Jump to content

Profesorul Florin Cernat, consilier pentru educaţie al primarului


Recommended Posts

Profesorul Florin Cernat, consilier pentru educaţie al primarului

Conferinţa de lansare a proiectului de modernizare şi reabilitarea a Şcolii nr. 9 “Calistrat Hogaş” în valoare de 3.633.583 lei (cu TVA), a fost prilejul potrivit pentru primarul Marius Stan să-şi prezinte noul consilier pe probleme de învăţământ: profesorul Florin Ionel Cernat. Om al şcolii, Cernat are o experienţă de 30 de ani de învăţământ şi 15 de directorat, Şcoala nr. 34 fiind dovada capacităţii sale manageriale.
Florin Cernat a asistat alături de elevi, părinţii acestora şi cadrele didactice la prezentarea amplului proiect care va transforma şcoala veche şi dărăpănată într-una modernă şi civilizată. Lucrările ar trebui să dureze şapte luni, dar primarul este sceptic pentru că procedurile se complică la fiecare licitaţie. „Vor veni contestatarii de profesie, ne vom duce iar pe la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în instanţă şi perioada se va dubla, dar într-un an, un an şi jumătate sperăm să aveţi o şcoală model, civilizată şi complet reabilitată. Vrem să venim cu investiţi suplimentare de la Primărie astfel încât tot arealul să fie corespunzător, cu gazon în locul bălăriilor”, a spus primarul Marius Stan.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.