Jump to content

Pe strada Gării s-au asfaltat liniile de tramvai


dcp100168

Recommended Posts

Pe strada Gării s-au asfaltat liniile de tramvai

Cine ajunge pe strada Gării, între strada Sindicatelor şi strada Ana Ipătescu, cu greu nu observă o treabă absolut românească: porţiuni bune din calea de rulare a tramvaielor au fost efectiv asfaltate!

Ciudat este că în 2012, primarul Marius Stan îşi începea mandatul cu o lucrare absolut necesară la momentul respectiv: reabilitarea străzii Gării, greu încercată de traficul autobuzelor şi tramvaielor. La momentul respectiv, spaţiul dintre cele două sensuri rutiere (calea de rulare a tramvaielor) a fost frumos reparat, muncitorii chinuindu-se atunci să aşeze la milimetru pietrele din pavaj. Iată că la niciun an de la acea lucrare, spaţiul dintre zona asfaltată s-a tasat şi, ceea ce este cel mai grav, a fost cârpit cu asfalt în mai multe zone. Culmea este că în graba cârpelilor, muncitorii n-au văzut că pun asfalt şi pe şinele de tramvai.

Societatea care administrează transportul public cu pantograf - Transurb SA Galaţi - cunoaşte situaţia, dar nu pare foarte supărată pe ce s-a întâmplat. „Oricum, pe acolo nu vor mai circula niciodată tramvaiele... Asta v-o spun cu certitudine! Pe traseul 36 circulă, de ceva timp, autobuze, iar oamenii s-au obişnuit cu acest lucru”, spune directorul Transurb, Genica Totolici.

Culmea este că această zonă pietruită s-a tasat fără ca tramvaiul să fi circulat măcar o dată pe acolo în ultimul an.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.