dcp100168 Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Harta Galatiuluihttp://harta.glp.ro/index.phpO aplicatie care vă poate fi extrem de utilă, pentru găsirea unei străzi sau a unui bloc din Galaţi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Nu mă aşteptam să arate chiar şi blocurile Până acum, mă bazam pe harta asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgianab Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 harta asta nu functioneaza de nici o culoare :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcp100168 Posted March 2, 2008 Author Share Posted March 2, 2008 harta asta nu functioneaza de nici o culoare :cry:Ba da. Căutaţi în stânga ceea ce vă interesează şi apăsaţi apoi pe blocul sau strada dorită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 E o oarece diferenţă între cele două ... am căutat zilele trecute strada Cosminului, care ştiam că trebuie să se afle în Ţiglina 3 ... apărea în Siderurgiştilor Vest ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgianab Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 O fi mergand la voi, la mine orice tentativa de a clicai in pagina se soldeaza cu blocarea si inchiderea internetului. pacat, eram chiar curioasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Cred că o reinstalare de sistem ar fi benefică ... durează doar o jumătate de oră ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 O altă hartă a Galaţiului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 http://www.openstreetmap.org/?lat=45.43 ... rs=B000FTF adresă copiată din viewtopic.php?f=9&t=4540 tnx cipt2001! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipt2001 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Cu plăcere! Vă pregătesc o supriză legată de harta Galațiului, dar mai multe detalii în câteva zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1964 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Pana atunci va spun eu de un site. Se numeste norc si se pot viziona imagini panoramice. Pe langa asta sunt afisate si numele strazilor. www.norc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipt2001 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 V-am promis ceva interesant legat de harta Galatiului: http://www.openmap.ro/index.php?lat=45.438&lon=28.045&zoom=13&layers=0B00FTTTTTTFTEste vorba de un experiment legat de harta transportului in comun, momentan sunt prezente cate o linie de tramvai, autobuz si troleu, pentru exemplificare. Daca doriti sa contribuiti la aceasta harta puteti sa ma contactati pe privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts