ Neagu. Bineînţeles că cei din conducerea Oţelului nu ar refuza un transfer al ambilor, în condiţiile în care s-ar primi o sumă de bani care să mulţumească patronatul.

Discuţiile pentru Iorga sunt mai vechi, dar mai nou se vehiculează şi varianta Naegu, ca înlocuitor pentru Bourceanu la Steaua. Interesant este faptul că mijlocaşul central gălăţean l-a înlocuit pe acesta din urmă şi la Oţelul în 2009.
Deocamdată cele două cluburi nu se înţeleg la bani, Oţelul cerând 1,8 milioane de euro, după unele surse, în timp ce bucureştenii ar fi dispuşi să ofere maxim 1,2 milioane, pe cei doi jucători de bază ai Galaţiului.

Laurenţiu Iorga (25 de ani) a fost adoptat de oraşul Galaţi de la o vârstă fragedă, el evoluând doar pentru Oţelul încă de la începul carierei sale de fotbalist. Per total a strâns 161 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 22 de goluri. De asemenea, numărul 7 pe tricou de la Oţelul, are 7 prezenţe în naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol, plus o selecţie în reprezentativa U23.

Ionuţ Neagu (23 de ani) este şi el un produs 100% natural al clubului de fotbal Oţelul. Mijlocaşul la închidere este exemplul perfect când vine vorba de performanţele academiei de juniori a gălăţenilor. Încet, dar sigur s-a impus şi în fotbalul românesc, fiind selecţionat de 4 ori în reprezentativa de tineret a României, de 3 ori la naţionala de seniori, şi încă o dată în selecţionata U23 ! La Oţelul a strâns per total 120 de meciuri în toate competiţiile, marcând 3 goluri.

dunareabatrana.ro

Posted

Au scăzut şansele de plecare pentru Iorga şi Neagu

Laurenţiu Iorga şi Ionuţ Neagu ar putea rămâne până la urmă la Oţelul, chiar dacă cei din conducere şi-ar fi dorit probabil să-i vândă. Faptul că nu s-a primit nicio ofertă scrisă pe adresa clubului, ci au fost doar tatonări verbale întăreşte acest lucru. În plus perioada de transferuri se va încheia la începutul lunii septembrie.

Conducerea formaţiei Steaua Bucureşri a anunţat că nu ar mai interesată de cei doi jucători, considerând că preţul cerut pentru aceştia este cam mare. De partea cealaltă, FC Oţelul anunţă că orice jucător e de vânzare în anumite condiţii, dar nu va fi un capăt de lume dacă Iorga şi Neagu rămân la echipă.

Ionuţ Badea: „Orice jucător poate pleca la mai bine, dacă va fi cazul unei oferte avantajoase atât pentru el, cât şi pentru club. Ne aflăm în perioada de reconstrucţie, nu avem un obiectiv anume, ci ne fixăm câte un obiectiv la fiecare partidă şi nu vom fi afectaţi de plecări.”

Gabriel Alejandro Viglianti: „Discuţii preliminare, neoficiale, au fost tot timpul pentru mai mulţi jucători, dar la club nu a ajuns nicio ofertă concretă până acum pentru niciunul. Au fost tot timpul întrebări pentru unii dintre jucători, e şi normal, avem jucători buni în lot, dar încă nu-i nimic stabilit. Doar dacă va fi cazul unor plecări vom vedea atunci dacă va fi nevoie de întăriri.”

Manager general Steaua: "Ţucudean nu ne interesează, nu ne-a interesat niciodată. La fel şi Neagu şi Iorga. Ei nu reprezintă o ţintă pentru Steaua. Sunt buni, dar nu oricine e o ţintă pentru Steaua. N-am vorbit cu Narcis Răducan despre aceşti jucători, nu am făcut nici o ofertă."

dunareabatrana.ro

• 3 weeks later...
Posted

Steaua, interesată de transferul lui Iorga şi Neagu

Gruparea FC Steaua, calificată marţi seară în grupele Ligii Campionilor, este interesată de transferul a unsprezece jucători, a anunţat managerul grupării roş-albastre, Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă. "Avem o listă cu jucători cărora le vom face oferte, iar dacă din această listă vom transfera cinci atunci ne vom declara mulţumiţi. Pe lista noastră sunt fundaşii Piotr Celeban (FC Vaslui), Fernando Varela (FC Vaslui), Vit Benes (FK Jablonec); mijlocaşii Ionuţ Neagu (Oţelul Galaţi) şi Laurenţiu Iorga (Oţelul Galaţi), Haubert Guilherme (Petrolul Ploieşti) şi atacanţii Wesley Lopes (liber de contract), Paul Batin (CFR Cluj), Pantelis Kapetanos (CFR Cluj). Şi ar mai fi încă doi atacanţi care nu sunt pe această listă, pentru care vom vedea dacă vom obţine aprobarea de la patronul nostru. Este vorba de Daniel Chima (FK Molde) şi de Mana Dembele (Clermont)", a afirmat Stoica.

Posted

Iorga şi Neagu, primii şterşi de pe lista Stelei?

Mihai Stoica a prezentat azi lista jucătorilor din care steliştii vor transfera 4-5 pentru a-şi întări echipa în perioada următoare. Doi dintre fotbaliştii urmăriţi l-au dezamăgit pe Reghecampf, care e nemulţumit că aceştia n-au mai progresat. “Sînt cîţiva jucători despre care s-a tot discutat în ultima vreme prin media românească, cum ar fi Iorga. Mijlocaşul a jucat foarte slab în ultima vreme, n-am mai repetat evoluţiile bune de anul trecut, după cum am văzut cu toţii, aşa că va fi foarte greu să ajungă la Steaua şi să pună probleme jucătorilor pe care-i avem. Aceeaşi problemă este şi la Neagu. Dacă Bourceanu şi Pintilii rămîn, plus Filip, care creşte de la meci la meci, atunci e greu să mai aduci un jucător pe acelaşi post“, a spus Reghecampf la Fanatik Show, pe Digi Sport.

gsp.ro

Posted

Becali a anunţat din închisoare sumele pe care le propune pentru transferul a 4 jucători

Becali le-a transmis din închisoare subalternilor de la club ce sume trebuie să propună pentru a-i aduce în Ghencea pe Marica, Wesley, Neagu şi Varela.

...

Ionuţ Neagu (23 de ani) - Oţelul Galaţi
- 500.000 de euro pentru Oţelul
- 10.000 de euro lunar salariul jucătorului

...

gsp.ro

Posted

Neagu este în drum spre Bucureşti pentru a semna cu Steaua

Negocierile dintre Oţelul şi Steaua pentru transferul mijlocaşului Ionuţ Neagu la echipa bucureşteană s-au finalizat cu succes, conform unor surse din cadrul clubului gălăţean, Oţelul va încasa aproximativ 600.000 de euro, iar jucătorul a acceptat un salariu de 10.000 de euro pe lună. În acest moment, Ionuţ Neagu se află în drum spre Bucureşti, urmând să efectueze vizita medicală înainte de semnarea contractului.

Aceleaşi surse ne-au mărturisit că se mai poartă negocieri şi pentru Iorga în cele două cluburi, dar se estimează că şansele de concretizare nu sunt foarte mari.

viata-libera.ro

Posted

Ionuţ Neagu va juca la Steaua

Mijlocaşul echipei Oţelul Galaţi Ionuţ Neagu a efectuat, luni după-amiază, vizita medicală înaintea transferului la Steaua, el declarând că venirea la campiona României este maximum ce putea realiza pe plan intern, informează digisport.ro.

"Este un pas important în cariera mea, pentru că este cea mai galonată echipă din România şi cred că pe plan intern este maximum ce puteam realiza. S-a tot vorbit de un transfer şi am aşteptat. Dacă se întâmplă acum, e ok, dacă nu, rămâneam la Galaţi, o luam de la început. Avem aceleaşi scopuri: titlul. Dacă mi-era teamă, nu mai veneam. Concurenţa e benefică atât pentru Bourceanu şi Pintilii, cât şi pentru mine", a spus Neagu.

Ionuţ Neagu este de părere că Steaua poate trece de faza grupelor Ligii Campionilor. "Am mai jucat cu Oţelul în Liga Campionilor şi vreau doar să repet acest sentiment. Este o grupă destul de echilibrată şi sunt şanse reale de calificare", a completat Neagu.

Impresarul Victor Becali a afirmat că valoarea transferului este de aproximativ 500.000 de euro. "Neagu a făcut vizita medicală. Cluburile s-au înţeles, iar lui i s-a spus ce poate să îi ofere Steaua. Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Mai trebuie semnat contractul. Suma de transfer e pe la 5-600.000 de euro, dar ceva în minus decât în plus", a explicat Becali.

Victor Becali a precizat că în acest moment nu sunt negocieri între Steaua şi Oţelul pentru transferul mijlocaşului Laurenţiu Iorga. "Nu s-a pus problema ca Iorga să vină la Steaua. Ştiu că a fost un interes pentru amândoi, iar apoi s-a renunţat la varianta Iorga. În momentul ăsta aşa au decis cei de la Steaua, pentru că ei sunt în măsură pe cine iau şi pe cine nu iau. În momentul de faţă nu mai sunt discuţii pentru el", a completat Becali, care a precizat că nu sunt şanse ca transferul lui Wesley Lopez la Steaua să mai fie perfectat.

În vârstă de 23 de ani, Ionuţ Neagu a evoluat în cariera sa doar pentru Oţelul Galaţi, alături de care a câştigat titlul şi Supercupa României în sezonul 2010/2011.

Posted

Steaua a plătit 620.000 de euro pentru transferul lui Neagu de la Oţelul Galaţi

Transferul mijlocaşului Ionuţ Neagu de la Oţelul Galaţi a costat gruparea FC Steaua 620.000 de euro, a anunţat directorul general al clubului moldovean, Narcis Răducan, care consideră preţul ca fiind corect. "Am considerat de comun acord cu Ionuţ că a venit momentul să facă pasul către altă echipă. Suma tranzacţiei este de 620.000 de euro, una corectă şi sunt convins că Ionuţ se va dezvolta fotbalistic şi va ajunge unde visează, într-un campionat mai puternic", a declarat Răducan pentru site-ul oficial al clubului.

Mijlocaşul Ionuţ Neagu a spus că va iubi în continuare echipa gălăţeană: "Am petrecut la Oţelul cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea de până acum. Am avut clipe frumoase, m-am bucurat, am suferit alături de colegi şi de antrenorii care m-au pregătit de-a lungul timpului şi nu pot decât să mulţumesc clubului pentru tot ce mi-a oferit în aceşti ani. Le mulţumesc în mod special şi suporterilor, sper să fie alături de echipă indiferent de situaţie, aşa cum s-a întamplat şi până acum. Am iubit, iubesc şi voi iubi Oţelul în continuare, într-o zi mă voi întoarce şi o voi face cu plăcere din orice postură".

Posted

Dorinel îl vrea pe Iorga la Kuban

Antrenorul Dorinel Munteanu nu-şi uită jucătorii cu care a ieşit campion la Oţelul în 2011. După ce l-a luat pe Milan Perendija cu el la Mordovia Saransk, acum fostul tehnician de la Dunăre este interesat de Cătălin Iorga, unul dintre cei mai curtaţi gălăţeni în vară.
Munteanu o antrenează din acest sezon pe Kuban Krasnodar, cu care se clasează momentan pe locul 8 în Rusia. De asemenea, formaţia rusă este calificată în grupele Europa League, dar în cazul unui transfer, Iorga nu ar putea evolua acolo, deoarece nu a fost trecut pe lista UEFA. La Kuban, Dorinel mai are un roman în subordine, pe atacantul Gigel Bucur, convocat recent şi la naţionala României.
În cazul în care mutarea reuşeşte, aceasta ar fi cu adevărat o lovitură de imagine pentru conducerea administrativă a Oţelului, care ar reuşi probabil să obţină mai mulţi bani dintr-un astfel de transfer şi în plus ar da o palmă Stelei, care l-a refuzat recent pe fotbalistul gălăţean.
Cătălin Iorga (25 de ani) a fost adoptat de oraşul Galaţi de la o vârstă fragedă, el evoluând doar pentru Oţelul încă de la începul carierei sale de fotbalist. Per total a strâns 164 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 22 de goluri. De asemenea, numărul 7 pe tricou de la Oţelul, are 7 prezenţe în naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol, plus o selecţie în reprezentativa U23. A câştigat campionatul şi Supercupa cu Oţelul în 2011, evoluând de 3 ori şi în Liga Campionilor.

Narcis Răducan: "Iată că nu îl vindem pe Iorga la Steaua. Transferul lui la Kuban Krasnodar este o chestiune de zile."

dunareabatrana.ro

Posted

Iorga rămâne la Oţelul

Cătălin Iorga a ratat din nou un transfer, de data aceasta la Kuban Krasnodar, formaţie din prima ligă rusă antrenată de fostul tehnician de la Dunăre, Dorinel Munteanu.  Mijlocaşul nostru a fost foarte aproape să schimbe echipa de mai multe ori în acest an, fiind dorit de Toulouse (Franţa) şi Steaua.

Directorul general Narcis Răducan a explicat că jucătorul pare afectat de ratarea transferurilor, dar spune că acesta se va pune pe picioare cât de curând şi îşi va reveni şi cu ajutorul conducerii. Perioada de transferuri se încheie mâine aşa că Iorga va rămâne la Oţelul cel puţin până la iarnă
Cătălin Iorga (25 de ani) este originar din Babadag, dar a fost adoptat de oraşul Galaţi de la o vârstă fragedă, el evoluând doar pentru Oţelul încă de la începul carierei sale de fotbalist. Per total a strâns 164 de meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 22 de goluri. De asemenea, numărul 7 pe tricou de la Oţelul, are 7 prezenţe în naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol, plus o selecţie în reprezentativa U23. A câştigat campionatul şi Supercupa cu Oţelul în 2011, evoluând de 3 ori şi în Liga Campionilor.

Narcis Răducan: “Iorga a fost foarte aproape de a ajunge la Kuban, dar nu s-a perfectat transferul. Cred că Dorinel, sau cei de acolo nu au mai fost pe aceeași lungime de undă cu conducerea noastră. Jucătorul nu se simte tocmai bine, dar este profesionist și vom încerca să-i ridicăm moralul.”

dunareabatrana.ro