Jump to content

Apă minerală cu concentraţie mare de nitriţi şi nitraţi, într-un magazin din Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Apă minerală cu concentraţie mare de nitriţi şi nitraţi, într-un magazin din Galaţi

Autoritățile au descoperit apă minerală cu concentrațe de nitriți peste limita normală în stocurile unui magazin din Galați.

Alte cantităţi de apă minerală contaminată cu nitriți ar fi ajuns deja pe piaţă.
Este vorba despre apă Perla Harghitei, despre care se crede că ar avea cantităţi prea mari de nitriţi.
Directorul DSP Galați, Valentin Boldea, a explicat că apa contaminată cu nitriți poate fi periculoasă pentru bebeluşi şi femei însărcinate. "S-a primit o notificare pe sistemul rapid de alertă cum că anumite cantități de apă minerală dintr-un anumit lot nu ar fi corespunzătoare din punct de vedere al calității, având cantități mult mai mari de nitriți și nitrați, care ar putea pune în pericol sănătatea populației", a spus acesta.

evz.ro

Dat fiind că este vorba despre cea de-a treia reclamaţie în ultima lună, înclin să cred că cineva din Galaţi face o intensă campanie anti-Kaufland

Link to comment
Share on other sites

dat fiind ca in acest moment, eu beau apa Perla harghitei, cumparata de la chioscul din colt...nu vad relevanta kauflandului. l-) Producatorul este cel cu probleme, ca doar nu retailerul a introdus nitritii, in depozitul din spate  :-W

Link to comment
Share on other sites

Apa minerală cu nitriţi şi nitraţi a fost retrasă de pe piaţă la Galaţi

Apa minerală cu concentraţie ridicată de nitriţi şi nitraţi care a fost depistată într-un supermarket din Galaţi a fost retrasă de pe piaţă după ce la analize s-a stabilit că există neconformităţi, a anunţat marţi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Este vorba despre un lot de apă minerală Perla Harghitei care era comercializat la Galaţi.

Luni, 8 iulie, pe sistemul de alerta rapidă de la Ministerul Sănătăţii s-a anunţat prezenţa într-un supermarket din Galaţi a unui lot de apă minerală cu concentraţie ridicată de nitriţi şi nitraţi. Apa a fost oprită de la comercializare şi specialiştii de la Direcţia de Sănătate Publică au prelevat probe şi le-au trimis la analize.

money.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.