Jump to content

Masterat 2013 la Universitatea „Dunărea de Jos”


dcp100168

Recommended Posts

770 de locuri la buget pentru studiile de master la Universitatea „Dunărea de Jos”

În oferta educaţională pentru anul universitar 2013 – 2014, Universitatea „Dunărea de Jos” are disponibil un număr de 770 de locuri pentru studiile de master, la buget şi alte 1.257 la cu taxă.

Cele mai multe dintre locuri la buget sunt la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, un număr de 116, iar cele mai puţine au fost alocate Facultăţii de Istorie, Filozofie şi Teologie, 34 la număr. Pentru studiile de masterat, locurile cu taxă, acestea variază între 2.800 şi 3.000 lei.

Criteriile pentru examenul de admitere la ciclul de studii universitare de masterat diferă în funcţie de facultate. Dacă la Mecanică, media finală de admitere se calculează din 50% nota de la test şi 50% media aritmetică a examenului de licenţă, la Facultatea de Ştiinţe şi Mediu, se ia în calcul 75% din nota obţinută la interviu şi 25% media aritmetică a examenului de licenţă.

Înscrierile pentru studiile de master la Universitatea „Dunărea de Jos” au loc în perioada 17 – 21 septembrie 2013, iar taxa de înscriere este de 150 lei. Afişarea rezultatelor finale va avea loc pe data de 26 septembrie.

presagalati.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.