dcp100168 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Antrenorul Petre Grigoraş a fost internat la o clinică de cardiologieDirectoul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că antrenorul Petre Grigoraş nu se află pe banca tehnică în meciul de la Braşov, pentru că la prânz a fost transportat la spital, în urma unui puseu de tensiune. "Petre Grigoraş a acuzat o stare de rău de dimineaţă, iar în jurul prânzului l-am dus la spital. În momentul de faţă se află internat la o clinică privată de cardiologie din Braşov, unde i se fac investigaţii, însă un lucru este sigur, este în afara oricărui pericol. Se poate să fi fost şi un atac de panică, cine ştie, important este că nu a păţit ceva grav. Medicii l-au sfătuit să nu stea pe bancă, pentru a evita emoţiile. Vom vedea dacă va fi externat în această seară şi dacă se va întoarce la Galaţi cu echipa sau dacă va rămâne la Braşov pentru mai multe investigaţii. Vom vedea ce spun medicii şi apoi ce va decide Petre Grigoraş", a spus Răducan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 Petre Grigoraş rămâne internat la BraşovAntrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, va mai rămâne internat "o zi-două", la clinica de cardiologie Clinicco din Braşov, acolo unde luni i s-au făcut o serie de investigaţii, iar marţi dimineaţă a fost supus unui examen de coronarografie, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Petre Grigoraş este internat la noi în clinică de luni după-amiază, iar astăzi dimineaţă (n.r. - marţi dimineaţă) i s-a făcut o coronarografie. Este în afara oricărui pericol şi cel mai probabil într-o zi-două va fi externat. Acum este la odihnă pentru că are nevoie să stea liniştit", a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Teciu, directorul executiv al Clinicco Braşov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 24, 2013 Author Share Posted April 24, 2013 Lui Grigoraş i s-a implantat un stimulator cardiac la o clinică din BraşovAntrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a fost supus unei intervenţii chirurgicale prin care medicii de la clinica de cardiologie Clinicco din Braşov i-au implantat un stimulator cardiac, urmând ca în zilele următoare să fie externat, transmite corespondentul MEDIAFAX. "În urma coronarografiei pe care Petre Grigoraş a făcut-o marţi, echipa de medici a clinicii a decis ca pacientul să fie supus unui intervenţii uşoare, prin care să i se implanteze un stimulator cardiac. Intervenţia a fost făcută astăzi (n.r. - miercuri) şi a decurs fără probleme. Petre Grigoraş este în salon acum, are moralul bun, este optimist şi aşteaptă să fie externat mâine sau cel mai târziu poimâine", a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Adrian Teciu, directorul executiv al Clinicco Braşov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 25, 2013 Author Share Posted April 25, 2013 Petre Grigoraş ar putea sta departe de banca tehnică până la finele sezonuluiPetre Grigoraş (48 de ani), antrenorul Oţelului Galaţi, a fost operat, miercuri, la Braşov din cauza unor afecţiuni cardiace care i-au provocat o stare de rău luni înainte de meciul echipei sale cu FC Braşov.Problemele de sănărate cu care se confruntă Grigoraş l-ar putea ţine pe acesta departe de banca tehnică până la sfârşitul campionatului. ”Antrenorul nostru este într-o situaţie delicată, am vorbit acum câteva minute cu el, i-am urat sănătate din partea tuturor, din fericire totul este în regulă, avea ceva dureri, dar are caracterul necesar să treacă peste aceste probleme”, a spus Narrcis Răducan, direcorul general al gălăţenilor.Managerul a povesitit că a şi glumit cu Grigoraş, comparând gruparea de la malul Dunării cu campioana Spaniei. I-am zis că dacă Barcelona s-a descurcat bine şi a luat campionatul cu secundul pe bancă, poate şi noi batem 2-3 jocuri până vine Grig pe bancă”, a adăugat Narcis Răducan.Vor să-i facă un contract pe viaţă!”Noi abia aşteptăm să se întoarcă pentru că avem de gând să-i facem, dacă este acord, un contract pe viaţă, adică pe termen nelimitat, pentru că suntem foarte mulţumiţi de realizările sale la echipă”, a spus şi Remus Pascu, directorul executiv al Oţelului.libertatea.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Pai daca n-o mai duce mult, saracul, normal ca-i fac contract pe viata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelu Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Cinici astia de la Otelul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 "Grig" a ieşit din spital şi va reveni la echipă peste minim trei săptămâniPetre Grigoraş, antrenorul principal al echipei de fotbal Oţelul, se simte bine şi vineri a fost externat din clinica de cardiologie Clinicco din Braşov, acolo unde miercuri a fost supus unei intervenţii chirurgicale, medicii implantându-i un stimulator cardiac.Firesc, momentul dificil prin care a trecut l-a marcat: „Ai impresia că eşti puternic, zici că ai lumea la picioare, dar abia când ajungi să stai în faţa cuţitului realizezi că doar sănătatea şi familia contează cu adevărat”.Din fericire, starea de spirit este foarte bună, putând chiar să glumească pe seama acestei situaţii. „Mă simt bine, voi fi în concediu medical trei săptămâni. Nu ştiu când o să revin la echipă, vom vedea în funcţie de ce vor spune medicii când voi reveni la control. Mi s-a spus că într-o lună – două o să fiu ca înainte de operaţie, ba chiar mai puternic, doar la aruncarea greutăţii probabil nu o să mă pot băga”, ne-a spus, telefonic, Petre Grigoraş.viata-libera.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Petre Grigoras trece prin momente grele dupa operatia suferita la inima acum cateva zileAntrenorului i-a fost implantat un stimulator cardiac pentru a-i fi regularizate bataile inimii. Nu stie cand va reveni pe banca Otelului, dar anunta ca nu se gandeste la retragere. A discutat cu medicii, care i-au spus ca poate continau dupa ce va depasi perioada de refacere.Grigoras le cere suporterilor sa-l inteleaga. Se va intoarce la Otelul doar in momentul in care se va simti 100% pregatit."Au fost cele mai grele zile din viata mea! Grele, dar mai ales neprevazute. Tot raul e spre bine. Daca nu ma duceam la Brasov, nu mai ajungeam la clinica si nu mai descopeream ce probleme de sanatate am. Nu sunt obisnuit cu spitalele, le urasc. Sunt un om sensibil, cand am ajuns la spital si mi s-a explicat ce urmeaza nu mi-a fost deloc usor. Daca dorctorii mi-ar fi zis, as fi facut deja anuntul ca ma retrag.Nu stiu cand o sa revin, peste o luna, trei, noua sau peste un an. Nu vreau sa ma gandesc la asta, imi doresc sa ma recuperez rapid si sa revin cand ma voi simti puternic. Daca nu invat ceva din asta, sunt un dobitoc. Acum nu mai pot decat sa ma gandesc la mine. Nu am sapte vieti. Pana acum am fost neglijent cu mine pentru altii. Acum, e timpul sa ma ocup de sanatate", a explicat Grigoras in Pro Sport.sport.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 Grigoraş revine abia din toamnă!Suporterii Oţelului nu îl vor mai vedea pe Petre Grigoraş în acest sezon. Antrenorul Oţelului s-a decis sa revină pe banca echipei sale din sezonul viitor. „La momentul actual mă simt bine. Nu credeam să am vreodată probleme cu inima. Nu voi mai lua loc pe bancă în acest sezon. Cred că mai mult aş încurca. Marian Dinu şi Dan Motei se descurcă foarte bine. Cel mai probabil odată cu demararea pregătirilor pentru noul sezon voi fi alături de jucatori” a declarat tehnicianul echipei de la Dunăre.Petre Grigoras mai are contract cu Oţelul până în vara lui 2014, iar directorul executiv Remus Pascu a declarat că TNG intenţionează să-i propună antrenorului un contract pe viaţă. Gurile rele spun însă că Grig nu se va mai întoarce la fosta campioană din cauza situaţiei incerte de la club!presagalati.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts