Jump to content

Grigoraş cere 6-7 jucători ca să rămână la Oţelul

Recommended Posts

Posted

Conducerea spune una, Grigoraş ştie altceva: "Nu m-am decis dacă prelungesc, trebuie să vină 6-7 jucători"

În ciuda faptului că Narcis Răducan susţine că acordul lui Petre Grigoraş va fi prelungit la finalul acestui sezon, antrenorul ştie altceva. Acesta spune că va continua la Oţelul Galaţi doar dacă i se vor da asigurări că echipa va fi întărită în intersezon şi oferă la schimb promisiunea că se va lupta pentru un loc de cupă europeană în stagiunea viitoare.

"Nu m-am decis încă asupra prelungirii contractului. Financiar nu sunt probleme, că sunt mulţumit, problemele sunt pe teme sportive. Vreau să termin în primele 4-5, să mă bat la cupele europene. Problema este să şi am cu cine să fac acest lucru, pentru că acum suntem departe de aşa ceva. Cel puţin 6-7 jucători, de aceeaşi valoare, trebuie să vină la această echipă", a declarat Petre Grigoraş pentru Sport Total FM.

Antrenorul Oţelului a semnat în iarnă un contract valabil până în vară, iar discuţiile privind prelungirea ar urma să aibă loc după ultima etapă. Grigoraş a pregătit-o în tur pe Pandurii, pe care a dus-o pe poziţie de Europa League, dar a plecat de la Târgu Jiu în urma unor neînţelegeri cu şefii grupării gorjene.

prosport.ro

Posted

Grigoraş: "Miercuri voi avea întâlnirea cu şefii"
"Mâine voi avea o întâlnire cu managerul general, cu reprezentantul patronatului. Eu am contract încă un an de zile cu Oţelul. S-au făcut nişte promisiuni, că se vor aduce patru, cinci jucători. Aştept să vorbesc cu dânşii şi dacă lucrurile vor fi normale, totul va fi OK. Sută la sută voi fi antrenorul Galaţiului, pentru că am contract. Dar nu mă bucură lucrul ăsta. Nu mă încântă dacă nu voi avea niciun obiectiv. Cu actualul lot e greu să îţi propui cupe europene", a mai spus antrenorul Galaţiului.

prosport.ro

Posted

Petre Grigoraş a fost prezent la antrenamentul echipei Oţelul Galaţi

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a fost prezent la antrenamentul de miercuri, deşi tehnicianul se află în concediu medical după o intervenţie chirurgicală la inimă, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Mă simt bine momentan şi din vară voi fi apt să-mi reiau activitatea. E o odihnă forţată şi nu doresc nimănui să treacă prin ce-am trecut eu. Am urmărit toate meciurile Oţelului, am ţinut permanet legătura cu secunzii mei şi cu jucătorii. Acum îmi doresc să am o discuţie cu cei din conducerea clubului, pentru a stabili ce vom face de acum înainte. Când am venit aici mi-am propus ca în sezonul viitor să ne batem pentru un loc de cupă europeană. Pentru asta lotul trebuie completat obligatoriu. Au plecat mulţi jucători valoroşi şi au venit unii care nu s-au acomodat. Trebuie să discutăm, să vedem dacă ne vom putea baza pe ceva concret. Dacă nu, n-o să pot să stau în condiţiile în care jucătorii ar fi neplătiţi, în condiţiile în care am avea un lot cu care să nu avem nicio speranţă să ne luptăm pentru o cupă europeană. Va trebui să discutăm şi să ajungem la un compromis sau să reziliem contractul, indiferent cu ce preţ. Am venit cu nişte gânduri aici şi îmi păstrez acele gânduri", a spus Grigoraş, care mai are contract cu Oţelul încă un an de zile.

Posted

Grigoraş: “Ajungem la un compromis sau reziliem contractul”

Antrenorul Petre Grigoraş şi-a vizitat elevii ieri la antrenament, el aflându-se în continuare în concediu medical după intervenţia chirurgicală suferită acum o lună. Ca şi în declaraţiile din zilele trecute, tehnicianul a ameninţat că nu va semna prelungirea contractului cu Oţelul, scadent în vară, dacă nu primeşte întăriri în lot, dar şi asigurări că salariile vor fi plătite la timp pe viitor. El a precizat că vrea să aibă o discuţie lămuritoare cu cei care conduc clubul, pentru că la anul şi-ar dori să lupte pentru cupele europene şi nu din nou pentru salvarea de la retrogradare.

Petre Grigoraş: "Mă simt bine momentan şi din vară voi fi apt să-mi reiau activitatea. E o odihnă forţată şi nu doresc nimănui să treacă prin ce-am trecut eu. Am urmărit toate meciurile Oţelului, am ţinut permanent legătura cu secunzii mei şi cu jucătorii. Elevii mei mi-au testat rezistenţa, mi-au dat momeală că sunt morţi fotbalistic, dar apoi au dovedit caracter şi au reuşit să câştige la Mediaş şi cu Ceahlăul după ce au fost conduşi.
Acum îmi doresc să am o discuţie cu cei din conducerea clubului, pentru a stabili ce vom face de acum înainte. Îmi doresc ca în sezonul următor să ţintim mai mult decât salvarea de la retrogradare, nu-i un obiectiv care să ne facă cinste. Pentru a ne clasa pe un loc de cupă europeană trebuie completat lotul. Au plecat jucători campioni cu Oţelul în iarnă şi au fost aduşi în locul lor alţii care nu s-au putut adapta. Trebuie să discutăm, să vedem dacă ne vom putea baza pe ceva concret. Dacă nu, n-o să pot să stau în condiţiile în care jucătorii ar fi neplătiţi, în condiţiile în care am avea un lot cu care să nu avem nicio speranţă să ne luptăm pentru o cupă europeană. Va trebui să discutăm şi să ajungem la un compromis sau să reziliem contractul, indiferent cu ce preţ. Am venit cu nişte gânduri aici şi îmi păstrez acele gânduri."

dunareabatrana.ro

Posted

Petre Grigoraş, înaintea meciului Oţelul - Dinamo: „Nu mai rămân la Galaţi!”

Aventura lui „Grig” la echipa de la malul Dunării este pe cale de a se încheia. La finalul acestui sezon, Petre Grigoraş va da curs unei alte oferte.

Petre Grigoraş a anunţat înaintea partidei Oţelul - Dinamo că nu mai are de gând să continue la echipa gălăţeană şi din sezonul viitor. „Este foarte greu să mai rămâi la o echipă unde jucătorii sunt nemulţumiţi. Nu sunt perspective, nu se aduc fotbalişti şi sunt probleme financiare. Eu nu pot să lucrez aşa şi anunţ că plec”, a afirmat Petre Grigoraş la DigiSport. Antrenorul Oţelului ar putea ajunge chiar la Dinamo.

adevarul.ro

Grigoraş şi-a anunţat plecarea de la Oţelul: "Am luat deja hotărârea! Eu am venit la club să mă bat la cupele europene"

Oţelul Galaţi a primit vizita lui Dinamo, în ultima etapă a Ligii 1. Prezent la meci, Petre Grigoraş a anunţat înaintea fluierului de start că nu va mai rămâne la club în cazul în care conducerea nu va asigura toate condiţile necesare pentru ca echipa să se bată la un loc de cupele europene. "Am luat deja hotărârea că voi pleca, i-am înştiinţat pe cei de la club. Este greu să faci performanţă în condiţiile în care nu se respectă promisiunile. Eu am venit să mă bat la cupele europene, nu să scap echipa de la retrogradare. Poate totuşi lucrurile se vor schimba în ceasul al doisprezecelea", a spus Petre Grigoraş la DigiSport.

prosport.ro

Posted

Răducan: Vă asigur că Grigoraş nu va pleca

Directorul general al Oţelului Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, marţi seară, că antrenorul Petre Grigoraş va rămâne la echipă, după ce acesta şi-a manifestat dorinţa de a pleca, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Vă asigur că Grigoraş nu va pleca. Am semnale din partea patronului că încet-încet lucrurile se vor îndrepta. Sunt datorii la jucători, sperăm ca până la reunire să se achite şi Grig să continue cu noi", a declarat Răducan după meciul cu Dinamo, pierdut de Oţelul, scor 0-1, în Liga I.

Posted

Deci Raducan sustine ca Grigoras are probleme si la cap pe langa cele cu inima, adica antrenorul nu stie ce vorbeste?

Daca ar fi sa compar discursurile celor doi cel mai lucid, de departe, este Grigoras.

Posted

O fostă campioană a României, aproape de dezastru: "Nu mai stau, echipa poate rămîne fără jucători"

În urmă cu doi ani, Oţelul era campioana României şi participa în grupele Ligii Campionilor, acum, echipa are mari probleme financiare.

Petre Grigoraş şi-a depus demisia, însă mai urmează şi cîţiva jucători, care sînt decişi să plece de la Galaţi. "Imediat după meciul cu Dinamo am hotărît să plec de la echipă. Mie îmi plac oamenii care îşi ţin promisiunile şi de data asta nu a fost cazul. Mi-am depus demisia miercuri şi mi s-a promis că o să fiu contactat, dar nu a fost aşa. Poate acum nu o să mai vreau eu să răspund la telefon. Îmi pare rău că s-a întîmplat aşa. Ţin la oraş, la jucători, dar în aceste condiţii nu se poate lucra. Pe cine să antrenez? În două săptămîni echipa poate rămîne fără jucători, că sînt neplătiţi. Momentan sînt în concediu medical, dar dacă nu va exista înţelegere s-ar putea să îmi prelungesc concediul pînă în decembrie", a spus Petre Grigoraş pentru GSP.RO.

"Am vorbit cu domnul Grigoraş şi nu ştia că vineri s-au făcut plăţi către jucători. Mai avem un singur salariu restant, plus primele, cum se întîmplă la toate cluburile din România. În ceea ce priveşte transferurile, îi dau dreptate lui Grigoraş. Trebuie să discutăm despre acest lucru", a spus Narcis Răducan pentru GSP.RO.

gsp.ro

Posted

Grigoras si-a depus, oficial, demisia de la Otelul

Antrenorul Otelului din Galati este decis sa nu mai revina la echipa, din sezonul viitor, dezamagit de incertitudinea de la club si de lipsa de seriozitate a celor din conducere. Dupa ce el anunta in urma cu 5 zile faptul ca postura sa de antrenor e pusa in pericol, daca oamenii din conducere nu sunt dispusi sa investeasca asa cum trebuie la club, astazi Grigoras a facut un pas oficial hotarat spre demisie: "Inainte de a pleca din Galati, am lasat l-a club demisia scrisa. Astept sa vad daca mi-o accepta, inca sunt sub contract si nu am unda verde pentru a vedea ce voi face. Mi-au promis ca ma suna, dar n-am mai vorbit cu nimeni. Imi pare rau de suporteri si de jucatori, dar nu pot lucra intr-o asemenea incertitudine, nu este atata seriozitate cum ma asteptam. Sunt dezamagit total de ce se intampla cu acest club.", a declarat antrenorul pentru ProSport.
Echipa galateana isi are programata reunirea lotului pe 15 iunie, pentru sezonul viitor de Liga I, pana atunci fiind de asteptat sa se cunoasca in mod clar cu ce conducere tehnica vor fi demarate pregatirile pentru sezonul viitor.

ziare.com

Posted
Narcis Răducan: “Suntem aproape să ne despărţim”

Dacă în urmă cu câteva zile directorul general Narcis Răducan liniştea suporterii spunându-le că antrenorul Petre Grigoraş va rămâne la echipă, părerea acestuia s-a schimbat la scurt timp. Preşedintele spune că tehnicianul cere anumite lucruri, iar dacă acestea nu vor fi duse la la bun sfârşit atunci există posibilitatea unei despărţiri a părţilor. Răducan a mai explicat că s-a plătit o parte a datoriilor către jucători, doleanţele antrenorului Grigoraş având şi acest punct pe ordinea de zi. De asemenea, directorul general a afirmat că a vorbit cu Grig şi despre transferuri, dar în cazul în care nu se ajunge la un numitor comun cu antrenorul atunci există şi soluţia aducerii unui nou tehnician!

Narcis Răducan: "Petre Grigoraș solicită anumite lucruri și suntem aproape să ne despărțim dacă nu ajungem la un numitor comun. S-au plătit o parte din datorii ieri. Unul din punctele importante ale solicitării lui Petre Grigoraș. Am o comunicare cu dânsul, legat de strategia de transferuri, dar nu este de ajuns. În cazul în care nu ne înţelegem cu Grigoraş va trebui să ne reorientăm rapid și așa cum este și normal, soluții există."

dunareabatrana.ro

Posted

Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Oţelul Galaţi

Antrenorul Oţelului este decis să nu mai revină la echipă, dezamăgit de incertitudinea de la club şi de lipsa de seriozitate a celor din conducere

Apele tulburi în care se scălda FC Oţelul în momentul încheierii sezonului, în urmă cu mai puţin de o săptămână, sunt departe de a se limpezi. Dimpotrivă, în locul rezolvării problemelor, acestea par să se acutizeze, dovadă că antrenorul Petre Grigoraş este decis să întrerupă colaborarea cu Oţelul.

De altfel, tehnicianul a dezvăluit ieri pentru prima dată că a şi trecut la fapte, depunându-şi demisia în scris la mijlocul săptămânii trecute. „Înainte de a pleca din Galaţi, am lăsat la club demisia scrisă. Aştept să văd dacă mi-o acceptă, încă sunt contract şi nu am undă verde pentru a vedea ce voi face. Mi-au promis că mă sună, dar n-am mai vorbit cu nimeni. Îmi pare rău de suporteri şi de jucători, dar nu pot lucra într-o asemenea incertitudine, nu este atâta seriozitate cum mă aşteptam. Sunt dezamăgit total de ce se întâmplă cu acest club”, ne-a declarat Grigoraş.

A dispărut optimismul

Nici măcar managerul general Narcis Răducan, cel care spunea după ultimul meci, cel cu Dinamo, că „va rămâne Petre Grigoraş, se vor rezolva toate problemele, staţi liniştiţi”, nu mai este acum la fel de optimist, admiţând că există posibilitatea despărţii de antrenorul principal.

„Petre Grigoraş solicită anumite lucruri şi s-ar putea să ne despărţim dacă nu ajungem la un numitor comun. S-au plătit o parte din datorii ieri (n.r. – vineri), unul din punctele importante ale solicitării lui Petre Grigoraş. Am o comunicare cu dânsul, legat de strategia de transferuri, dar nu este de ajuns”, a declarat sâmbătă Narcis Răducan.

Mai mult, Răducan a spus că ia în calcul căutarea unui înlocuitor al lui Grigoraş: "Va trebui rapid să ne reorientăm, aşa cum este şi normal, soluţii există".

Echipa gălăţeană îşi are programată reunirea lotului pe 15 iunie, până atunci fiind de aşteptat să se ştie clar cu ce conducere tehnică vor fi demarate pregătirile pentru sezonul viitor.

http://www.viata-libera.ro/sport/42813-viata-libera-fotbal-petre-grigoras-si-a-dat-demisia-de-la-otelul-galati

Posted

Oţelul vrea despăgubiri de la Petre Grigoraş: "Poate vor să-mi ceară viaţa sau casa"

Antrenorul Oţelului Petre Grigoraş a spus că a fost contactat de cei de la club după ce şi-a depus demisia, urmând să primească un act prin care să plătească despăgubiri. „Am fost contactat de o femeie de la resurse umane, n-o cunosc personal, mi-a spus că voi primi o hârtie prin care mi se cer nişte despăgubiri în urma demisiei mele. Nu ştiu dacă nu mai e cale de întoarcere, trebuie să văd şi ce mi se cere să semnez. Poate vor să-mi ceară viaţa sau casa. Momentan las lucrurile să meargă de la sine”, a spus „Grig”.

Tehnicianul şi-a depus demisia în urmă cu câteva zile drept urmare a incertitudinilor de la club. Petre Grigoraş este unul dintre cei mai de succes tehnicieni din istoria Oţelului şi se află la al doilea mandat la clubul gălăţean.

Ultimele informaţii dinspre clubul roş-alb-albastru confirmă faptul că Lucian Ciofoaia, preşedintele Consiliului de Administraţie, a aprobat cererea de demisie a lui Petre Grigoraş, iar cei de la resurse umane au început demersurile pentru a desface contractul.

viata-libera.ro

Posted

Grigoraş dă cărţile pe faţă

Într-un interviu la DolceSport, antrenorul Petre Grigoraş a vorbit pe şleau despre situaţia sa de la club din acest moment. El a explicat că patronatul îi cere despăgubiri, deoarece a dorit să rezilieze contractul mai devreme cu un an. Tehnicianul aşteaptă acum să sosească acea hârtie pentru ca el împreună cu avocatul său să o descifreze şi abia apoi va vedea ce va face mai departe. Cu toate acestea, el a afirmat că nici nu se pune problema să fie în discuţii cu alte echipe, atât timp cât situaţia sa la Oţelul este încurcată.

Grigoraş şi-a prezentat şi lista de doleanţe pe care a avut-o la venirea sa şi pe care conducerea i-a promis că o va rezolva. Era vorba despre stabilitate financiară la nivelul lotului şi staff-ului tehnic, dar şi despre 4-5 transferuri care să ajute echipa în lupta pentru cupele europene din sezonul următor. Cum niciuna din aceste cerinţe nu a fost dusă la îndeplinire, Petre Grigoraş şi-a depus demisia, spunând însă că s-ar întoarce şi acum dacă lucrurile s-ar rezolva. Antrenorul este foarte deranjat în continuare de faptul că cei din conducere refuză să vorbească direct cu el, ci o fac prin intermediari.

Petre Grigoraş: “Am depus acum o săptămână o hârtie prin care am solicitat rezilierea contractului. Motivul a fost acela că nu s-a respectat contractul încheiat între mine și club și regulamentul de ordine interioară. Am fost sunat de o doamnă sau o domnișoară din club, că nu o cunosc, și mi-a spus că s-a aprobat demisia, dar că voi primi o hârtie prin care mi se vor transmite condițiile încetării contractului. Mi s-au promis multe când am venit la Galați: stabilitate financiară, că se vor aduce 4-5 jucători cu care să atacăm cupele europene... Nu veneam sub nici o formă pentru 3 luni sau ca să mă bat la retrogradare. La Galați nu se știe cine conduce, e instabilitate. Pur și simplu vreau să încetăm contractul pentru că nu s-au respectat condițiile. Doamna sau domnișoara respectivă mi-a zis la telefon că vor trimite o hârtie prin care clubul pune niște condiții ca să accepte demisia, apoi eu îmi consult avocatul și văd ce fac. Acum sunt la iarbă verde, într-o curte frumoasă, mă bucur de vacanță și aștept hârtia senzațională care o să apară. Să văd ce scrie în ea. În cazul jucătorilor sunt aceleaşi restanţe pe aprilie, mai, plus primele de joc din tot returul, și asta potrivit ROI, nimic în plus. Totul este stipulat în contract. În cazul meu e la fel, la care se mai adaugă restanțe de la jumătatea lunii martie. Mai am contract un an de zile cu Oţelul. Dacă însă se respectă ce s-a stipulat la început în contract, atunci rămân, nu e nici un fel de problemă. În această perioadă am evitat să discut cu orice echipă care ar fi dorit să mă contacteze, și erau echipe bune care ar fi dorit să lucrez cu dânșii, dar am refuzat clar, până nu rezolv problema cu Oțelul. Nu acuz pe nimeni. Mereu, când am plecat de undeva, am plecat fără scandal. Nu am nevoie de așa ceva. Singurul lucru pe care îl spun e că atunci când am venit și am preluat echipa de pe locul 13, mi s-a cerut să evit retrogradarea și am reușit. De asemenea, s-a dorit să facem cât mai mult în Cupa României, doar că Petrolul a fost mai puternică decât noi. Vreau însă să vă mai spun și altceva... Mă mir că nu a avut cineva curajul să îmi spună în față "nu vreau să rămâi". Nimeni nu m-a sunat să îmi spună în față asta.”

dunareabatrana.ro

Posted

Demisia îl costă 18.000 de euro pe Grig

Petre Grigoraş şi-a dat demisia de la Oţelul, iar patronatul nu numai că a acceptat-o, dar cere acum despăgubiri în valoare de 18.000 de euro de la antrenor, pentru rezilierea prematură a contractului. Tehnicianul a primit deja o hârtie prin care este informat că ruperea unilaterală a înţelegerii cu Oţelul ar însemna ca el să fie nevoit să plătească o anumită sumă de bani pentru a putea pleca, deoarece Grig mai avea un an de contract cu echipa noastră.

Pe de altă parte, antrenorul a afirmat că aşteaptă să discute cu avocatul său pentru a vedea ce urmează sa facă în acest caz şi a explicat încă o dată că nu negociază cu altă formaţie din Liga I, atât timp cât nu şi-a rezolvat problemele cu Oţelul.
De altfel, Săgeata Năvodari, proaspăt promovată în Liga I, şi-a încercat deja norocul, dar a fost refuzată de Grigoraş, care le-a explicat că nu intră la discuţii cu nimeni, până nu se rezolvă litigiul. Mihai Terzi (director sportiv Săgeata Năvodari): “Din păcate, Petre Grigoraş este în litigiu cu Oţelul Galaţi şi ne mulţumeşte că l-am contactat. A spus că are oferte mai bune, dar că până nu termină cu Galaţiul, nu poate vorbi cu nimeni.”

dunareabatrana.ro

• 3 weeks later...
Posted

Grigoraş nu crede în promisiunile lui Adamescu

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi are programată astăzi întoarcerea din primul stagiu de pregătire centralizată, cel din Poiana Braşov. Sâmbătă e stabilită plecarea pentru al doilea cantonament, cel din Anglia, unde sunt aşteptate să apară şi primele partide amicale, dar încă nu se ştie cu ce antrenor pricipal.
Anunţul făcut pe siteul oficial al clubului, în care se specifică faptul că vor exista investiţii minime, nu l-a mulţumit pe tehnicianul Petre Grigoraş, astfel că aceste este decis să nu se mai întoarcă la echipă. De altfel, „Grig” şi-a depus demisia de mai multă vreme, însă a rămas staff-ul său la conducerea echipei, sperându-se că lucrurile se vor rezolva.
„Am discutat cu Narcis după şedinţa acestuia cu Adamescu, dar nu se pune problema să mă întorc. Nu ştiu ce se va întâmpla cu oamenii din staff-ul tehnic, e o întreagă nebuloasă la club. Ei nu vor face deplasarea în Anglia cu lotul. N-am fost consultat la selectarea lotului nici pentru stagiul din Poiana Braşov, nici acum pentru următorul cantonament”, ne-a declarat Petre Grigoraş.
În aceste condiţii, clubul gălăţean trebuie să-şi găsească antrenor principal până la sfârşitul săptămânii, când se pleacă în Anglia.
Altfel, jucătorii Oţelului îşi doresc să continue cu Petre Grigoraş la cârma echipei. Unul dintre cei care şi-a exprimat public sprijinul pentru tehnician este Gabriel Paraschiv, cel mai vechi component al lotului. „Prezenţa dânsului ne-ar fi motivat mai mult, dar a avut acele probleme medicale şi e normal să încerce să aibă grijă de sănătate că până la urmă asta e cel mai important. Cred că a încercat prin acea demisie să tragă un semnal de alarmă, să ne ajute pe noi, dar şi clubul", a spus Paraschiv.

viata-libera.ro