Relu Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Am avut aseară o discuţie, pe privat, cu unul din membrii noştri ce avea un link în semnătură şi contravenea regulii 3c. Recunosc, formularea n-am creat-o eu, am preluat-o fără să mă gândesc prea mult. Motivaţia a fost simplă: să nu permitem reclamă decât pe Mica Publicitate. Acum, dacă stau să mă gândesc, omul nostru n-a făcut nimic rău. Era un link către un site studenţesc, atât şi nimic mai mult. Voia să-şi facă puţină propagandă ...Ce părere aveţi?
dcp100168 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Eu nu am nimic împotrivă, atâta timp cât nu se exagerează. Altfel, aş fi eliminat opţiunea respectivă direct din setări.
Relu Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Ok, dacă e vorba de munca unor elevi sau studenţi, am să revizuiesc. Deşi ar fi mai indicat să-l faci pe cel ce-ţi citeşte posturile şi semnătura să-ţi acceseze şi profilul.
fl0o Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nu stiu cat este de bine, dar in orice caz rau nu poate sa faca. nu ar strica cateva restrictii pentru semnaturi dar link-urile nu strica cu nimic.
Recommended Posts