Jump to content

Şapte gălăţeni muşcaţi de câini într-o singură zi

Recommended Posts

Posted

Şapte gălăţeni muşcaţi de câini într-o singură zi

Şapte gălăţeni au ajuns în doar 24 de ore la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean cu muşcături de câine. În cinci dintre cazuri a fost vorba de atacuri ale câinilor fără stăpân. Din fericire, niciunul dintre pacienţi nu a avut nevoie de internare. Ei au fost, în schimb, îndrumaţi către Spitalul de Boli Infecţioase din Bariera Traian, unde medicii urmează să stabilească dacă au nevoie de tratament preventiv împotriva rabiei.

viata-libera.ro

Posted

o sa ajungem sa umblam cu tot felul de "accesorii" dupa noi, precum bate, rangi etc...nu o sa inteleg de ce nimeni nu are "sange in instalatie" sa rezovle odata problema asta?!...

Posted (edited)

Pentru ca, a bagat acea lege tampita cu protectia animalelor si intra cica si caini maidanezi... Sa fac rost de ceva otrava buna ptr caini si arunc peste tot pe unde trec eu. Odata sa ma darame un caine, daca nu ii omor pe toti si pe omul care ii apara  :-L

Edited by LaurX82
Posted (edited)

Tu nu te gandesti ca poti omori si caini cu stapan? Daca vrei sa faci ceva fa rost de numarul hingherilor si sunai sa se ocupe ei. 

Esti un viitor criminal. Se vede pe fata ta. Azi omori caioni maine ajungi sa omori oameni. 

Edited by George
Posted

:)))))))))) George calmeaza-te :))) Sunt convins ca LaurX82 deja e speriat :)))

Caini cu stapan NU ai cum sa omori :) atat timp cat stapanul e langa ei. CU ei nu are nimeni probleme, atat timp cat sunt supravegheati, ci doar cu haitele de caini FARA stapan care repet pentru a o mia oara NU au ce cauta pe strazile unui oras civilizat. ATAT. :))

Posted (edited)

Silviule, incearca sa iti iei un ciane mai rebel si incearca apoi sa il controlezi sa nu manance otrava de pe jos. Pun pariu ca nu vei reusi nici intr-o mie de ani si stiu ce spun. Buinicii mei au avut un caine care sarea gardul si umbla pe strazi si se intorcea inapoi nu puteai spune ca e caine fara stapan fiindca se cunostea ca e ingrijit si da niste indivizi de cea mai joasa speta ca oameni nu merita sa fie numiti care respira aerul degeaba asa ca Laur l-a ucis. Apoi la blocul meu au fost ucisi niste peckinezi care au mancat de pe jos pe cand vecinii le facea plimbarea de dimineata. 

Edited by George
Posted (edited)

Eu cainele meu il tin legat, si din acest motiv sa nu manance ceva, ca am mai avut un caine care a murit ca umbla liber prin curte. Deci si acel caine care are stapan nu are ce cauta singur pe strada, si ala poate musca oameni si chiar mai rau daca e din ala... in fine.

Da oameni ca tine George da as omora (nu cum gandesti tu...) :)) Mai scapa oameni de ciudati.... :))

Si eu am probleme cu caini maidanezi care sunt in locuri care nu sunt caini cu stapani, ca oricum nu sta Inpreuna caini maidanezi cu cei cu stapan, asta daca nu stiai Geargel.

Din cauza niste caini am intrat pe contrasens, noroc ca masina era departe si m-am bagat cat mai mult pe marginea drumului... Imi intra un caine in fata si dau peste el, imi fac dauna si mie si motorului si nu imi plateste nimeni reparatile si doamne fereste ce o sa patesc...  si cainele poate scapa... nu mai scapa daca eu ma voi scula de jos, normal ca nu scapa viu :)) (sa mori tu George de ciuda :d ) Prefer sa nu dau peste ei.

Dar nu am ce explicatie sa iti dau tie georgele ca esti dus rau mintal... Tu nu sti cum sa mergi pe bicicleta sau motocicleta sa iti sara un caine la tine, uni au murit din cauza asta.

PS: Si George, contrileaza-ti vocabularu ca nu sunt panarama ta, ti-am zis si in pm ne vedem fata in fata si o sa vezi cine e retardat, dar suna la 112 inainte pentru siguranta... a ta normal :)

Edited by LaurX82
Posted (edited)

Nu am eu chef de amenintarile unora ca tine. Nici nu imi place sa imi pierd vremea cui niste terchjea berchea de ultima speta care nu pot fi numiti OAMENI. upa cum vorbesti in mesaje private dai dovada de a fi un baietas de cartier care se ocupa cu bautura si poate si drogurile. 

Edited by George
Posted (edited)

Si o sa faci vreo 3 ani de parnaie,. O sa am eu grija de asta. 

Termini sau te fac eu sa termini ? Esti politist de caini ? :-)) Bravo cand vii ? Si cum ai degand sa ma prinzi, dovada ceva ? Ca am omorat eu acei caini ??? Ca spun aici pe forum, aici pot spune orice deci de a spune pana la fapta e diferenta... mare... :)

Da cu drogurile in special.... Multumit?

Edited by LaurX82