Jump to content

Fotbalistul Samuel Cojoc a fost înjunghiat în abdomen


dcp100168

Recommended Posts

Fotbalistul Samuel Cojoc a fost înjunghiat în abdomen

Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Samuel Cojoc, se află internat în spital, după ce a fost înjunghiat în abdomen, în noaptea de luni spre marţi, transmite corespondentul MEDIAFAX. Samuel Cojoc ar fi avut un conflict cu alte două persoane într-un cartier din Galaţi. Cojoc, în vârstă de 23 de ani, se află internat la Spitalul Judeţean Galaţi.

 

Un jucător al Oţelului a fost înjunghiat

Vacanţă neliniştită pentru fundaşul Oţelului Samoel Cojoc, care a ajuns înjunghiat la spital după ce s-a bătut cu două persoane noaptea trecută, în jurul orei 00,30, în urma unui conflict spontan, potrivit unor martori oculari. Atât jucătorul Oţelului, cât şi agresorii au fost depistaţi în stări avansate de ebrietate. Cojoc, 23 de ani, a fost înjunghiat în zona abdomenului. Agresorii, unul de 22 de ani şi fratele său de 28, au ajuns şi ei la spital, unul dintre ei tăiat la cot, iar celălalt cu mai multe contuzii.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Răducan: Cojoc este în afara oricărui pericol

Directorul general al Oţelului Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, marţi, la Sport.ro, că fotbalistul Samuel Cojoc, înjunghiat în noaptea de luni spre marţi, se află în afara oricăui pericol. "El este în afara oricărui pericol, oricum acum mă duc la spital. Dar a vorbit deja cu familia, este ok. Merg la spital, vom vorbi cu doctorul şi vom şti mai multe. Este regretabil ce s-a întâmplat, dar trebuie să fim alături de el, face parte din familia Oţelului, trebuie să-l ajutăm", a declarat Răducan.

Răducan a afirmat că, din informaţiile pe care le are, Cojoc ar fi avut un conflict cu mai multe persoane: "Probabil a sărit în apărarea cuiva. Erau mai mulţi, iar, din păcate, nefiind un karatist, ci un fotbalist, a avut de suferit".

Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Samuel Cojoc, în vârstă de 23 de ani, se află internat în spital, după ce a fost înjunghiat în abdomen, în noaptea de luni spre marţi.

Cojoc a cerut medicilor de la spitalul din Galaţi să nu ofere presei nicio informaţie cu privire la starea lui de sănătate, aceştia prezentând reprezentanţilor mass-medias solicitarea fotbalistului: "Subsemnatul Cojoc Samoel declar că nu doresc ca date privind diagnosticul meu şi starea mea de sănătate să fie furnizate presei de către reprezentanţii spitalului. În caz că nu mi se va respecta dreptul la confidenţialitate, voi acţiona în instanţă", se arată în cererea lui Cojoc.

Link to comment
Share on other sites

Narcis Răducan: Samoel Cojoc era în legitimă apărare, a sărit în apărarea fraţilor săi

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, marţi, că jucătorul Samoel Cojoc, înjunghiat într-o altercaţie care a avut loc în Galaţi, era în legitimă apărare şi că s-a implicat pentru a lua apărarea fraţilor săi, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am stat de vorbă cu el (n.r. - Samoel Cojoc), l-am văzut. Are o rană în zona abdomenului, dar medicii spun că în câteva zile va fi externat. Mi-a povestit incidentul, a sărit în apărarea fraţilor săi. Era legitimă apărare, de asta nu va primi amendă nici din partea poliţiei şi nici a clubului", a afirmat Narcis Răducan.

Cristina Tatulici, purtător cuvânt al Poliţiei Municipiului Galaţi, a anunţat că în urma incidentului din noaptea de luni spre marţi trei persoane au fost internate la Spitalul Judeţean. "Într-un cartier mărginaş al oraşului Galaţi a avut loc o altercaţie între două grupuri de persoane pe fondul consmului de alcool, în urma căreia trei persoane au fost internate la Spitalul Judeţan. Poliţiştii vor demara o anchetă de cercetare penală pentru a afla vinovaţii", a explicat Cristina Tatulici.

Link to comment
Share on other sites

Comunicat de presă - IPJ Galaţi

ÎN URMA UNUI CONFLICT SPONTAN, PE FONDUL CONSUMULUI DE ALCOOL, TREI TINERI AU AJUNS LA SPITAL

Azi noapte, în jurul orei 00,45, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că la Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei a fost internat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitate, care a fost victima unei agresiuni.
În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se afla în faţa unui bloc dintr-un cartier mărginaş al municipiului Galaţi, a intrat într-un conflict cu alţi doi tineri de 22, respectiv 28 ani, ambii din Galaţi, lovindu-se reciproc.
La scurt timp s-au prezentat la spital şi celelalte două persoane, care prezentau mai multe politraumatisme, una dintre ele având şi o plagă tăiată la nivelul antebraţului stâng.
Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor aspectelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca după examinarea medico - legală, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, să se facă şi încadrarea juridică a faptei.
Link to comment
Share on other sites

Auzi la scribii literari de la IPJ, plătiți ca și polițiști: "în timp ce se afla în faţa unui bloc dintr-un cartier mărginaş al municipiului Galaţi"... i-a apucat talentul literar. 

 

Pe subiect: Cojoc e un așa-zis băiat de cartier care nu și-a depășit condiția, chiar dacă a ajuns să câștige ceva mai mulți bani.

Link to comment
Share on other sites

Inamicii „oţelarului” Cojoc ies la atac! „Gaşca fotbalistului ne-a călcat în picioare”

* Claudiu şi Vasile Pavel susţin, de pe patul de spital, că au fost agresaţi fără motiv de o bandă al cărei „cap” ar fi chiar jucătorul Oţelului * Rănit şi el, Samoel Cojoc susţine că are interdicţie de la club să facă vreo declaraţie despre cele întâmplate în noaptea de luni spre marţi

În urma încăierării care a avut loc la miezul nopţii de luni spre marţi în Micro 40, una dintre tabere a povestit circumstanţele în care a avut loc incidentul, printre ale cărui victime se află şi fotbalistul Oţelului, Samoel Cojoc. Este vorba despre două dintre cele trei persoane ajunse la Spitalul de Urgenţă, respectiv Claudiu Pavel, de 22 de ani, şi unchiul său, Vasile Pavel, de 28 de ani, care susţin că au fost bătuţi zdravăn de un grup din care face parte şi fotbalistul, pentru simplul motiv că le-ar fi cerut să nu-i mai jignească.
„Eram în faţa blocului şi mai era acolo o gaşcă, de vreo 15 băieţi. Au început să facă strigături, ne-au făcut boschetari şi ne-au spus tot felul de vorbe urâte. M-am dus la ei şi le-am spus că vorbesc urât. N-a comentat niciunul nimic. M-am întors cu spatele, n-am apucat să fac doi paşi, că au venit grămadă peste mine. Ditamai călăii de doi metri. Printre ei era şi Cojoc, care joacă fotbal la Oţelul şi care este capul lor. Erau foarte beţi cu toţii. M-au lovit cu pumnii, cu picioarele, m-au tăiat la mână”, susţine Claudiu Pavel.
Tânărul afirmă totodată că unchiul său, Vasile, a devenit şi el victimă în momentul în care l-a chemat în ajutor. „Când m-au pus jos, am strigat la unchiul meu. Când a coborât, m-au lăsat pe mine şi s-au dus spre el. Şapte erau pe mine, şapte pe el. Ne-au călcat în picioare. Nu m-au lăsat până nu au văzut că am făcut o baltă mare de sânge de la mână”, completează tănărul, internat în Secţia de Chirurgie Plastică a Spitalului de Urgenţă. Unchiul său, Vasile, a fost internat cu mai multe traumatisme la cap, torace şi braţul drept.
Fotbalistul Samoel Cojoc a ajus de asemenea la spital având o tăietură în zona abdominală. Jucătorul a refuzat însă să-şi prezinte public versiunea, susţinând că şefii de la club i-au recomandat să tacă.
Cei trei răniţi vor trebui să le dea declaraţii poliţiştilor, care au stabilit primele fapte pentru care aceştia vor fi anchetaţi penal. Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi, aceştia au dosar penal pentru încăierare, ultimii doi fiind cercetaţi şi pentru port ilegal de armă albă, după ce s-a stabilit că obiectul cu care au fost răniţi atât ei cât şi sportivul este un tarpan care le aparţinea.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Cojoc s-a externat la cerere din spital

După ce în noaptea de 3 spre 4 iunie, fundaşul dreapta de la Oţelul a ajuns la Spitalul de Urgenţă înjunghiat în abdomen, medicii i-au suturat rana şi i-au recomandat să rămână internat cel puţin trei zile. În această dimineaţă, fotbalistul s-a externat la cerere din secţia de Chirurgie 1 a Spitalului de Urgenţă, unde era internat. Ieri preşedintele Clubului Oţelul, Narcis Răducan, împreună cu directorul tehnic, Gabriel Viglianti, l-au vizitat pe Samoel Cojoc şi au stat de vorbă şi cu medicii care l-au îngrijit.

„Ne-a spus că se afla în faţa blocului împreună cu fraţii lui, când a fost atacat de nişte necunoscuţi. Nu a făcut decât să-şi apere familia. Dacă a fost în legitimă apărare, scapă şi de amendă. E în afara oricărui pericol şi va fi apt la reunirea lotului”, a declarat Narcis Răducan. De partea cealaltă, ceilalţi doi indivizi cu care Cojoc a avut un conflict în noaptea de luni spre marţi, Marian Pavel şi Vasile Pavel spun că fotbalistul şi prietenii lui au fost cei care au izbucnit scandalul. Se pare că sportivul şi ceilalţi amici i-ar fi făcut avansuri prietenei unuia dintre rivali. „Erau în faţa blocului, Cojoc, fraţii lui şi restul găştii, beau şi vorbeau tare. S-au luat de prietena mea. Erau beţi şi făceau strigături pe acolo. Am întrebat ce au cu ea. Nu a răspuns nimeni. M-am întors cu spatele ca să las totul baltă şi atunci au sărit  pe mine. Nu ştiu cine m-a tăiat că erau mulţi. Cred că la un moment dat, văzând că sunt jos, Cojoc şi-o fi dat seama că e de rău şi cred că a vrut să le spună să nu mai dea. Şi atunci l-au tăiat şi pe el sau s-a tăiat singur în îmbulzeală. Nu mai ştiu. Eu am tăietura urâtă. Mi-a tăiat tendoanele, m-au operat, trei ore a ţinut operaţia şi cică mai am nevoie de încă o operaţie”, a spus Marian Pavel . Unchiul lui Marian, Vasile, spune că a coborât în picioarele goale din casă când şi-a auzit nepotul urlând.
„Noi nu aveam nici cuţit, nimic. L-am văzut pe Marian jos şi plin de sânge. Şi atât. Nu am avut timp de nimic deoarece m-au luat şi pe mine la bătaie Cojoc şi ai lui, cu telescoapele au dat”, a declarat Vasile Pavel. Samoel Cojoc nu a vrut să facă nicio declaraţie. Mai mult, a făcut şi o cerere către conducerea Spitalului de Urgenţă prin care solicită să nu dea nimănui nicio relaţie despre diagnosticul şi internarea sa. Poliţia face deja o anchetă în acest caz.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.