Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mişcarea Populară, la Galaţi

Consilierii preşedintelui Traian Băsescu vor lansa astăzi la Galaţi formaţiunea politică Mişcarea Populară. Lansarea filialei gălăţene va avea loc astăzi, de la ora 17,30, la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. La eveniment vor participa, pe lângă echipa de conducere a filialei Galaţi, şi membri fondatori ai Fundaţiei: Marian Preda, Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Cristian Diaconescu şi Cristian Hrituc.

viata-libera.ro

• 2 weeks later...
Posted

Echipa de coordonare a filialei Fundaţiei 'Mişcarea Populară' Galaţi
Fundaţia 'Mişcarea Populară' l-a desemnat astăzi, 24 mai 2013, pentru a fi coordonator al filialei din Galaţi pe Pricope Laurenţiu, jurist. Desemnarea s-a făcut în urma procedurii de selecţie a conducerilor de filiale din rândul persoanelor care au aderat la Mişcarea Populară. Acest proces de selecţie continuă pentru alegerea coordonatorilor grupurilor de lucru din filiala Galaţi.
Atribuţiile care revin celorlalţi membri ai conducerii filialei Galati urmează să fie stabilite de către coordonatorul filialei, Pricope Laurenţiu, împreună cu echipa de coordonare din care fac parte Costache Ioan Botezatu, Constantin Laura, precum şi Banacovschi Bogdan.

agerpres.ro

• 1 month later...
Posted

Fundaţia Mişcarea Populară îşi face partid cu acelaşi nume

Echipa de conducere a Fundaţiei Mişcarea Populară, lansată pe data de 16 mai, la Galaţi, a demarat o campanie de strângere de semnături pentru înfiinţarea unei formaţiuni politice cu acelaşi nume, de centru-dreapta. Laurenţiu Pricope, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, a precizat că, până în acest moment, membrii acesteia au reuşit să strângă aproximativ 2.000 de semnături în judeţul Galaţi.

Conform legii, pentru înfiinţarea unui partid politic sunt necesare 25.000 de semnături, strânse din 18 judeţe ale ţării, cu nu mai puţin de 700 de semnături în fiecare judeţ. Din echipa de coordonare a fundaţiei face parte şi fostul PDL-ist Cătălin Cristache, care a spus că a plecat din tabăra democrat-liberalilor cu câteva sute de membri, care s-au înscris, de asemenea, în fundaţie. Marian Petcu, unul dintre coordonatori, a precizat că fundaţia va continua să existe, chiar şi după înfiinţarea partidului.

viata-libera.ro

• 4 weeks later...
Posted

Partidul Mişcarea Populară şi-a desemnat coordonatorii a 20 de filiale

Comitetul Naţional de Iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară informează că a desemnat, sâmbătă, coordonatorii a 20 de filiale judeţene sau municipale ale PMP. "Coordonatorii pentru constituirea filialelor Partidului Mişcarea Populară sunt următoarele persoane: Ruxandra Dragomir – Argeş, Mircea Matei – Bihor, Mihai Ţâbuleac – Botoşani, Sorin Munteanu – judeţul Braşov, Sorin Bâscă – municipiul Braşov, Viorel Botea – Brăila, Adrian Doxan – Caraş-Severin, Claudiu Câmpean – Cluj, Claudiu Iorga Palaz –judeţul Constanţa, Mihai Gârţu – municipiul Constanţa, Gelu Vişan – Dolj, Cătălin Cristache – Galaţi, Alexandru Lăutaru – Hunedoara, Dan Constantin Mâţă – Iaşi, Eugen Golea – Mehedinţi, Petru Başa – Mureş, Marian Vasile – Olt, Constantin Joiţa – Prahova, Laura Bota – Satu Mare, Corneliu Popovici – Suceava, Elenina Nicuţ – municipiul Bucureşti, Mihaela Forgaciu – Bucureşti Sector 4", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX sâmbătă.

gandul.info

• 3 weeks later...
Posted

100.000 de pliante ale Partidului (neoficial încă) Mişcarea Populară

Deşi abia pe 22 august este fixat primul termen la Tribunalul Bucureşti pentru înfiinţarea Oficială a Partidului Mişcarea Poulară (PMP), gălăţenii au început deja să găsească în cutiile poştale pliante ale acestui partid. Promovarea partidului va continua cel puţin o lună de zile, asigură preşedintele filialei, Cătălin Cristache. Potrivit acestuia, membrii partidului vor distribui, până pe 12 septembrie, nu mai puţin de 100.000 de pliante, tipărite cu „resursele locale, din banii strânşi pe fundaţie, nu cu bani de la Bucureşti”. „Nu vom distribui doar pliante, ci membrii noştri merg din casă în casă, pentru a explica oamenilor cine suntem şi ce vrem”, spune Cătălin Cristache, susţinând că în cele două săptămâni de la înfiinţarea PMP la Galaţi deja s-au înscris 200 de membri, „majoritatea tineri, care nu au mai făcut până acum politică”.

Pe pliantele Partidului Mişcarea Populară se află mesajul „Un partid nou, un partid cu oameni noi, un partid care susţine ordinea, munca, meritul”, la valorile partidului reţine atenţia prima formulare din listă: „demnitatea persoanei umane” (sic!), în timp ce la obiective avem formularea: „încurajarea, prin măsuri fiscale, a muncii celor apţi, în detrimentul lenei”.

Paul Florea, acuzat că a vrut să preia Partidul Mişcarea Populară

Întrebat ce le va răspunde gălăţenilor dacă aceştia îl vor întreba cum poate fi condus un „partid de oameni noi” de o persoană care a plecat de la un alt partid – respectiv, PDL, partid datorită căruia a obţinut şi un mandat de consilier judeţean – Cătălin Cristache a răspuns: „da, este o întrebare corectă! Noi avem un partid de oameni noi, căci, în afară de mine şi doar alţi câţiva, toţi membrii sunt tineri care nu au mai făcut politică. Eu, la PDL, am fost în eşalonul 2-3, deci nu am făcut politică la nivel înalt, în rest avem doar oameni noi. De aceea, conducerea centrală nu a permis ca partidul să fie condus de fostul prefect Paul Florea [fost membru fondator al PNL Galaţi, exclus din partid, membru apoi al PLD, care ulterior a fuzionat cu PDL, partid de unde a plecat], deşi acesta s-a dus la Bucureşti, pentru a prelua şefia… Mişcarea Populară nu are nevoie de oameni care au plimbat geanta de la un partid la altul, doar pentru a obţine o funcţii”.

Paul Florea: „Recunosc, am vrut!”

Fostul prefect Paul Florea recunoaşte sincer că şi-a exprimat, la Bucureşti, intenţia de a prelua conducerea filialei locale a Partidului Mişcarea Populară, dar „nu aveam prea multe speranţe, căci am mers exact în ziua în care se decidea conducerea, iar fundaţia de la Galaţi îşi exprimase deja preferinţa pentru a-l susţine pe Cătălin Cristache. Oricum, Mişcarea Populară este un proiect interesant şi voi aştepta, o perioadă, pentru ca actuala conducere de la Galaţi să dea măsura potenţialului său… Dacă în partid se vor face promovări pe principiul meritocraţiei, mă voi înscrie, bineînţeles, după ce va apărea, la Bucureşti, decizia judecătorească de înregistrare a acestui partid”.

Paul Florea nu s-a ferit să se exprime şi pe marginea actualei conduceri a filialei de la Galaţi, spunând că „actualii conducători nu au suficientă experienţă politică, dar voi urmări evoluţia partidului pe viitor”.

Marius Necula, în spatele lui Paul Florea?

Fără să nominalizeze, Paul Florea nu a ascuns că în momentul în care a discutat, la Bucureşti, de preluarea conducerii PMP la Galaţi, a vorbit şi de posibilitatea aducerii în filială a zeci de membri PDL, în general foştii directori ai instituţiilor deconcentrate cu care a lucrat pe vremea când era prefect. Deşi nu i-a nominalizat, pe vremea când Paul Florea era prefect, existau foarte mulţi membri PDL în funcţii de conducere a instituţiilor publice deconcentrate precum: Olimpia Ralea, la Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Violeta Nanu, la Direcţia Agricolă (ulterior APIA), Olimpia Buzia, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, Ionel Petrea (Inspectoratul Teritorial de Muncă), Carmen Hanţaţuc (Casa Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă), iar lista ar putea continua.

Paul Florea nu a comentat nici informaţia potrivit căreia în spatele demersului său de a relua PMP Galaţi ar fi fost, de fapt, intenţia fostului lider al Organizaţiei Municipale PDL Galaţi, Marius Necula, fost senator PDL, partid din care a demisionat anul trecut în favoarea PP-DD, din partea căruia a candidat, la Brăila, pentru încă un mandat de senator, încercare soldată însă cu un eşec.

presagalati.ro

Posted (edited)

Imi place declaratia papagalului asta de Cristache: da, este o întrebare corectă! Noi avem un partid de oameni noi, căci, în afară de mine şi doar alţi câţiva, toţi membrii sunt tineri care nu au mai făcut politică. Eu, la PDL, am fost în eşalonul 2-3, deci nu am făcut politică la nivel înalt, în rest avem doar oameni noi. De aceea, conducerea centrală nu a permis ca partidul să fie condus de fostul prefect Paul Florea, deşi acesta s-a dus la Bucureşti, pentru a prelua şefia… Mişcarea Populară nu are nevoie de oameni care au plimbat geanta de la un partid la altul, doar pentru a obţine o funcţie”.

Chiar imi inchipuiam ca in restul partidelor nu exista papagali denumiti "oameni noi", bagati la inaintare la impartit pliante si incasa amenzi si suturi in fund in campanie. Sau ca, inafara celor "cativa" din conducere, va mai pupa sustinere oricare alt membru nou-venit. L-as intreba, in situatia asta, care-i diferenta intre el si maimutoiul de Paul Florea.

Edited by riaji
  • 11 months later...
Posted

Cătălin Cristache, reconfirmat preşedinte al PMP

Cu 328 de voturi „pentru”, 11 voturi nule şi niciun vot „împotrivă”, Cătălin Cristache a fost reconfirmat, ieri, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Galaţi. Cei 339 de delegaţi prezenţi au votat Biroul Executiv Judeţean al PMP, din care face parte, ca vicepreşedinte, Iulian Aramă.
Alegerile au avut loc la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, în prezenţa lui Cristian Diaconescu. Deşi fusese anunţată şi participarea Elenei Udrea, aceasta nu a mai ajuns la Galaţi, din cauza unui deces suferit de către o prietenă a sa. Mai dezamăgiţi de absenţa politicienei au fost nu atât membrii PMP, cât pensionarii în frunte cu Toader Cristea, care veniseră special ca s-o huiduiască.

Laudele lui Diaconescu

În calitate de invitat de onoare, Cristian Diaconescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa gazdelor. „Am fost invitat într-o organizaţie extrem de serioasă a partidului. Dânşii, dl Cristache, au aderat de la bun început la proiectul Fundaţiei Mişcarea Populară. Sunt oameni puternici, care au obţinut un rezultat foarte bun la alegerile pentru Parlamentul European, peste partide politice cu tradiţie. Sunt încrezător. Au în jur de 4.000 de membri, jumătate dintre aceştia femei, şi din acest punct de vedere cred că o astfel de organizaţie poate reprezenta un argument motivaţional pentru orice fel de candidat şi orice fel de proiect politic al PMP la nivel naţional”, a spus Diaconescu.

Zăpada mieilor şi salutări domnului Nica

Încă înainte de a începe lucrările Conferinţei PMP, în faţa Teatrului Muzical s-au postat, strategic, câţiva pensionari, în fruntea cărora se afla Toader Cristea. Dezamăgiţi de absenţa Elenei Udrea, pentru care pregătiseră un repertoriu vast de „urări”, protestatarii s-au consolat cu Cristian Diaconescu. "I-am urat lui Diaconescu să nu trăiască mai mult decât zăpada mieilor! Este un voiajor, care a trecut dintr-un partid într-altul", ne-a declarat supărat Toader Cristea. Dacă unii dintre membrii PMP i-au apostrofat pe bătrâni cu vorbe de ocară, răspunsul lui Diaconescu a fost mult mai elegant. Acesta le-a transmis: "Salutări domnului Nica!". "Cred că niciunul dintre noi nu este naiv. Dânşii încercau să îmi reamintească mie la ce partid am fost, şi i-am transmis salutări celui care cred că avea o preocupare din acest punct de vedere", a precizat Cristian Diaconescu.

viata-libera.ro

• 4 months later...
Posted

Iulian Aramă a fost exclus din PMP

Fostul consilier judeţean Iulian Aramă a fost exclus vineri, 5 decembrie, din Partidul Mişcarea Populară. Potrivit lui Cătălin Cristache, preşedintele PMP Galaţi, lui Iulian Aramă i se reproşează neimplicarea în campania electorală şi „neducerea la îndeplinire a unor atribuţii”. „Am avut o şedinţă de partid pe cu totul alte teme, dar câţiva colegi nemulţumiţi au ridicat această propblemă şi au venit cu propunerea. M-am abţinut de la vot, în timp ce ceilalţi au votat „pentru”, ne-a declarat Cătălin Cristache.

Vă reamintim că fostul consilier judeţean a părăsit PDL, în cadrul căruia deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte, în luna martie a acestui an, pentru a se înscrie în PMP. De altfel, în mai a fost candidatul formaţiunii politice pentru fotoliul de deputat în Colegiul 9, în cadrul alegerilor parlamentare parţiale care s-au desfăşurat simultan cu scrutinul dedicat europarlamentarelor.

Odată cu părăsirea PDL, Aramă a renunţat şi la mandatul de consilier judeţean. Iulian Aramă nu a putut fi contactat pentru a ne oferi un punct de vedere.

viata-libera.ro

Posted

Aramă acuză „înţelegeri obscure” cu adversarii politici, după excluderea din PMP

La două zile de la excluderea sa din Partidul Mişcarea Populară, Iulian Aramă, care s-a declarat „surprins” şi „mâhnit” de hotărârea PMP, ne-a spus că decizia adoptată de formaţiunea politică de la Galaţi a Elenei Udrea este „nestatutară, incorectă şi reflectă practici pe care le credeam apuse”.
Fostul consilier judeţean a afirmat că a fost înlăturat de oameni „pentru care doar ambiţiile personale contează”, în condiţiile în care şedinţa PMP Galaţi în care s-a decis excluderea sa din partid a fost organizată „cunoscându-se faptul că la acea oră eram departe de Galaţi, neavând posibilitatea de a mă apăra de acuzaţiile false aduse, în dispreţul regulilor interne şi a mecanismelor democratice”.

„Nu am făcut nimic de care să îmi fie ruşine. Din această perspectivă, decizia de vineri mă mâhneşte. Nu am, însă, niciun regret că nu mai sunt alături de oameni - vremelnic aflaţi la conducerea organizaţiei - pentru care politicianismul ieftin, arivismul, dorinţa de a avea înţelegeri obscure cu adversari politici şi dispreţul faţă de cei care cred în valorile de dreapta ale PMP sunt singurele lucruri cu adevărat importante”, a afirmat Iulian Aramă.
Fostul consilier judeţean a ţinut să reamintească faptul că, în luna mai, la alegerile parlamentare parţiale pentru Colegiul 9 din municipiul Galaţi a obţinut „al doilea rezultat ca valoare din ţară, după rezultatul obţinut de fostul ministru Funeriu”.

viata-libera.ro

• 1 month later...
Posted

Cătălin Cristache ţinteşte şefia PMP la nivel naţional

Fostul consilier local Cătălin Cristache, şeful PMP Galaţi, va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului la nivel naţional. Acesta a precizat că se bazează pe sprijinul mai multor filiale din ţară ale formaţiunii politice.

„Sunt primul care şi-a anunţat candidatura la nivel naţional. Conform statutului, trebuie să strâng 35 de semnături din partea membrilor, preferabil de la preşedinţi de organizaţii din ţară. Acum lucrăm la moţiunea care va fi depusă de mine. Până pe data de 26 ianuarie se depun moţiuni”, ne-a declarat Cătălin Cristache.

Rămâne de văzut dacă fostul democrat-liberal, care nu s-a remarcat în plan local printr-o activitate politică intensă, chiar dacă partidul din care face parte se află în opoziţie, va reuşi să acceadă la şefia formaţiunii politice.

Congresul PMP, în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a partidului la nivel naţional, va avea loc pe data de 8 februarie.

viata-libera.ro

• 4 weeks later...
Posted

Cristache, vicepreşedinte naţional al PMP

Liderul filialei judeţene PMP Galaţi, Cătălin Cristache, a fost desemnat vicepreşedinte la nivel naţional al acestei formaţiuni politice.

În urma Congresului Partidului Mişcarea Populară a fost aleasă noua echipă de conducere a partidului, reunită sub moţiunea depusă de Eugen Tomac. Organizaţia Galaţi este reprezentată în această echipă prin doi membri: Cătălin Cristache, preşedinte al filialei PMP Galaţi, care va îndeplini şi funcţia de vicepreşedine al PMP, iar Romulus Iaru, secretar general al organizaţiei judeţene, va avea calitatea de membru supleant al Consiliului Executiv Naţional.

impartial.ro

• 3 years later...
Posted

PMP Galaţi caută candidat pentru Primărie

Filiala Galaţi a Partidului Mişcarea Populară (PMP) deschide, începând din data de 5 decembrie 2018, procesul de selecţie a celor din rândul cărora se va desemna candidatul partidului pentru Primăria municipiului Galaţi, într-un proiect de democraţie participativă. Reprezentanţii partidului invită întreaga comunitate gălăţeană la acest proiect intitulat simbolic ”ÎMPREUNĂ”. ”Va fi o atât o competiţie internă în care candidaţii vor trebui să dobândească susţinerea membrilor organizaţiei noastre, dar şi o dezbatere în care gălăţenii, deopotrivă cu membrii partidului, vor fi invitaţi să se implice direct, urmând ca la finalul acestei campanii de selecţie să le fie solicitat punctul de vedere şi susţinerea pentru unul sau altul dintre candidaţi. (...) Invităm gălăţenii să ni se alăture în acest proiect democratic deschis, având convingerea că numai împreună cu ei putem aduce la viaţă oraşul, la acea viaţă pe care ne-o dorim cu toţi, iar astăzi, pentru a o dobândi, o căutăm oriunde, numai în Galaţi nu. De această dată, vom alege ÎMPREUNĂ”, se arată într-un comunicat al preşedintelui filialei PMP Galaţi, Cătălin Cristache.

monitoruldegalati.ro

• 1 month later...
Posted

Cei patru înscriși în proiectul „ÎMPREUNĂ” s-au prezentat în fața opiniei publice

Cei patru „aspiranți” la titlul de candidat al PMP Galați pentru Primăria Galați au susținut o conferință de presă comună, în prezența președintelui Eugen Tomac. Este vorba despre Cătălin Cristache, Oana Claudia Iurescu, Gabriela Lenghel și Ilie Bălan. Fiecare dintre cei patru și-a prezentat, pe scurt, intențiile pentru perioada următoare, dar impresia generală a fost că împreună vor forma o echipă pentru Galați. Ideea a fost apreciată și de președintele PMP, Eugen Tomac.

Oana Claudia Iurescu a vorbit despre continuitate, explicând că experiența acumulată în cei doi ani și jumătate de mandat în Consiliul Local o va ajuta în eventualitatea în care va intra în cursa pentru fotoliul de primar, în vreme ce Ilie Bălan a vorbit despre problemele dn sistemul de sănătate care-l fac să-și dorească și mai mult să-și ajute semenii, din dăruire și slujire pentru comunitate. Cătălin Cristache a vorbit și el despre proasta gestionare a orașului, iar Gabriela Lenghel a spus că a venit momentul ca habarniștii să fie trimiși acasă.

Reamintim că pe 4 decembrie 2018, filiala Galați a Partidului Mișcarea Populară a lansat un proces de selecție a celor din rândul cărora se va desemna candidatul partidului pentru primăria municipiului Galați, într-un proiect de democrație participativă la care este invitată să subscrie întreaga comunitate gălățeană, proiect intitulat simbolic „ÎMPREUNĂ”. Până acum s-au înscris cei patru reprezentanți ai PMP, dar lista rămâne deschisă!

stiridegalati.ro

• 4 years later...
Posted

Migraţii importante în politica locală. Liderii PMP Galați au trecut la PSD

Într-o conferință de presă organizată vineri, 28 aprilie, la sediul PSD, europarlamentarul Dan Nica, președintele Organizației Județene a social-democraților gălățeni, a anunțat înregimentarea cu succes a unor cunoscuți membri ai Partidului Mișcarea Populară (PMP). Este vorba despre de-acum fostul președinte al PMP Galați, Cătălin Cristache, dar și despre consilierii județeni Dumitru Ișfan și Ionel Stan, prezenți în sală cu ocazia anunțului făcut de liderul PSD.

Înainte de alegerile locale din 2020, fostul deputat Cătălin Cristache aprecia că în toate sondajele este favorit al dreptei unite la Galați pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Mai mult, acesta opina atunci că dreapta unită poate învinge pesedismul. Numai că dreapta nu s-a mai unit la Galați, poate doar în măsura în care liberalii au susținut candidatura lui Bogdan Rodeanu (USR) la primărie, iar Cătălin Cristache a decis, după trei ani, să treacă la PSD. Reevaluarea acestuia vine din faptul că, până în prezent, PMP Galați a susținut toate proiectele de dezvoltare ale orașului și ale județului, prin parteneriatele stabilite atât în Consiliul Județean, cât și în Consiliul Local. "Ne-am alăturat, în mare, toată echipa PMP", a adăugat Cătălin Cristache.

În plus, potrivit lui Dan Nica, la PSD s-au alăturat și cei de la filialele gălățene ale Partidului Republican și Partidului Ecologist Român.

La nivel național, președintele PMP, Eugen Tomac, se arată preocupat de o alianță de dreapta cu USR și Forța Dreptei, în vederea seturilor succesive de alegeri de anul viitor.

viata-libera.ro

• 9 months later...
Posted

500 de membri PMP au semnat adeziunea la PNL Galaţi

Printr-un comunicat de presă, George Stângă, președinte PNL Galați anunţă că îşi măreşte echipa cu aproximativ 500 de membri ai PMP. Cristina Costandachi, președintele interimar al Partidului Mișcarea Populară, alături de secretarul general Petrică Banciog, de vicepresedinții Radu Pitu și Ioniță Oprea și toți membrii Biroului Permanent Judeţean PMP au semnat adeziunile la PNL Galați.

„Noii colegi de la PMP care s-au regăsit în mesajele noastre au ales să vină în echipa PNL Galați pentru a consolida forța noastră de a lupta pentru schimbare. Pe mulți dintre ei îi cunosc deja și ne leagă o prietenie solidă care va ajuta cu atât mai mult la reușita noastră împreună. Le urez bun venit și îmi iau angajamentul să le fiu coleg și coechipier, înainte de a le fi președinte”, a declarat George Stângă.

Odată cu integrarea membrilor PMP Galați, în filiala județeană a PNL, se alătură si cei peste zece consilieri locali din Mișcarea Populară.

viata-libera.ro

• 3 weeks later...
Posted

PMP există la Galați, dar fără traseiștii politici!

Anul trecut, fazanul Cristache, fost deputat PMP și totodată președinte al Organizației Județene Galați, a dovedit că traseismul politic nu-i este străin alegând calea socialiștilor din PSD. A luat cu el o coaliție de coconete plus ceva aleși, cât să iasă de-un bulz mai răvășit. Asta după ce ani la rândul i-a scuipat pe unde s-a nimerit pe cei în a căror casă sălășluiește acum.

A rămas la PMP, mai apoi, o tanti, pentru care vacanțele erau existențiale. Cristina Costandachi, consilier județean, de altfel pupila nerecunoscătoare a Fazanului, s-a încăpățânat să plimbe dricul prin ce a mai rămas în PMP. Nu demult, și-a luat bon de fugă, la Georgică ot peneleu.

Practic, la început de an, PMP era praf și multă pulbere la Galați. Cum PMP a intrat la nivel național în Alianța Dreapta Unită (ADU), alături de USR și Forța Dreptei, era musai ca de la Centru să se propage intenția de reorganizare. Și s-au reorganizat. După ce traseiștii au plecat ba la PSD, ba la PNL, avem o nouă structură de conducere, interimatul fiind asigurat de către Eugen Manolache, 50 ani, ce provine din zona artistică. Acesta ne-a declarat că sunt deja membri noi dar și mai puțin noi, bineînțeles ce au refuzat calea traseismului. Așa stând lucrurile, ne așteptăm ca PMP-ul local sa accelereze propria organizare, date fiind alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

expressdedunare.ro