LaurX82 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Am o intrebare, la mine in comuna acum 2 ani aproape s-a asfaltat o strada un drum comunal, dupa ce a fost distrus de cei de la apa si gaze care a sapat fiecare pe cealalta parte si nu toti odata, cam la diferenta de 2-3 ani. Acum a asfaltat-o e o strada mai ceva decat un DN. Si am aflat ca e posibil sa vina si cei cu canalizarea sa sape, acum ce sa mai sape, doar sa sparga asfaltul si nu il va mai face la loc, si normal lucrarea va sta cred ca ceva luni bune. E o strada principala care merg tractoare si masini, deci o va face imposibil de acesibila auto. Deci cei cu masini personale va sta cu masinile in curte. Si pentru ce, pentru o canalizare care e vai de ea si nu are nevoie nimeni de ea, in plus ca te mai si pune sa platesti lunar daca te racordezi la acea canalizare de scurgere. Strada asta de care zic e si dreapta nu e inclinata sa aiba scurgere prea mare.Deci eu si uni vecini suntem inpotriva pentru a sparge strada, in primul rand o sa ne distruga casele, mai ales cei cu case vechi. Si vream sa intreb ce pot face, unde sa fac plangere sa nu sparga strada. Am sanse pe la o televiziune locala ceva o reclamatie undeva ? Oricum daca ii vad ca se apuca sa faca santier o sa ma eau de ei si altele cum am facut si cei cu gazele care imi pusera tevile in poarta. Eu unu ma folosesc zi de zi de acest drum, am motoreta personala care fac naveta, si dupaia ce fac, o car in brate ? Nu zic ca nu e buna canalizarea aia de scurgere, dar trebuia facute cand era strada cu pamant, nu acum cand a pus o gramada de straturi de piatra, zgura si 2 covoare asfaltice...
Legumix Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 aceasta e o problema UNIVERSAL-ROMANEASCA. inca nu s-a gasit remediu
Recommended Posts