Jump to content

Şeful Poliţiei Bereşti a demisionat şi a plecat în Anglia


dcp100168

Recommended Posts

Şeful Poliţiei Bereşti a demisionat şi a plecat în Anglia

Profesional, cu numele legat de cazul „Ţigareta de Galaţi”, livrat procurorilor de la Parchetul Tg. Bujor, inspectorul Viorel Marcu (n. 1975, în Pleşcoi-Buzău) a plecat din Poliţie. Raporturile sale de muncă cu IPJ Galaţi au încetat la 11 iunie a.c.
Iniţial a cerut, întrucât soţia sa, asistentă medicală, se află în Anglia, unde are loc de muncă stabil, să i se aprobe suspendarea pe timp de doi ani din funcţia de şef al Poliţiei Orăşeneşti Bereşti. Deşi se aştepta să fie înţeles de către comandanţii IPJ Galaţi, solicitarea i-a fost respinsă. În aceste condiţii, întrucât era aşteptat în Anglia, a pus pe primul plan interesele familiei sale, ieşind din sistem la cerere.
A fost, la capăt de judeţ, energic, echilibrat şi corect. Cu buzunarele goale a venit la Bereşti, cu buzunarele goale a plecat spre meleaguri străine.
Ocuparea locului rămas vacant se va face prin concurs vineri, 28 iunie a.c. S-au înscris în competiţie doi candidaţi: unul este din judeţul Vaslui, iar celălalt de la Galaţi. Până atunci, interimatul este asigurat de subcomisarul Ion Onu, de la Poliţia Rurală Tg. Bujor.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.