Jump to content

Paradă şi anti-paradă gay


dcp100168

Recommended Posts

Paradă şi anti-paradă gay

Controversata paradă gay va avea loc astăzi în Capitală. Cei 1.000 de participanţi aşteptaţi la paradă vor porni la ora 17.00 pe traseul Bulevardul Decebal - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei - Parcul Izvor.

Capitala a fost, însă, tot astăzi, şi scena unei contramanifestaţii la parada gay, organizată de Asociaţia Noua Dreaptă între orele 11.30 şi 13.30, pe traseul Ateneul Român, Calea Victoriei, Podul Naţiunilor Unite, Izvor, Bulevardul Libertăţii, Piaţa Unirii, Dealul Mitropoliei. Marşul, la care au participat câteva sute de persoane, s-a încheiat fără incidente.

De partea cui sunteţi?

Link to comment
Share on other sites

Eu sunt echidistanta. Nu ma intereseaza cu cine doarme altcineva sau ce se intampla in viata lui. Ceea ce este deranjant e ca se manifesta public. Pai daca mie-mi place sa cos goblen (ipotetic vorbind) trebuie sa ies in strada si sa pun lozinci cu ce?? Trebuie sa ma stie toata lumea ce fac acasa?? E aiurea...Deci, nu-s de acord cu manifestarea lor.

P.S. M-a intrebat fii-mea ce-s aia gay si lesbiene. M-am fasticit un pic, ca nu prea stiam ce sa-i zic la cei 4 ani jumate ai ei.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Frate DCP pe mine nu ma intereseaza cu cine dormi cu cine mananci cu cine......si cred ca nici pe tine nu te intereseaza de mine......Ce nu imi place mie ca se face prea mult tam tam cu discriminarea

Nu-mi doresc ca Romania sa devina Olanda ,sau vreun stat scandinav .

Mi-e mila de homosexuali care zic ca se simt bine in pielea lor ...in asemenea hal fiind

Crestinismul te invata sa fii vertical .

Poate ca sunt si asa zisi crestini care acum au cam luat-o pe aratura .

Acei oameni nu sunt din casa lui Dumnezeu .

Nu ma astept ca toti forumisti sa ma creada ,dar asta este parerea mea .

Link to comment
Share on other sites

Nici pe mine nu ma intereseaza cu cine se culca unul sau alta . Problema este cu totul si cu totul alta. Traim intr-o societate bolnava si asta poate sa o confirme multi romani. Ca suntem bolnavi stim, unii mai stiu si ce boli avem, problema insa este leacul. Nimeni nu este interesat de leacul bolii societatii romanesti. Avem hoti si puturosi mai multi decat multe alte societati din europa. Avem curve si interlopi, snobi si aroganti, prostie si marlanie.

Intrebarea este: De ce atat de multa prostie? De ce nu exista si o balanta? si care-i leacul pentru a avea o balanta?

Mai toata lumea este interesata in ce face altul, in "binele "altuia, in casa altuia si uite ca acum la aproape 20 de ani de lupta contra comunismului, incepe x si y sa fie interesat in binele Romaniei si a romanilor si nu doresc ca Romania sa fie ca Olanda.

Homosexuali sunt pe lume cu mult inainte ca cineva sa fi auzit de Hristos si evidenta de asa ceva exista. Cine oare va da dreptul sa impuneti felul vostru de-a trai altei persoane? Eu observ ca in societatea romaneasca este lipsa de toleranta a unei persoane fata de alta si asta se poate vedea in agresivitatea soferilor pe strazile Romaniei, agresivitatea discutiilor, etc. Datorita teruarei practicate de comunisti in societate astazi avem o societate teriorizata care raspunde cu violenta la cea mai mica nemultumire provenita de cel de langa noi si culmea ca toti respectam autoritatea chiar daca este gresita.

Lipsa de toleranta a indivizilor in societate romaneasca cred ca este cea mai acuta problema pe care o avem in societatea noastra.

Referitor la afirmatiile unui roman "destept" ca nu vrea ca " Romania sa devina Olanda",

v-as spune o mica poveste:

Eram in Bucuresti in fata magazinului Unirea, voiam sa scot niste bani de la un bankomat, langa bankomat era o taganca cu fusta lunga ridicata in sus, o tinea cu dintii si cu o sticla de apa intr-o mana se spala intre picioare. Mi-am vazut de drum chiar daca aveam nevoie de bani. O astfel de Romanie e corect sa avem ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.