Jump to content

Femeile îşi petrec 10 ani din viaţă ţinând cură de slăbire


dcp100168

Recommended Posts

Femeile îşi petrec 10 ani din viaţă ţinând cură de slăbire

Femeile îşi petrec, în medie, 10 ani din viaţă ţinând cură de slăbire, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici, care reflectă importanţa greutăţii corporale pentru reprezentantele sexului frumos şi presiunile la care acestea sunt supuse în societate, informează telegraph.co.uk. Studiul a scos la iveală faptul că fiecare femeie adoptă, în medie, două planuri de alimentaţie sănătoasă în fiecare an, fiecare dintre acestea durând, în medie, cinci săptămâni. Acest lucru înseamnă o medie de 104 diete alimentare între 18 şi 70 de ani, şi un total de 10 ani din viaţă în care femeile ţin cure de slăbire. Cu fiecare dietă s-ar putea renunţa la o medie de 2,86 kilograme, adică aproape 6 kilograme anual. Însă, un sfert dintre femei nu reuşesc să piardă niciun kilogram, iar faptul că femeile urmează, în medie, două cure de slăbire pe an sugerează că, deşi femeile slăbesc, nu reuşesc să-şi menţină greutatea. Studiul a mai scos la iveală faptul că 10% dintre femei petrec 25 de ani din viaţă ţinând cură de săbire. Sondajul, realizat de un producător de suplimente pentru curele de slăbire, la care au participat 4.000 de femei, a mai scos la iveală faptul că 75% dintre femei cred că au nevoie să slăbească. 33% dintre femei au început prima cură de slăbire la 16 ani sau mai devreme, în timp ce 44% spun că indiferent de ceea ce fac nu reuşesc să slăbească.

Link to comment
Share on other sites

eu tin sa contrazic, eu ma chinui doar de 2 ani sa slabesc, si am si reusit in ultimile 6 luni sa dau jos 12 kg asa ca acum am 63 kg si 170cm,si dupa o pauza acum ma reapuc deci pana la 10 ani mai am :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Din fericire, sunt una din fericitele femei care nu are nevoie de o cura de slabire. Am oscilat intre 45 si 55 de kg la 160 cm inaltime. Proportiile se mentin bine. Mananc orice , oricand, fara sa ma ingrijorez ca as putea acumula kilograme in plus.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.