Jump to content

A vrut să se arunce în faţa trenului din cauza soţiei


dcp100168

Recommended Posts

A vrut să se arunce în faţa trenului din cauza soţiei

Un bătrân de 75 de ani din Galaţi a vrut să-şi pună capăt zilelor, din cauza cicălelilor nevestii. Bărbatul se plângea zilnic apropiaţilor că soţia îl critică din orice motiv şi nu mai suportă să-şi vadă consoarta mereu supărată pe el. Mai mult, bătrânul a vrut s-o împace pe femeie şi i-a cumpărat un cadou, însă nevasta în loc să-i mulţumească pentru gest, s-a făcut foc şi pară. Supărat din cale-afară, bătrânul s-a dus în gara Barboşi, cu gândul să se arunce în faţa trenului.

„Din fericire, mecanicul trenului l-a observat şi cum avea viteză mică a oprit şi l-a îndepărtat de pe linia de cale ferată. Bătrânul a fost preluat de noi şi apoi lăsat în grija personalului medical al ambulanţei”, a precizat ag. Veronica Petrea, purtătorul de cuvânt al Biroului Judeţean al Poliţiei Transporturi Galaţi. Se pare că bărbatul are afecţiuni neurologice şi nu este la prima tentativă de suicid.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.