Jump to content

CSM Dunărea Galaţi - hochei (2013-2014)


dcp100168

Recommended Posts

Seniorii de la CSM Dunărea şi-au reluat pregătirile

De aproape o săptămână, hocheiştii seniori de la CSM Dunărea şi-au reluat antrenamentele pentru noul sezon al Ligii Naţionale de hochei. Prima parte a pregătirilor se va desfăşura pe plan local, la Galaţi. În acestă perioadă se va pune accent pe pregătirea fizică a jucătorilor şi readaptarea organismului la efort. Pregătirea fizică a hocheiştilor dunăreni se va desfăşura la Patinor şi, în funcţie de necesităţi, la stadionul ”Portu Roșu” şi la Plaja Dunărea.
Pentru noul sezon, staful tehnic al echipe va fi acelaşi din sezoanele trecute, antrenor principal - Marius Trandafir, antrenor secund - Teodor Mocanu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

CSM Dunărea va juca fără hocheişti străini

CSM Dunărea a ratat sezonul trecut prezenţa între primele 4 echipe din campionat.

Echipa gălăţeană avea gânduri mari pentru actualul campionat. Din păcate lucrurile s-au complicat pentru că echipa lui Marius Trandafir nu va putea beneficia de serviciile unor jucători din străinătate. „Am primit o veste proastă. Casa părinților domnului Corciova, care se află în comuna Cudalbi a fost luată de viitură şi dânsul m-a anunţat că nu crede că ne va mai putea ajuta în acest sezon. În aceste condiţii nu vom mai putea aduce jucători din străinătate. Vom încerca să ne îndeplinim obiectivul cu jucătorii pe care îi avem, dar va fi foarte greu. Sper să avem gheată de pe 1 octombrie pentru a ne putea prezenta cât de cât bine în primele etape”, a declarat directorul general al clubului, Mihai Brandabur.

CSM Dunărea se va lupta cel mai probabil pentru al patrulea loc din semifinalele campionatului cu Progym Gheorghieni.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CSM Dunărea debutează în LNH la Gheorgheni

Cu o întârziere de peste o luna, Federaţia Română de Hochei, a dat publicităţii ţintarul ediţiei 2013-2014, din Liga Naţională de Hochei. În noua ediţie, ce va debuta la începutul lunii octombrie, seniorii de la CSM Dunărea vor evolua alături de alte 7 echipe, după cum urmează: Sport Club Miercurea Ciuic - campioana ediţiei trecute, Corona Braşov, Steaua Bucureşti, Progym Gheorgheni, Sportul Studenţesc Bucureşti, CS Şcolar Miercurea Ciuc şi Corona II Braşov. 
Sistemul de desfăşurare este acelaţi din sezoanele precedente, la finalul sezonului regulat, jocuri tur-retur, o singură manşă, primele două clasate se vor califica direct în semifinale. Celelalte echipe, cu excepţia celor de la Corona II Braşov, vor juca grupă de baraj pentru semifinale. Sistemul de desfăşurare a barajului este jocuri tur-retur, în dublă manşă. La finalul barajului, primele două clasate se vor califica în semifinale, unde se va juca după sistemul cel mai bun din 3 jocuri. Învinsele vor juca în finala mică, după sistemul cel mai bun din 5 meciuri, iar finala mare se va juca după sistemul cel mai bun din 7 jocuri.
Dunărenii vor debuta vineri, 11 octombrie, la Gheorgheni, apoi a doua zi, sâmbtătă, 12 octombrie, vor juca tot în Harghita la Miercurea Ciuc cu CS Şcolar, iar duminică, vor întâlnii echipa campioană tot la Miercurea Ciuc. După miniturneul din Harghita, dunărenii vor juca 3 meciuri consecutive pe teren propriu, primul miercuri, 30 octombrie, cu Sport Club Miercurea Ciuc, apoi vor întâlni vineri, 1 noiembrie, Sportul Studenţesc, iar sâmbătă, 2 noiembrie, vor juca cu Corona II Braşov, tot la Galaţi. Următorul grup de meciuri este programat să se dispute la Braşov, vineri, 22 noiembrie vor juca cu Corona, iar sâmbătă, 23 noiembrie, vor întâlni echipa secundă Corona II. În intervalul 29-30 noiembrie, CSM Dunărea se va deplasa la Bucureşti pentru disputele cu Steaua şi Sportul Studenţesc. Dunărenii vor termina sezonul regulat cu 4 meciuri consecutive pe teren propriu, primul, se va juca vineri, 6 decembrie, cu CS Şcolar Miercurea Ciuc, al doilea, duminică, 8 decembrie cu Steaua, penultimul meci din sezonul regulat, CSM Dunărea îl va juca vineri, 13 decembrie cu Corona Braşov, iar prima parte a campionatului se va termina duminică, 15 decembrie, când CSM Dunărea va întâlni Progym Gheorgheni.
Meciurile din barajul pentru semifinale se vor juca începând din 10 ianuarie, 2014.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Un nou program pentru CSM Dunărea

Federaţia Română de Hochei a stabilit o nouă componenţă pentru ediţia 2013-2014 a Ligii Naţionale, cu doar 6 echipe, fără echipele secunde - CSŞ Miercurea Ciuc şi Corona II Braşov. Noul sezon va debuta la 15 octombrie cu meciurile Sport Club Miercurea Ciuc - Steaua Bucureşti şi Corona Braşov - Progym Gheorgheni.
Gălăţenii de la Dunărea vor debuta în noul sezon pe teren propriu, sâmbătă, 26 octombrie, când vor întâlni Steaua Bucureşti. Celelalte meciuri sunt:
sâmbătă, 2 noiembrie, CSM Dunărea - Sportul Studenţesc
marţi, 12 noiembrie, CSM Dunărea - Sport Club Miercurea Ciuc
joi, 21 noiembrie, Corona Braşov - CSM Dunărea
vineri, 22 noiembrie, SC Miercurea Ciuc - Dunărea
sâmbătă, 23 noiembrie, Progym Gheorgheni - CSM Dunărea
vineri, 29 noiembrie, Steaua Bucureşti - CSM Dunărea
sâmbătă, 30 noiembrie, Sportul Studenţesc - CSM Dunărea
vineri, 6 decembrie, CSM Dunărea - Progym Gheorgheni
joi, 12 decembrie, CSM Dunărea - Corona Braşov
Sistemul de desfăşurre este acelaşi. La finalul sezonului regulat, primele două clasate vor juca direct în semifinale, iar celelate vor juca baraj, la finalul căruia primele două clasate se vor califica în semifinale.
Link to comment
Share on other sites

CSM Dunărea a transferat cinci jucători din Cehia

CSM Dunărea se va baza pe serviciile jucătorilor străini şi în sezonul care va începe la finalul lunii octombrie. Astfel, clubul gălăţean a reuşit transferul a cinci hocheişti din Cehia, ca şi în anii precedenţi. Cei cinci sunt: Adam Chelmar, Adam Pometlo, Stanilav Weis, Filip Randa şi Adam Rasner. Rasner şi Randa au evoluat şi în sezonul trecut pentru CSM Dunărea.
Jucătorii din Cehia au sosit deja în Galaţi, iar de luni vor intra împreună cu ceilalţi coechiperi pe gheaţa pationarului ”Dunărea”.
Pe lângă cehi, conducătorii clubului gălăţean mai pregătesc transferul a şase jucători proveniţi din zona Miercurea Ciuc, care în sezoanele trecute au mai evoluat pentru Dunărea.
Link to comment
Share on other sites

CSM Dunărea s-a întărit cu încă cinci jucători

După transferul celor cinci jucători din Chehia, CSM Dunărea a perfectat transferul a cinci jucători proveniţi din zona Miercurea Ciuc. Cei cinci care vor evolua pentru Dunărea în viitorul sezon sunt: Menzhart-Attila Gergely, Levente Lorincz, Zoltan Kertesz, Attila Tanko şi Attila Kanya. Tanko şi Kanya au mai evoluat pentru gălăţeni în sezoanele trecute. De asemenea, la Dunărea vor evolua alţi doi ciucani, Zoltan Szogyor şi Istvan Veress, aflaţi sub contract cu echipa gălăţeană din sezonul trecut.
Altfel, din cauza problemelor de la nivelul conducerii Federaţiei Române de Hochei, noul sezon al Ligii Naţionale va începe, în varianta optimistă, la jumătatea lunii decembrie.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Campionatul de hochei începe tocmai în ianuarie

Hocheiştii de la CSM Dunărea au parte de cea mai lungă perioadă de pregătire pe gheaţă din istorie, înaintea primului meci oficial al sezonului, în acest moment neştiindu-se cu exactitate când va începe campionatul! În mod obişnuit, sezonul competiţional pentru hocheişti începea în jurul datei de 1 octombrie, dar de data aceasta startul se va da probabil tocmai în prima lună a anului viitor.
Totul a fost generat de haosul ce a existat în ultimul an la Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă (FRHG), for implicat în numeroase scandaluri, ce au culminat cu invalidarea alegerilor de către Ministerul Tineretului şi Sportului. Astfel, s-a ajuns ca hocheiul românesc să nu aibă luni de zile o conducere a federaţiei şi, implicit, cine să organizeze competiţiile.

Un gălăţean, ales vicepreşedinte

De luni seară, după câteva încercări nereuşite, s-a intrat în normalitate, cel puţin teoretic, după încheierea cu succes a Adunării Generale de alegeri a FRHG. Preşedinte a fost ales Florian Gheorghe, fost şef al ANST şi antrenor federal, iar gălăţeanul Mihai Brandabur, director al CSM Dunărea, a fost votat pentru unul din cele două posturi de vicepreşedinte. De asemenea, în sfârşit a fost desemnată şi componenţa Biroului Federal, dar tot nu poate începe campionatul. Conform statului, programul competiţional trebuie aprobat de Adunarea Generală Ordinară a FRHC, dar aceasta poate fi convocată de către Biroul federal abia după 15 zile de la alegeri, termen ce trebuie respectat pentru eventualele contestaţii. Astfel, noul vicepreşedinte al FRHC, Mihai Brandabur, estimează că mai devreme de primele zile ale lunii ianuarie nu se poate juca nici un meci oficial. "Biroul federal nu se poate întruni mai devreme de 2 decembrie, atunci când trebuie convocată Adunarea Generală şi vor urma alte minim 20 de zile de aşteptare, mai devreme nu permite statutul. Să vedem la ce formulă de sistem competiţional vom ajunge, pentru că mai devreme de luna ianuarie nu cred că se va putea juca", a declarat Mihai Brandabur.
CSM Dunărea, care are ca obiectiv calificarea în semifinalele Ligii Naţionale, are lotul fortificat şi în acest sezon cu cinci stranieri, toţi din Cehia: Adam Chelmar, Adam Pometlo, Stanilav Weis, Filip Randa şi Adam Rasner. Ultimii doi au jucat în echipa gălăţeană şi sezonul trecut.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Liga Naţională începe în a treia zi de Crăciun

După îndelungi aşteptări, în a treia zi de Crăciun, vineri, 27 decembrie, este programată să înceapă o nouă ediţie a Ligii Naţionale de Hochei.
Meciurile se vor disputa în sistem turneu, cu doar patru echipe. Alături de CSM Dunărea, în noul sezon vor evolua Steaua Bucureşti, Progym Gheorgheni şi Sportul Studeţesc Bucureşti. HSC Miercurea Ciuc şi Corona Braşov vor juca direct în semifinale, iar echipele satelit au dispărut din noul ţintar. Primul turneu se va disputa între 27 şi 29 decembrie, pe patinoarul din Cârţa, judeţul Harghita.
Link to comment
Share on other sites

Liga Naţională începe vineri, dar fără CSM Dunărea

Liga Naţională de hochei va debuta în acest final de săptămână. Se vor disputa două jocuri, unul la Gheorgheni, vineri, între echipa locală Progym şi Sportul Studenţesc, iar al doilea la Cârţa, sâmbătă, între Steaua Rangers şi Sportul Studenţesc.
Cei de la CSM Dunărea nu vor juca în acest weekend, din cauză că patinoarul ”Dunărea” nu este ”refăcut” după gala de sâmbătă.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

CSM Dunărea Galaţi, înaintea primelor meciuri ale sezonului

Având tot lotul la dispoziţie, inclusiv cei cinci jucători cehi (Adam Rasner, Filip Randa, Stanislav Eis, Adam Pometlo şi Adam Chmlar), antrenorul Marius Trandafir pregăteşte în amănunt participarea echipei CSM Dunărea la Campionatul Naţional de hochei pentru seniori. Tehnicianul gălăţenilor, care conduce şi lotul under 20 al României, a spus că-şi doreşte o clasare cât mai bună în actualul sezon şi, implicit, calificarea în grupa de elită.
„În cursul zilei de marţi vom afla ordinea meciurilor în turneul de la Gheorghieni, care va începe vineri. După cum se ştie, s-au jucat câteva partide din cadrul primului turneu (la Gheorgheni, Miercurea Ciuc şi Cârţa - n.n), noi urmând a recupera aceste întâlniri restante. Altfel, echipa se prezintă bine, toţi jucătorii sunt nerăbdători să începem partidele oficiale şi, cu toate că va fi dificil, sperăm să ne plasăm cât mai sus. Acest lucru înseamnă, în primul rând, să ne calificăm în grupa de elită”, ne-a declarat Marius Trandafir, antrenorul principal al gălăţenilor.
Până acum, în Liga Naţională de Hochei s-au disputat două partide, în ultimele zile din 2013. Principalele contracandidate ale celor de la Dunărea pentru un loc în grupa de elită, Steaua Rangers şi Progym Gheorgheni, au câştigat meciurile cu Sportul Studenţesc. Steaua s-a impus cu 11-2, iar Progym cu 16-1.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Un nou program pentru CSM Dunărea

Federaţia Română de Hochei a publicat datele şi locurile de desfăşurare ale celor opt turnee din sezonul regulat al Ligii Naţionale. Primul turneu s-a disputat la finalul anului trecut la Cârţa, în judeţul Harghita, însă s-au disputat doar 2 meciuri, iar jocurile nedisputate urmează să fie reprogramate. 
Turneul doi se va juca la finalul săptămânii în curs la Gheorgheni, iar celelalte turnee se vor disputa după următorul program: turneul III se va disputa la Galaţi, în perioada 17-19 ianuarie, turneul IV, la Gheorgheni, între 24 şi 26 ianuarie, turneul V, la Cârţa, între 31 ianuarie şi 2 februarie,  turneul VI, la Galaţi, între 14 şi 16 februarie, turneul VII, la Gheorgheni, între 21 şi 23 februarie, iar turneul VIII, la Galaţi între 28 februarie şi 2 martie. 
În toate ”rotaţiile” rămase de disputat, ordinea meciurilor va fi: Dunărea - Steaua, Dunărea - Progym şi Dunărea - Sportul Studenţesc.
Link to comment
Share on other sites

Înfrângere la limită pentru Dunărea, la debutul în campionat

CSM Dunărea a debutat cu o înfrângere în Liga Naţională 2014. Gălăţenii au pierdut la limită, 7-8 (2-3, 1-2, 4-3), meciul cu Steaua Bucureşti, din al doilea turneu, de la Gheorgheni. Pentru Dunărea au marcat: Cătălin Geru pentru 1-1 şi 6-6, Adam Pometlo  pentru 2-1, Adam Rasner pentru 3-5 şi 7-8, Adam Chmelar pentru 5-6 şi Zoltan Attila Kertesz pentru 4-5.

După meci, antrenorul dunărenilor, Marius Trandafir, ne-a declarat: ”A fost primul meci în această formulă, în care au apărut 9 jucători noi faţă de sezonul trecut. Echipa nu a reuşit să treacă peste emoţiile meciului de debut şi au apărut greşeli individuale, în special în defensivă, care au dus la insucces. Am încredere în jucători şi sunt sigur că vom reuşi să strângem punctele necesare calificării în play-off (semifinale)”. Noutăţile faţă de sezonul trecut au fost: Adam Pometlo, Adam Chmelar, Stanislav Eis, Rudolf Simon, Paul Burada, Menzhart-Attila Gergely, Zoltan-Attila Kerestesz, Attila Tanko şi Attila Kanya.

În al doilea meci al zilei, Progym Gheorgheni a învins cu 9-1 (3-0, 3-1, 3-0) pe Sportul Studenţesc.

Sâmbătă, Dunărea va juca de la ora 18.30 cu gazdele de la Progym Gheorgheni.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Victorie în prelungiri pentru Dunărea

După înfrângerea cu Steaua, hocheiştii de la CSM Dunărea au trecut prin focurile prelungirilor pentru a învinge gazdele primului turneu din 2014, Progym Gheorgheni, cu 4-3 (1-0, 1-0, 1-3, 1-0). Trupa pregătită de Marius Trandafir a marcat prin Adam Chmelar 2, Adrian Irimia şi Stanislav Eis, în minutul 4.59, ultima secundă a prelungirilor, când gălăţenii erau şi în inferioritate numerică. 
În primul meci al zilei, Steaua a învins Sportul cu 14-3.
Duminică, de la ora 12.30, Dunărea va juca ultimul meci al turneului, cu Sportul Studenţesc.
Link to comment
Share on other sites

Victorie categorică contra Sportului Studenţesc

CSM Dunărea a terminat în forţă primul turneu din LNH 2014, disputat în weekend la Gheorgheni. În ultimul meci al turneului, duminică, dunărenii au învins cu 12-4 (1-1, 5-0, 6-3), pe Sportul Studenţesc. 
Dunărenii au marcat prin Filip Randa, Cătălin Geru 2, Stanislav Eis, Paul Burada, Adrian Irimia, Alexandru Munteanu.
Adam Pometlo, Adam Chmelar, Valentin Vlase, Attila Kanya, Menzhart  Attila Gergely.
De remarcat golul marcat de veterenul Paul Burada, unul dintre cei mai valoroşi hocheişti ai României din toate timpurile, revenit pe gheaţă, după ce retrăsese acum mai bine de zece ani!
Link to comment
Share on other sites

Programul turneului din weekend de la Galaţi

De vineri până duminică, la patinoarul ”Dunărea” se va disputa turneul III din sezonul regulat al Ligii Naţionale de Hochei, după următorul program:
Vineri, ora 15.00, Progym Gheorgheni - Sportul Studenţesc; ora 18.00, Dunărea Galaţi - Steaua Bucureşti.
Sâmbătă, ora 15.00, Steaua - Sportul Studenţesc; ora 18.00, Dunărea - Progym.
Duminică, ora 11.30, Dunărea - Sportul Studenţesc; ora 14.30, Steaua - Progym.

Biletul de intrare costă 6 lei şi asigură accesul la cele două meciuri ale unei zile.

Link to comment
Share on other sites

4-3 cu Steaua, după prelungiri


Echipa de hochei pe gheaţă CSM Dunărea a început cu o victorie al treilea turneu al Ligii Naţionale, care se desfăşoară până duminică la Patinoarul Artificial din Galaţi. În primul său meci din acest turneu, Dunărea a învins vineri seară pe Steaua Bucureşti cu 4-3 (0-0, 1-1, 2-2, 1-0), după un meci decis în repriza suplimentară de departajare.


Prima repriză a fost fără goluri, steliştii deschizând scorul în minutul 3 al părţii secunde. Dunărea a egalat prin Cătălin Geru, intrându-se în a doua pauză la egalitate, scor 1-1. Formaţia gălăţeană a început în forţă al treilea act, marcând de ori în primele două minute ale reprizei, prin Stanislav Eis şi Adam Pometlo, dar Steaua a reuşit să revină şi să egaleze. S-a întrat în repriza de departajare, decisă după doar câteva secunde, Attila Tanko marcând golul victoriei pentru Dunărea.


În celălalt meci al zilei, Progym Gheorgheni a trecut de Sportul Studenţesc cu scorul de 4-2 (1-0, 0-0, 3-2).


Sâmbătă, de la ora 18.00, Dunărea va juca cu Progym Gheorgheni, iar duminică, de la ora 11.30, cu Sportul Studenţesc.


viata-libera.ro


Link to comment
Share on other sites

Dunărea s-a împiedicat acasă de Progym

Hocheiştii de la Dunărea s-au împiedicat surprinzător, pe teren propriu, de Progym Gheorgheni, cedând la limită, scor 3-4 (1-2, 2-2, 0-0). Dunărea a marcat prin Attila Gergely 2 şi Cătălin Geru.
În primul meci al zilei, Steaua - Sportul Studenţesc 20-0 (8-0, 4-0, 8-0).
Link to comment
Share on other sites

Sportul, victima perfectă pentru Dunărea

Hocheiştii de la Dunărea au câştigat, astăzi, ultimul meci din turneul găzduit de propriul patinoar, învingând pe Sportul Studenţesc cu 14-4 (3-2, 8-2, 3-0).

Pentru Dunărea au înscris Cătălin Geru 3, Stanislav Eis 2, Adam Chmelar 3, Mircea Necula 2, Paul Burada 2, Adrian Irimia 2.

Link to comment
Share on other sites

Cătălin Geru conduce în clasamentul macatorilor

Hocheiştii gălăţeni sunt în fruntea ierarhiei marcatorilor din Liga Naţională, după disputare a 6 din cele 24 de meciuri.
Pe primul loc este veteranul Cătălin Geru, cu un total de 18 puncte, 9 goluri şi 9 pase de gol.
Locul trei în clasamentul marcatorilor este ocupat de un alt ”gălăţean”, cehul Adam Pometlo, cu un total de 14 puncte, 3 goluri şi 11 pase.
Ceilalţi marcatori de la Dunărea sunt: Adam Chmelar - 10 puncte, 7 goluri şi 3 pase; Adrian Irimia - 10 puncte, 4 goluri şi 6 pase; Attila Kertesz - 9 puncte, 1 gol şi 9 pase; Stanislav Eis - 7 puncte, 5 goluri şi 2 pase; Attila Tanko - 6 puncte, 1 gol şi 5 pase; Attila Gergely - 5 puncte, 3 goluri şi 2 pase; Paul Burada - 4 puncte, 3 goluri şi 1 pasă; Filip Randa - 4 puncte, 1 gol şi 3 pase; Mircea Necula - 4 puncte, 2 goluri şi 2 pase; Attila Kanya - 4 puncte, 1 gol şi 3 pase; Adam Rasner - 5 puncte, 2 goluri şi 2 pase; Rudolf Simon - 2 puncte, 2 pase; Valentin Vlase - 1 punct, 1 gol,  Alexandru Munteanu - 1 punct, 1 gol.
Link to comment
Share on other sites

Turneul al IV-lea din Liga Naţională se va disputa, în perioada 24-26 ianuarie, la Gheorgheni. Dunărea Galaţi va juca primul meci cu Steaua Bucureşti, vineri, de la ora 15.00. Sâmbătă, gălăţenii vor întâlni pe Progym Gheorgheni, de la ora 18.00. Ultimul meci al turneului pentru gălăţeni, cel cu Sportul Studenţesc, este programat duminică, de la ora 15.00.

Link to comment
Share on other sites

A fost rândul steliştilor să câştige

După ce în precedentele două jocuri, Dunărea şi Steaua şi-au împărţit victoriile, vineri, la Gheorgheni, a fost rândul steliştilor să câştige. La fel ca în primele două jocuri, meciul a fost echilibrat, iar învingătoarea s-a decis în final. Steliştii s-au impus cu 5-3 (1-1, 2-1, 2-1), cu golul cinci marcat cu două secunde înainte de final.
Pentru Dunărea au marcat trei dintre cei cinci jucători din Cehia: Adam Chmelar, Filip Randa şi Stanislav Eis.

sportgalati.com

Link to comment
Share on other sites

Dunărea, înfrângere la limită cu Progym

Hocheiştii de la Dunărea au înregistrat al doilea eşec consecutiv în turneul de la Gheorgheni, pierzând cu 4-3 (2-0, 1-2, 1-1) meciul cu gazdele turneului, Progym Gheorgheni. Pentru Dunărea au marcat Cătălin Geru 2 şi Adam Chmelar.

 

Link to comment
Share on other sites

Dunărea a trecut la pas de Sportul

Ultimul meci din turneul de la Gheorgheni, a fost câştigat de gălăţeni cu 11-1 (4-0, 3-1, 4-0), în faţa victimei perfecte, Sportul Studenţesc. Pentru Dunărea au marcat: Gabriel Spriidon 2, Cătălin Geru 2, Attila Gergely 2, Attila Kertesz 2, Adrian Irimia, Adam Rasner, Stanislav Eis. 
După disputarea a trei turnee, Dunărea este pe locul 3, cu 13 puncte, din 9 jocuri, golaveraj 61-36.
Turneul următor se va disputa între 31 ianuarie şi 2 februarie, la Cârţa.
Link to comment
Share on other sites

Programul turneului 5

Meciurile din turneul al V-lea se vor disputa la finalul săptămânii, între 31 ianuarie şi 2 februarie, pe patinoarul din comuna Cârţa (Harghita), unde joacă "acasă" cei de la Steaua Bucureşti.

CSM Dunărea Galaţi va juca după următorul program: vineri, 31 ianuarie, ora 19.00, cu Steaua Bucureşti; sâmbătă, 1 februarie, ora 16.00, cu Progym Gheorgheni; duminică, 2 februarie, ora 12.00, cu Sportul Studenţesc.

Link to comment
Share on other sites

O nouă înfrângere cu Steaua

Hocheiştii de la Dunărea au pierdut din nou la debut, în turneul de la Cârţa, scor 3-5 (1-2, 1-2, 1-1), în faţa celor de la Steaua Bucureşti. Pentru Dunărea au înscris Adam Chmelar, Stanislav Eis şi Adam Pometlo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.