Jump to content

Bărbat bătut de nevastă cu ciocanul


dcp100168

Recommended Posts

Bărbat bătut de nevastă cu ciocanul

Emil Ionaşcu, un pechean în vârstă de 60 de ani, a ajuns în spital, cu capul spart şi cu piciorul aproape strivit, după ce a fost bătut de nevastă. Bărbatul povesteşte că nu e prima oară când suferă de pe urma femeii cu porniri de amazoană. Este pentru prima oară, însă, când are nevoie de ajutorul medicilor în urma bătăii primite.

„Am început să ne contrazicem cam de duminică după-amiază. Atunci a şi început să mă lovească. Lucrurile s-au înrăutăţit, însă, abia luni seară. După câteva schimburi de vorbe, a luat un ciocan din curte şi s-a apropiat de mine pe la spate. M-a lovit direct în cap, cu toată forţa. Brusc, am început să văd tulbure, picioarele mi s-au înmuiat şi am simţit o senzaţie de cald în locul în care fusesem lovit. Până să apuc să mă dezmeticesc, am văzut-o cum pune mâna pe o bucată de lemn destul de mare, pe care mi-a trântit-o pe picior. Apoi, deşi abia dacă mai eram conştient, am auzit-o cum iese pe poartă şi începe să strige în stradă că sunt un beţiv, deşi n-am mai pus gura pe alcool de câteva luni bune”, povesteşte Emil Ionaşcu.
Cei doi sunt căsătoriţi de patru ani. Bărbatul spune că şi cu alte ocazii femeia a reacţionat cel puţin la fel de hotărât. „Pe fostul ei soţ l-a aruncat de la etajul IV, pe acoperişul unui magazin de la General. Acum, după ce ies de aici vreau să o reclam la poliţie şi să mă despart de ea”, adaugă el.
Varianta femeii este însă alta. Ea spune că nu are nicio vină pentru halul în care arată acum soţul ei, ci că nişte hoţi de fier vechi ar fi agresorii. Nefiind pentru prima oară când bărbatul îşi reclamă soţia, Poliţia din Pechea s-a autosesizat din oficiu, deschizând un dosar pentru lovire şi alte violenţe. Totuşi, dacă Emil Ionaşcu se răzgândeşte şi nu-şi mai reclamă soţia, femeia va scăpa fără nicio pedeapsă.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.