Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prima victimă la Plaja Dunărea

Deşi bazinul de la Plaja Dunărea este plin cu apă doar în weekend, deja acesta a făcut o primă victimă. Este vorba despre un bărbat, de 47 de ani, care a murit înecat după ce s-a lovit puternic la cap, din cauză că a plonjat în bazinul cu apă, de pe o platformă de beton aflată la o distanţă de doi metri de apă.

Tragicul eveniment a avut loc duminică, în jurul orei 18.00. Potrivit lui Constantin Ghiocel, administratorul Plajei Dunărea, „bărbatul, care am înţeles că se afla şi în stare de ebrietate, a sărit în bazin, deşi peste tot avem inscripţii că nu e voie să sară, fiind risc de accidentare. Ei, bărbatul a sărit, s-a lovit şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Salvamarii, că avem patru angajaţi la plajă, l-au scos din apă. Când eu am ajuns lângă bazin, din nefericire, deja se constatase decesul bărbatului”.

Administratorul regretă incidentul: „Abia am deschis bazinul şi deja am avut o victimă… Nu cade bine aşa ceva, dar asta este! Acum bazinul a fost clorinat, dezinfectat, în această după amiază urmează să băgăm apă în el, astfel încât până vineri la prânz, bazinul să se umple. Astfel, vom avea bazinul plin pentru sâmbătă şi duminică, iar luni la prânz îl vom goli din nou. Apoi urmează procedura de dezinfectare, de spălare şi vinerea viitoare va fi din nou apă în bazin, pentru weekend! Astea sunt condiţiile!”.

De notat că deşi decesul bărbatului, la bazin, a avut loc duminică, atât reprezentanţii SC Gospodărire Urbană - în subordinea căreia se află Plaja Dunărea - (adică nici directorul societăţii, Eduard Grosu, nici directorului departamentului de Sport şi Agrement din cadrul societăţii, Marius Bocăneală şi nici administratorul Plajei Dunărea, Constantin Ghiocel) cât şi cei ai Primăriei Galaţi nu au făcut public tragicul eveniment, confirmând întâmplarea doar la insistenţele presei.

presagalati.ro

Posted

pe o platformă de beton aflată la o distanţă de doi metri de apă

???

Poate la o inaltime, nu?

Altfel, luni deja se stia si se vorbea prin "urbe" de nenorocire.

Posted

pe o platformă de beton aflată la o distanţă de doi metri de apă

???

Poate la o inaltime, nu?

Altfel, luni deja se stia si se vorbea prin "urbe" de nenorocire.

Fiind o distanta asa de mare de bazin, si totodata sub influenta lui Bacchus... normal ca n-a mai ajuns la apa si a dat cu capul de asfalt.  Pe urma, din inertie, saracul om a ajuns in apa.