dcp100168 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Patru gălăţeni au încercat să se sinucidă duminică noapteaPatru persoane au ajuns în cursul nopţii de duminică la spital, după ce au încercat să se sinucidă. Primul este un gălăţean de 45 de ani care, după ce a băut, a hotărât brusc să-şi pună capăt zilelor. Ambulanţa a fost apoi solicitată în comuna Piscu, unde un bărbat de 37 de ani a luat mai multe pastile de diazepam, hotărât să încheie socotelile cu viaţa. Şi în comuna Bălăşeşti un bărbat de 51 de ani s-a tăiat pe antebraţ cu aceleaşi gânduri. Ultima a fost o tânără de 18 ani din cartierul Fileşti, care a luat mai multe pastile antiinflamatoare.viata-libera.ro
riaji Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Eu nu inteleg lucrurile astea: cat de prost trebuie sa fii sa ajungi la concluzia ca vrei sa te sinucizi si, mai mult, sa nu fii in stare sa o faci!?
toto Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Eu nu inteleg lucrurile astea: cat de prost trebuie sa fii sa ajungi la concluzia ca vrei sa te sinucizi si, mai mult, sa nu fii in stare sa o faci!? Le-a fost mila... sau n-au fost ambitiosi. Sau... s-au gandit ca e pacat, e si Postul Pastelui si au vrut s-o lase pe alta data, la o alta bauta...
LaurX82 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Eu nu inteleg lucrurile astea: cat de prost trebuie sa fii sa ajungi la concluzia ca vrei sa te sinucizi si, mai mult, sa nu fii in stare sa o faci!? Numai judeca tu oameni, fiecare face ce vrea cu viata lui, ala care vrea sa se sinucida nu o face asa ca o duce prea bine. Cred ca tu ai o viata mai in roz si nu sti ce e ala greul sa nu ai bani sa nu ai servici si sa nu ai nici o speranta la viata numai ghinioane... Iti zic ca si eu trec cam prin aceste treburi si demult am avut si eu ganduri, mai mult la boutura dar am zis ca lasa poate... ma mai gandesc si la cei din jur ca ii bag in probleme. Deci aia care o fac au mult curaj, dar cand o faci sa fi sigur ca moarte te vrea ca alfel poti sa te arunci in fata trenului si tot degeaba daca nu e dat sa mori...
riaji Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Laur, nu-i judecam din punct de vedere al motivelor. Daca ai fi citit postarea cu ceva mai multa atentie, ai fi observat ca imi puneam probleme din punctul de vedere al logicii si al modului de lucru. In schimb, vad ca tu ma cam judeci fara sa ma cunosti, ba chiar incerci sa-ti dai cu parerea! Cat despre "fiecare face ce vrea cu viata lui" - iata in prostul exemplu de mai sus ca nu e chiar asa.
Recommended Posts