Garett Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ma uitam cu amuzament la filmuletele cu traficul de la rusi dar se pare ca incet incet tampitii din trafic se muta si la noi!Trec aproape zilnic prin intersectia de la Papadie, dinspre Micro 19 spre bulevardul Cosbuc. Aproape invariabil primele doua masini de pe banda 3, care este "strict" spre inainte, vireaza stanga pe Cosbuc. In loc sa-ti vezi linistit de virajul tau trebuie mai nou sa te si asiguri ca nu-ti intra dobitocul in drapta! Ba te mai si trezesti claxonat ca ai avut "indrazneala" sa nu-l lasi sa se bage in fata ta, desi n-avea ce cauta pe acolo! Pur si simplu nesimtirea creste exponential, accidentul din primavara nu pare decat sa fi dat noi idei oricarui idiot cu carnet din orasul asta!
Relu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 țin minte că am pățit-o și eu odată... sfinți și claxoane, din partea mea ... în general, când apare câte-un polițist, toți șoferii își revizuiesc atitudinea la volan, măcar așa, până mai încolo... da' cine să-i controleze pe polițiști?
taxon Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 si banuiesc eu ca pentru domnii comunitari e mai lesne sa stea cite doi, intre papadie si tiglina, la tira cu parcarile, in loc sa vada unul singur de parcari (patrulind alene) , iar celalalt sa supravegheze intersectia la papadie ...
Recommended Posts