Jump to content

Ionuţ Pucheanu, viitor director interimar la Ecosal


dcp100168

Recommended Posts

Ionuţ Pucheanu, viitor director interimar la Ecosal

Ionuţ Pucheanu, de profesie consilier juridic, în vârstă de 31 de ani, este consilierul personal al primarului Marius Stan, dar ar putea fi şi viitorul director interimar al Serviciului Public Ecosal.

Pucheanu i-ar putea lua locul longevivului director Ecosal Ion Ionescu, care nu se mai află deloc în graţiile edilului. Deşi primarul anunţase mai demult că Ionescu este suspendat din funcţie, viceprimarul PSD Florin Popa ne-a declarat că nu există niciun document oficial în acest sens. În plus, Ionescu este vicepreşedinte în cadrul PSD. Şeful său pe linie de partid, Florin Popa, este, însă, de părere că situaţia trebuie cumva reglată în cadrul USL pentru că „dragoste cu sila nu se poate face”.

Ionuţ Pucheanu ar putea fi soluţia unanim acceptată având în vedere că din 2008 este membru PSD. Numirea oficială a interimarului Pucheanu nu a avut însă loc.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.