Jump to content

Paradă canină la Muzeul de Ştiinţele Naturii


dcp100168

Recommended Posts

Paradă canină la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Galaţi
La evenimentul organizat în colaborare cu Asociaţia Chinologică a Judeţului Galaţi sunt invitaţi să participe cât mai mulţi proprietari de câini de rasă, cu acte de origine. „Este o manifestare prin care ne dorim să promovăm crescătorii şi deţinătorii de câini de rasă din judeţul Galaţi. De asemenea, va fi un adevărat spectacol canin prin prezenţa diferitelor rase de câini şi, de aceea, invităm publicul larg să participe la acestă paradă,” ne-a declarat Florin Patriche, preşedintele Asociaţiei Chinologice a Judeţului Galaţi. Cei care vor să participe la Parada Canină din 18 mai 2013 sunt rugaţi să sune la numărul de mobil 0742-159017 (Florin Patriche) pentru a se înscrie şi pentru a afla mai multe amănunte organizatorice.
Link to comment
Share on other sites

Paradă canină la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii

Zeci de concurenţi, blănoşi, cu urechi lungi sau scurte, înalţi sau pitici şi-au dat întâlnire în această dimineaţă la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, unde s-a desfăşurat prima ediţie a unei parade canine. Acţiunea a început cu prezentarea concurenţilor. Fiecare proprietar a defilat prin faţa juriului şi a publicului cu căţelul său. Fiecare patruped a încercat să convingă juriul că merită să fie marele câştigător al competiţiei.

Cei mai admiraţi de public au fost „concurenţii” mici, pufoşi, pe care stăpânii i-au aranjat cu mare atenţie pentru parada canină. „Îl am pe Schoni de doi ani şi acum participă pentru prima dată la o paradă canină. Este un yorkshire şi este foarte jucăuş. Nu mânâncă mult şi nici nu necesită mulţi bani pentru îngrijire”, a spus Adina Dima.

Nici exemplarele mari nu au trecut neobservate. „Dacă este un exemplar mare, dintr-o rasă, cunoscută ca fiind una agresivă, asta nu înseamnă neapărat că toţii câinii din această rasă trebuie să fie agresivi. Depinde foarte mult de dresaj şi astfel, şi cel mai mare exemplar poate să fie inofensiv”, a spus Adrian Graur, proprietarul unui bullterrier.

Şi cum frumuseţea, inteligenţa şi fidelitatea nu se pot măsura matematic, juriul a decis ca premiile să se acorde prin tragere la sorţi. Au urcat pe podium la locul 3, Henna un superb ogar, Cox - terrierul a primit premiul 2, iar marele câştigător a fost leneşul Bono, un basset impecabil.

Parada a fost prezentată de Florin Patriche, preşedintele Asociaţiei Chinologice din Galaţi.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.