Jump to content

Premii gălăţene la concursul de pictură şi grafică "Vespasian Lungu"


dcp100168

Recommended Posts

Veronica Miron, premiată la concursul de pictură "Vespasian Lungu"

Concursul naţional de pictură şi grafică "Vespasian Lungu", desfăşurat la Brăila, a reunit la start 87 de concurenţi din 20 de judeţe ale ţării, cu 226 de lucrări. Printre premianţi s-a numărat şi gălăţeanca Veronica Miron, care a obţinut un premiu special la secţiunea pictură, în valoare de 100 de lei. Marele Premiu, în valoare de 1.200 de lei, a fost câştigat de Paul Ovidiu, din Arad. Concursul a fost rezervat numai elevilor de la şcolile de arte.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Trei premii pentru gălăţeni la "Vespasian Lungu" 2009

Sâmbătă s-a vernisat la Galeriile de Artă expoziţia realizată cu cele mai bune 100 de lucrări înscrise în Concursul Naţional de Pictură şi Grafică "Vespasian Lungu", ediţia a XIV-a. Au fost trimise aproximativ 200 de lucrări de către 93 de concurenţi, din 20 de şcoli de arte din ţară. Marele Premiu şi trofeul au fost obţinute de Geanina Irimescu de la Şcoala Populară de Artă din Focşani. La secţiunea Pictură, Premiul I - Ana Maria Radu - Târgovişte, Premiul II - Daniela Aron - Sibiu, Premiul III- Veronica Miron- Galaţi. Menţiuni au luat: Cristina Andrişan - Suceava şi Rodica Gherghinoiu - Focşani. La secţiunea Grafică, Premiul I - Ciprian Munzer - Galaţi, Premiul II - Andreea Mierlea - Târgovişte, Premiul III - Ioan Colosi - Cluj Napoca. Menţiuni: Ion Zaiţ - Botoşani şi Emanuela Voinescu - Ploieşti. Premiul Special - Laura Dima -Brăila. La secţiunea Juniori, Premiul I - Inda Diaconu -Târgovişte, Premiul II - Denisa Bratu - Brăila, Premiul III - Sebastian David Cotan - Constanţa. Menţiuni: Alexa Tordai - Braşov şi Teodora Dobrotă - Galaţi. Expoziţia va fi deschisă până pe 5 iunie.

http://www.obiectivbr.ro/cultura/29483- ... ocani.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Menţiune pentru Galaţi la concursul de pictură şi grafică "Vespasian Lungu" 2011

Concursul naţional de pictură şi grafică "Vespasian Lungu", organizat de Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Vespasian Lungu" din Brăila, ajuns la a XVI-a ediţie, şi-a desemnat vineri câştigătorii, în urma jurizării lucrărilor înscrise. Juriul a ales cele mai bune lucrări dintre cele 157 înscrise la secţiunile pictură şi grafică. Au fost instituite două grupe, pe categorii de vârstă, respectiv juniori (cu vârsta până la 14 ani împliniţi) şi seniori. La categoria juniori, menţiunea a 2-a i-a revenit Georgianei Racoviţă (Galaţi).

obiectivbr.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Câştigători gălăţeni la concursul naţional de pictură şi grafică "Vespasian Lungu"

Concursul naţional de pictură şi grafică "Vespasian Lungu", organizat de Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Vespasian Lungu", din Brăila, şi-a premiat câştigătorii celei de-a XVII-a ediţii, sâmbătă, 19 mai, la Galeriile de Artă.

Anul acesta au participat 19 şcoli de artă ( Rm. Vâlcea, Tg.Mureş, Buzău, Timişoara, Braşov, Galaţi, Oradea, Constanţa, Bacău, Giurgiu, Craiova, Botoşani, Ploieşti, Focşani, Cluj Napoca, Sibiu, Iaşi, Brăila, Târgovişte), reprezentate de 88 de elevi, care au trimis178 de lucrări.

Juriul a decis ca Marele Premiu de la această ediţie să nu fie acordat, iar valoarea stabilită prin regulament, respectiv 1.000 de lei, să fie redistribuită la cele două secţiuni - Grafică şi Pictură şi categorii de vârstă - juniori (copii până la 14 ani împliniţi) şi seniori (peste 14 ani).

Astfel, la categoria Juniori, Premiul I a fost câştigat de Guran Sabina Maria, de la Şcoala Populară de Arte Constanţa, Premiul al II-lea i-a revenit lui Nichituş Mihai Eugen, de la Şcoala Populară de Arte Botoşani, iar Premiul al III-lea a fost obţinut de Bădaşcu Maria, de la Şcoala Populară de Arte Brăila. La secţiunea Grafică, Premiul I a fost câştigat de Cornel Onodi, de la Şcoala Populară de Arte Bacău, Premiul al II-lea a fost obţinut de Topciu Carol, de la Şcoala Populară de Arte Brăila, Premiu al III-lea a fost câştigat de Ralea Claudiu, de la Şcoala Populară de Arte Galaţi, iar Premiul al III-lea ex- equo, de Matei Alexandru, de la Şcoala Populară de Arte Târgovişte. La secţiunea Pictură, Premiul I a fost câştigat de David Marina Mihaela, de la Şcoala Populară de Arte Brăila, Premiul I ex- equo, de Ifrim Lacme, de la Şcoala Populară de Arte Constanţa, Premiul al II-lea a fost obţinut de Horga Silviana- Andreea, de la Şcoala Populară de Arte Galaţi, Premiul al III-lea a fost obţinut de Beianu Sebastian, de la Şcoala Populară de Arte Braşov.

obiectivbr.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.