Jump to content

Neagu, dorit de mai multe echipe


dcp100168

Recommended Posts

Neagu, dorit de mai multe echipe

Ionuţ Neagu, mijlocaşul central al Oţelului, a devenit noua ţintă a Stelei, după ce oficialii bucureşteni au dat greş în tentativa de a-l transfera pe Iorga, al cărui preţ de aproximativ 1 milion de euro a fost considerat prea mare. „Avem nevoie mare de un mijlocaş central. Chiar dacă nu putem să-l luăm pe Nistor, sunt destule soluţii în campionatul nostru, Neagu e un jucător care-mi place”, a spus George Becali, finanţatorul Stelei.

În vârstă de 23 de ani, Neagu este de patru sezoane om de bază al Oţelului şi se află în anturajul echipei naţionale. La fel ca şi Iorga, mijlocaşul gălăţean a fost urmărit şi de echipe din străinătate, printre care şi francezii de la Toulouse. Surse din cadrul clubului susţin că sunt şanse mari ca Neagu să plece la Steaua din vară, dar numai în condiţiile cerute de gălăţeni. „Avem jucători interesanţi pentru mai multe echipe, inclusiv din străinătate. Asta nu înseamnă că ei vor pleca în orice condiţii. Iorga şi Neagu sunt doi jucători tineri, valoroşi, de perspectivă şi e normal să fie atractivi pentru un transfer”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Becali îi vrea pe Neagu şi Giurgiu

Gigi Becali a identificat principala problema a Stelei si vrea sa o rezolve cu doua transferuri de la o fosta campioana. Finantatorul Stelei vrea sa aduca doi mijlocasi in perioada de mercato din vara. Prima tinta a fost Dan Nistor de la Pandurii, dar acesta este tot mai aproape de Malaga, iar Becali s-a resemnat.
In aceste conditii, Becali l-a mandatat pe MM Stoica sa negocieze transferurile jucatorilor Ionut Neagu (23 ani) si Gabriel Giurgiu (30 ani) de la Otelul Galati. Pentru cei doi, Becali este dispus sa plateasca 600 de mii de euro, sustin surse autorizate.
Ionut Neagu s-a aflat si in trecut in atentia Stelei, insa o accidentare l-a impiedicat sa ajunga in Ghencea. Si despre Gabriel Giurgiu s-a spus ca a fost dorit de Steaua, in perioada in care echipa era pregatita de Victor Piturca.

ziare.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.