Jump to content

Un tânăr a căzut de la 17 metri şi are şanse minime de supravieţuire


dcp100168

Recommended Posts

Un tânăr a căzut de la 17 metri şi are şanse minime de supravieţuire

Un tânăr de 24 de ani a căzut, în această după-amiază, de pe o schelă, de la o înălţime de aproximativ 17 metri, în timp ce lucra la faţada unui bloc din zona Trei Star.
Bărbatul încerca să coboare de pe schela pe care lucrase toată ziua, însă în momentul în care și-a dat jos hamul protector s-a dezechilibrat și a căzut. Tânărul a fost transportat de urgență la spital cu o mașină  particulară, martorii luând hotărârea de a nu mai aștepta salvarea. Poliția a blocat accesul pe strada Roșiori, deoarece rafalele puternice de vânt au destabilizat schela, ce riscă să se prăbușească peste mașinile și magazinele din jur.
La fața locului și-au făcut apariția și inspectorii din cadrul ITM Galați. ”Analizăm în acest moment modul în care s-a produs accidentul și vom stabili cine se face vinovat pentru această tragedie”, a declarat Viorel Dumitru, inspector în cadrul ITM Galați.

La spital, victima a fost resuscitată întrucât a fost adusă în stop cardiorespirator, medicii care l-au diagnosticat cu multiple traumatisme la cap şi torace îl suspectează pe tânăr şi de o ruptură de ficat. Motiv pentru care au decis să-l introducă imediat în sala de operaţie. 
Potrivit surselor medicale din cadrul Spitalului de Urgenţă, şansele de supravieţuire ale muncitorului rănit sunt minime.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Bărbatul grav rănit aseară a decedat

Bărbatul, de 25 de ani, care a căzut, joi seară, de pe o schelă, de la o înălţime de circa 17 metri, în timpul furtunii, a decedat. Victima a fost adusă, aseară, în stare extrem de gravă, la Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei din Galaţi şi, în ciuda eforturilor medicilor care l-au operat imediat, viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.