Jump to content

În noaptea de Înviere s-a dublat numărul apelurilor la 112


dcp100168

Recommended Posts

În noaptea de Înviere s-a dublat numărul apelurilor la 112

Sărbătorile pascale au fost punctate de intervenţii ale ambulanţei, care s-au dublat ca număr faţă de cele din zilele obişnuite. Dacă într-o perioadă normală numărul apelurilor la 112 nu depăşeşte 50, în noaptea de Înviere, Serviciul Judeţean de Ambulanţă a înregistrat 104 astfel de telefoane.

Potrivit directorului acestui Serviciu, doctor Mihai Polinschi, cazurile de indivizi care au băut mai mult ca de obicei au crescut cu 10 la sută faţă de zilele obişnuite. Alte zece solicitări au venit din partea celor care au suferit colici biliare ca urmare a excesului alimentar. Tot dr. Polinschi ne-a mai declarat că zilele de sărbătoare au fost punctate şi de câteva agresiuni, dar şi de un accident rutier uşor.
La Băneasa, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, a fost bătut de un vecin. La Nămoloasa, un bărbat, în etate de 42 de ani, a fost lovit de o rudă, iar la Tecuci, un cuplu a ajuns să primească îngrijiri medicale, ca urmare a unor răni uşoare pe care cei doi le-au căpătat din cauza accidentului rutier în care a fost implicat.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.