Jump to content

Puşti în comă alcoolică la 14 ani


dcp100168

Recommended Posts

Puşti în comă alcoolică la 14 ani

Doi copii de 14 ani au ajuns în stare gravă la Spitalul de pediatrie din Galați după ce au băut o cantitate mare de alcool. Cei doi adolescenți, din comuna gălățeană Independența, se pare că, rămași nesupravegheați au „gustat” mai multe pahare cu vin și cu țuică. La un moment dat, ambilor copii li s-a făcut rău și au intrat în comă alcoolică. Au fost descoperiți de părinții unuia dintre tineri, care a sunat imediat la 112.

Un echipaj de la Ambulanță a ajuns acasă la tineri, unde după ce le-a acordat primele îngrijiri medicale i-a transportat la Spitalul de copii „Sfântul Apostol Ioan”. „Echipajul care a ajuns la fața locului a găsit doi adolescenți cu vârsta de 14. Prezentau o puternică halenă etilică și erau în comă alcoolică. Au fost transportați la spital pentru tratament de specialitate”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanță Galați.

În acest caz se vor implica și asistenții sociali din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului. Dacă aceștia vor constata că adolescenții au fost lăsați nesupravegheați sau îndemnați de adulți să consume alcool, vor fi trași la răspundere.

presagalati.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.