Jump to content

Borsetă cu acte şi bani returnată în nici 30 de minute


dcp100168

Recommended Posts

Borsetă cu acte şi bani returnată în nici 30 de minute

Întâmplare mai rar întâlnită în zilele noastre. Stelică Chirciu, un pensionar în vârstă de 78 de ani din Galaţi, fost laminorist obişnuit cu munca grea, a trăit surpriza vieţii lui când, în maxim jumătate de oră a reintrat în posesia unor acte şi a banilor pe care îi pierduse şi nici nu mai ştia pe unde. Bătrânul şi soţia lui au avut noroc deoarece suma pierdută, care e jumătate din pensia femeii, a fost găsită de o altă pensionară, o femeie de 69 de ani. Aceasta a dus imediat banii la poliţie şi aşa paguba a fost recuperată. Femeia care a găsit banii a preferat să îşi păstreze anonimatul pe motiv că a făcut un gest normal.

„Am fost cu soţia la cumpărături şi apoi am stat pe o bancă în staţia de autobuz. Când am ajuns acasă am văzut că nu am banii. Sunt 315 lei, bani strânşi aşa, în câţiva ani, din ce pun deoparte din pensie. Nici nu ştiam acum unde am pierdut banii. M-am întors pe unde am făcut cumpărături... dar nimic. Când... am primit telefon că mi-au găsit banii. Telefon de la poliţie. Nici acum nu îmi vine să cred. Îi mulţumesc din suflet doamnei care a adus banii la poliţie şi aş vrea tare mult, eu şi soţia, să o cunoaşteam, să ştim pentru sănătatea cui ne rugăm”, a spus Stelică Chirciu, pensionarul căruia o jumătate de oră i-a schimbat părerea despre oameni.
Şi poliţiştii se miră de atâta omenie şi de rapiditatea găsirii şi predării banilor. „Din păcate, ne întâlnim destul de rar cu astfel de gesturi, normale până la urmă. O felicităm pe femeia care a găsit şi adus banii şi actele pensionarului şi sperăm ca în alte situaţii similare gălăţenii să procedeze la fel”, a precizat  Bogdan Cojocaru, IPJ Galaţi.

monitoruldegalati.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.