Jump to content

Femeie rănită de un copac doborât de vânt


dcp100168

Recommended Posts

Femeie rănită de un copac doborât de vânt

O femeie în vârstă de 57 de ani, din Galaţi, a ajuns la Spitalul de Urgenţă, după ce a fost lovită în cap de creanga unui copac care s-a rupt, în timp ce traversa strada.

"Mă întorceam acasă. Eram pe stradă şi bătea vântul. Am auzit în spate un pârâit puternic şi atunci, fără să mă mai uit în spate, am fugit, dar tot m-a prins o creangă şi mi-a căzut în cap. Dacă nu auzeam pârăitul atunci mă lovea copacul cu totul. Nu sunt tăiaţi copacii putreziţi şi de aia se întâmplă aşa ceva", ne-a spus Valeria Alexa, femeie lovită.
Victima a juns la Spitalul de Urgenţă cu un traumatism cranian. "A suferit un traumatism cranian prin lovire. A fost transportată la Spitalul de Urgenţă", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi. Femeia va rămâne cel puţin 24 de ore internată.
"Urmează să i se facă investigaţiile. Deocamdată la prima vedere este un traumatism cranian minor, dar să vedem ce spun analizele", a precizat dr. Lucica Grigorică, de la Spitalul de Urgenţă Galaţi.
Copacul a fost tăiat de muncitorii de la ADP care spuneau că acesta nu era uscat, însă vântul a bătut  prea puternic.

libertatea.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.