Jump to content

Fitness în scop caritabil în Parcul Rizer


dcp100168

Recommended Posts

Fitness în scop caritabil în Parcul Rizer

Acțiune caritabilă inedită în Galați.  Un instructor de fitness a decis să demareze o campanie mai puțin obișnuită pentru a le face o bucurie copiilor din centrele de plasament. Mai precis el i-a invitat pe toți cei care doresc să facă mișcare în aer liber să vină la cursurile sale. Costul unui abonament nu este mare, pentru că plata se face cu fructe și jucării, care, desigur, ajung la micuții fără părinți.

Doru Dorobăț este instructor de fitness. În urmă cu câțiva ani și-a spus că trebuie să promoveze mișcarea în aer liber. Se gândea atunci că poate va reuși să mobilizeze autoritățile locale pentru ca în parcurile gălățene să fie amenajate mici săli de fitness care să poată fi folosite de toți cei care vor să facă sport. Nu a fost însă așa, dar Doru nu a renunțat la proiectele lui. Așa că acum i-a provocat pe toți cei care își doresc să facă mișcare, dar nu își permit să achite un abonament, să participle la cursurile lui.

Zeci de gălățeni au răspuns prezent, așa că  Parcul Rizer a devenit în doar câteva minute cel mai aglomerat centru de antrenament în aer liber.

Iar în spatele acestei acțiuni se află și o campanie umanitară. Doru și-a propus să-i ajute pe copiii din centrele de plasament. Așa că cei care vin la cursurile lui aduc fructe și jucării, care ajung mai apoi la micuți. Acțiunea a ajuns și la urechile unei fundații din Capitală care a decis să pregătească 30 de pachete pentru copii.

Campania va rămâne deschisă pe toată perioada verii.

reporterntv.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.