Jump to content

ProCredit Bank şi-a deschis sucursală la Matca


dcp100168

Recommended Posts

ProCredit Bank şi-a deschis sucursală la Matca

ProCredit Bank continuă procesul de extindere a reţelei de sucursale în zonele cu potenţial agricol din România, deschizând luni o nouă locaţie în comuna Matca, judeţul Galaţi, după ce la începutul anului, în februarie, a ajuns mai aproape de agricultorii din Olt prin sucursala deschisă în comuna Izbiceni.
În perioada 2002 - 2012, ProCredit Bank a acordat peste 45.000 credite agricole, în valoare de peste 230 milioane euro agricultorilor şi companiilor specializate în agricultură din România, ajungând în prezent să aibă aproximativ 30% din portofoliul de credite îndreptat către acest segment. Banca are în prezent o reţea de 27 de sucursale şi agenţii distribuite cu precădere în zona de sud a României, deservind o arie largă de clienţi care îşi desfăşoară activitatea în domenii precum cultura cerealelor, legumicultură, zootehnie. Sucursalele din oraşele mari, precum Timişoara, Constanţa şi Bucureşti, au, de asemenea, clienţi care desfăşoară activitate agricolă în zonele din împrejurimi.
Locaţiile noi din Izbiceni şi Matca oferă servicii financiare complete agricultorilor, aceştia putând accesa şi servicii bancare precum conturile curente pentru încasări şi plăţi, conturi de economii, carduri şi servicii online.

curierulnational.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.