Jump to content

Ionuţ Badea - noul antrenor al Oţelului

Recommended Posts

Posted

Ionuţ Badea - noul antrenor al Oţelului

Noul tehnician principal al FC Oţelul Galaţi este Ionuţ Badea, antrenor cu reale calităţi pe care ne dorim să le demonstreze din plin în mandatul său ca roş-alb-albastru. Badea, fost jucător "oţelar" în deceniul trecut, va semna zilele următoare pe doi ani de zile cu gruparea noastră. El vine la FC Oţelul alături de propriul staff tehnic.

Ionuţ Badea va fi prezentat oficial vineri, 28 iunie, la ora 18.00. Evenimentul va avea loc la stadionul Oţelul.

otelul-galati.ro

Posted

Ionuţ Badea a jucat la Oţelul în sezonul 2002-2003 (27 de meciuri, 1 gol). El a mai evoluat pentru Dacia Piteşti, ARO Câmpulung Muscel, Dinamo Bucureşti (1 campionat şi 3 Cupe), FC Braşov, FC Vaslui şi FC Argeş.

Badea, care va împlini 38 de ani în octombrie, a renunţat la cariera de fotbalist  în 2007 şi s-a apucat de antrenorat pregătind pe FC Argeş, Internaţional Piteşti, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj şi FC Braşov.

dunareabatrana.ro

Posted

Antrenorul Ionuţ Badea, contract pe doi ani cu Oţelul

În condiţiile despărţirii de antrenorul Petre Grigoraş şi secunzii acestuia, conducerea FC Oţelul a fost nevoită să se mişte repede pentru a instala o nouă conducere tehnică înaintea plecării în cantonamentul din Anglia, iar aseară a fost anunţată ajungerea la un acord cu Ionuţ Badea, care urmează să semneze un contract pe doi ani. Acesta va veni la club însoţit de secunzii pe care şi-a ales singur. Prezentarea oficială urmează să fie făcută astăzi, la stadion, de la ora 18.00.

Ionuţ Badea a fost jucător al Oţelului în perioada 2002-2003, evoluând în 27 de meciuri pentru echipa roş-alb-albastră. Cariera de antrenor şi-a început-o în 2007 la FC Argeş, apoi a fost la conducerea tehnică a echipelor Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu, U. Cluj şi FC Braşov.

Mâine se pleacă în Anglia

Echipa gălăţeană s-a întors miercuri noapte din cantonamentul efectuat în Poiana Braşov,  moment care a însemnat despărţirea staff-ului tehnic de jucători, după ce Grigoraş şi secunzii săi nu au fost convinşi de promisiunile făcute de patronul echipei şi au decis să nu mai continue în condiţiile existente.

Sâmbătă, Oţelul urmează să plece în cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată, cel din Anglia, unde vor fi susţinute mai multe meciuri amicale, primele din această perioadă precompetiţională. Primul test va avea loc chiar la începutul săptămânii viitoare, marţi, 2 iulie, de la ora 20,00, contra celor de la Bury, liga a patra engleză sau cu Preston, din liga a treia. Gălăţenii vor juca cinci sau şase partide de verificare, în funcţie de preferinţele antrenorului. Cel mai tare amical va fi cel de pe 11 iulie, contra belgienilor de la Club Brugge. Alţi adversari posibili în cantonamentul din Anglia sunt Livingston (Scoţia), Notts County (liga a treia din Anglia) sau Wolverhampton (liga a treia din Anglia). Sunt şanse mari ca toate partidele Oţelului din cantonamentul din Anglia, din zona Chester, să fie transmise în direct de Look TV, aşa cum s-a întâmplat şi iarna trecută în stagiul de pregătire din Spania.

viata-libera.ro

Posted

Ionuţ Badea a fost prezentat oficial la Oţelul. Mă interesează să aduc echipa acolo unde a fost când a câştigat campionatul

Noul tehnician al echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, a fost prezentat oficial, vineri seară, într-o conferinţă de presă în care a declarat că nu a venit la gruparea gălăţeană pentru un obiectiv mediocru. "Este o perioadă un pic confuză, dar poate fi traversată cu oameni competenţi. N-am venit la Galaţi pentru un obiectiv mediocru. Există potenţial la nivelul lotului şi sunt convins că ne vom îndrepta către performanţă. Momentan timpul este cel mai mare inamic al nostru, dar sperăm să se rezolve problemele din jurul clubului. Mă interesează să aduc Oţelul acolo unde a fost când a câştigat campionatul", a spus Ionuţ Badea.

La conferinţa de presă au participat şi Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, şi Gabriel Viglianti, director sportiv.

"Am reuşit să aducem un tehnician de mare perspectivă. Am fost corect cu el, i-am prezentat exact situaţia actuală de la club. E nevoie de oameni curajoşi în astfel de momente dificile şi Ionuţ Badea n-a refuzat să lucreze pentru Oţelul. Este adevărat că sunt mai multe datorii la acest moment, dar am primit promisiuni că se vor rezolva în cel mai scurt timp", a declarat Narcis Răducan.

Ionuţ Badea va fi ajutat de secundul Dragoş Radu, Marius Popa (antrenor de portari) şi Luigi Maione (preparator fizic). De asemenea, la echipa a doua va fi numit ca principal Constantin Schumacher, fost fotbalist al Rapidului.

mediafax.ro