Jump to content

Parcul Rizer s-a umplut de copii de 1 Iunie


dcp100168

Recommended Posts

Parcul Rizer s-a umplut de copii de 1 Iunie

Vremea a ţinut cu cei mici de 1 iunie şi sub un cer senin, luminat de un soare fierbinte, toate puştimea din Galaţi a descins în zona zero a distracţiei. Recent renovatul Parc Rizer a devenit neîncăpător pentru micuţii care, însoţiţi de părinţi sau bunici au umplut aleile în valuri, de la ora anunţată în program, pentru a se bucura de toate surprizele care le-au fost pregătite de organizator, Primăria Galaţi. Spectacolul ai cărui amfitrioni au fost haioşii Aiurel şi Aiurica, inaugurat de primarul Marius Stan, a mobilizat majoritatea copiilor şi adulţilor care au umplut parcul încă de la orele 16.00. Cei mici au asistat încântaţi la spectacolul „Cei trei purceluşi” pus în scenă de actori teatrului „Gulliver”, au râs în hohote la giumbuşlucuri şi au aplaudat fericiţi la spectacolul de animaţie susţinut de îndrăgita interpretă Anca Ţurcaşiu. Alexandra Lupoae şi Maria Crăciun i-au încântat pe cei mici cu vocile lor şi i-au pregătit, pe cei mai rezistenţi, pentru programul de discotecă pe ritmuri latino. Dacă cei mai „artişti” dintre micuţi au înconjurat scena, cei cu aptitudini sportive s-au concentrat în jurul demonstraţiei de arte marţiale ale micilor sportivi de la Karate Club, dar şi în jurul terenului de volei. Standurile cu baloane, arteziana şi zona în care micuţii s-au putut juca în voie în nispis nu au scăpat nici ele atenţiei sărbătoriţilor.

 Maşinile poliţiei, asaltate de pitici

Un element inedit în peisajul distracţiei au fost două autospeciale cu radar ale Poliţiei Rutiere, amplasate în apropierea intrării principale în parc. Poliţiştii rutieri i-au invitat pe cei mici să viziteze maşinile, băieţeii îndeosebi fiind încântaţi de sirene şi dotările autoturismelor care pândesc vitezomani. „Îmi place mai mult maşina decât poliţiştii”, a recunoscut deschis Vlad, un băieţel de nouă ani care nu se îndura să mai părăsească maşina cu sirene şi inscripţii. Scopul declarat al prezenţei poliţiei rutiere la manifestarea de 1 iunie a fost unul de „imagine” în ochii celor mici. „Copiii au astfel ocazia să se familiarizeze cu noi şi cu munca noastră”, a punctat unul dintre poliţiştii angrenaţi în misiune.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.