Jump to content

FCM Dunărea Galaţi - fotbal, Liga a II-a (2013-2014)


dcp100168

Recommended Posts

Antrenori de la Oţelul, mutaţi la FCM Dunărea

* Ioan Balaur este foarte aproape de a prelua echipa gălăţeană de ligă secundă ca antrenor principal

În această vară, la FCM Dunărea, echipa gălăţeană din liga a doua, se anunţă multe schimbări, cea mai importantă fiind cea a conducerii tehnice. Octavian Grigore, care a fost antrenorul principal în returul sezonului trecut, a avut contract doar până la finalul campionatului, iar înţelegerea nu a fost prelungită. În locul său urmează să fie instalat Ioan Balaur, secund la Oţelul din 2009 până acum şi care a ajuns la final de contract cu gruparea roş-alb-albastră.

Auraş Braşoveanu, preşedintele FCM Dunărea, a confirmat că negocierile sunt aproape de a fi finalizate. „Într-adevăr, există discuţii pentru a veni antrenor principal la noi. Cred că în cursul zilei de mâine (n.r. - astăzi) vom putea vorbi despre acest subiect cu informaţii concrete”, a spus Braşoveanu.

Balaur nu va trece singur de la Oţelul la Dunărea, el urmând să fie însoţit de Tudorel Călugăru, antrenorul de portari care a plecat de la roş-alb-albaştri odată cu venirea lui Petre Grigoraş.
Reunirea lotului este programată provizoriu pentru 8 iulie, putând fi amânată o săptămână în funcţie de ce dată va anunţa zilele următoare FRF pentru prima etapă de campionat.
Altfel, conform preşedintelui Auraş Braşoveanu, s-au mai făcut ceva plăţi la jucători, către care acum mai sunt restante salariile pe două luni şi se speră să se ajungă cât de curând cu plăţile la zi.

Cine este Ioan Balaur

Născut pe 25 iulie 1958, Ioan Balaur a făcut junioratul la Dinamo, după care a jucat la Chimia Turnu Măgurele în divizia B, Aversa Bucureşti în Divizia C şi B, Gloria Buzău în divizia B şi A, Victoria Bucureşti, Rapid Bucureşti, Flacăra Moreni, toate în divizia A. A revenit apoi la Buzău în divizia B, după care a ajuns la Gloria Bistriţa, unde a jucat până în octombrie 1995, când s-a retras din activitatea de jucător.

Şi-a început cariera de antrenor ca secund la Bistriţa în 1992, unde în 1995 a fost numit principal la Gloria. A plecat după un an la Rocar, a revenit în 1998 la Bistriţa, la echipa de tineret speranţe. În perioada 1999-2002a fost din nou secund la Gloria, apoi principal la Vaslui, pe care o promovează din C în B. În 2004 s-a întors din nou la Bistriţa ca secund şi principal la Gloria II. În 2007 a fost principal la Reşiţa în liga a doua, în 2008 secundul lui Dusan Uhrin la Poli Timişoara, pentru ca din 2009 să-l întâlnim ca antrenor secund la Oţelul Galaţi.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Dunărea şi-a amânat reunirea

Jucătorii Dunării urmau să se reîntâlnească după vacanţă, pe 8 iulie. Reunirea a fost însă amânată din motive obiective. Conducerea clubului nu s-a hotărât încă în privinţa obiectivului pentru sezonul următor. Prima variantă vizează crearea unei echipe de perspectivă, care să aibă un obiectiv pe termen lung. Cea de-a doua variantă prevede întărirea lotului în vederea atacării chiar din sezonul următor a primelor locuri ale clasamentului. Totul depinde de susţinerea financiară pe care o va avea echipa. Atât în prima variantă, cât şi în cea de-a doua, antrenor principal va fi Ion Balaur.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mutări către noua echipă sprijinită de Consiliul Local. Jucători plecaţi de la Oţelul la Dunărea

Proiectul celor de la FCM Dunărea Galaţi de a promova cât mai curând în prima ligă începe să prindă contur odată cu primele transferuri. După ce staff-ul tehnic a fost completat cu Ion Balaur (antrenor principal), Tudorel Călugăru (antrenor cu portarii) şi Ionel Tămăşanu (preparator fizic), cei cu care Oţelul a câştigat campionatul în 2011, FCM Dunărea a reuşit să achiziţioneze şi doi dintre cei mai talentaţi jucători ai roş-alb-albaştrilor. Astfel, Auraş Gohoreanu şi Ştefan Lupu vor intra în programul de pregătire al celor de la Dunărea. Gohoreanu (19 ani) este mijlocaş stânga şi a fost golgheterul „satelitului” în ultimii doi ani, în timp ce Lupu, 19 ani, mijlocaş dreapta, a fost unul dintre cei mai buni de la echipa de Juniori A. De asemenea, în conducerea celor de la FCM Dunărea se regăseşte şi Ilie Hagioglu, fost director adjunct la Oţelul în perioada în care actualul primar, Marius Stan, era director general. Un alt tânăr jucător al Oţelului, mijlocaşul central Mihai Adăscăliţei, ar putea evolua pentru Dunărea din retur.

După ce sprijinul municipalităţii către Oţelul a fost retras, FCM Dunărea a devenit echipa susţinută de autorităţile locale.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

FCM Dunărea Galaţi este pregătită să poată ataca promovarea în Liga I

* Obiectivul echipei gălăţene din liga a doua este formarea unei echipe care să poată promova dacă se va ajunge la dispariţia Oţelului din Liga I

FCM Dunărea se află la un nou început de drum, cu modificări în conducerea executivă, cu un nou staf tehnic şi cu schimbări substanţiale în structura lotului. Fostul director general adjunct de la Oţelul, Ilie Hagioglu, este acum preşedinte al Comitetului Director de la FCM Dunărea, acest spunând că se doreşte pregătirea echipei ca variantă de rezervă în cazul în care Oţelul va dispărea din prima ligă. „Nu se pune problema să atacăm promovarea în următorul sezon, nici nu o vom face cât timp Oţelul va reprezenta fotbalul gălăţean în prima ligă. Dar trebuie să fim pregătiţi să putem promova dacă se va întâmpla vreo nenorocire cu Oţelul. Acum încercăm să formăm o echipă competitivă bazată pe jucători tineri gălăţeni”, ne-a declarat Ilie Hagioglu.
Noua conducere tehnică îl are ca antrenor principal pe Ioan Balaur (fost secund la Oţelul), care este ajutat de secunzii Daniel Iftode şi Tudorel Călugăru, plus preparatorul fizic Ionel Tămăşanu.
În ceea ce priveşte componenţa lotului de jucători, s-au produs modificări substanţiale faţă de sezonul trecut, cu opt noi achiziţii şi zece fotbalişti plecaţi. „Dispunem de un lot numeros, dar cu multe noutăţi. Avem mulţi jucători sub 21 de ani şi doresc o integrare rapidă a acestora. Nu va fi deloc uşor, dar sperăm să scurtăm cât mai mult perioada de omogenizare şi să ajungem la un randament corespunzător eşalonului în care activăm”, ne-a declarat antrenorul Ion Balaur.
De ieri, cantonament la Târlungeni
Pregătirile au demarat pe 15 iulie şi au continuat la Galaţi până luni. De ieri dimineaţă, comandamentul general s-a mutat în Ţara Bârsei, la Tărlungeni, o localitate din judeţul Braşov cu un modern complex sportiv şi condiţii optime de pregătire. Aici vor rămâne dunărenii până pe 4 august, perioadă în care se va urmări realizarea unor acumulări fizice cât mai consistente. „În aceste 12 zile nu vom susţine niciun meci de verificare, acestea urmând a avea loc după 10 august. Preconizăm să disputăm în jur de şapte astfel de meciuri, care să ne ajute la omogenizarea echipei”, a mai precizat antrenorul Ioan Balaur.
Stafful tehnic are la dispoziţie un lot alcătuit din 26 de jucători: Olaru, Comănescu, Trihenea – Radu, Asanache, Şomodean, Ghiocel, Hristian, Matei, Chebac, Apostol, Negoescu, Voicu, Valentin Ion, Sorin Drăgan, Grosu, Comşa şi Moroşanu – jucători care au evoluat şi în sezonul trecut, plus Bârlădeanu – revenit după împrumutul la Farul Constanţa, Sorin Cucu („oţelar”, fost la FCM Tg. Mureş), Moise, Şt. Lupu şi Gohoreanu – toţi de la Oţelul II, Neagu – de la Delta Tulcea, Sfrijan şi Istrate, transferaţi de la Corona Braşov. Se va alătura lotului în cantonament şi turcul Cenk Firat (Oţelul II), după ce îşi va rezolva problema cu viza.
Dintre cei care au jucat la Dunărea sezonul trecut, pentru Stelian Cucu şi Cristea sunt discuţii pentru a fi transferaţi, Panait s-a întors la Ploieşti, Cristescu a plecat la Suceava, Gueye la CS Universitatea Craiova, Chipirliu a revenit la Oţelul, Teleagă şi Stoica sunt în căutare de echipe, iar la Daniel Florea şi Enache s-a renunţat.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

La primul meci sub comanda noului antrenor Ion Balaur, divizionara secunda FCM Dunărea a încheiat nedecis 0-0, la Bacău, pe terenul nou promovatei Sport Club, echipă pregătită de fostul antrenor al FCM Dunărea, Viorel Tănase.

Link to comment
Share on other sites

Dunărea s-a distrat cu Oţelul 2, dar l-a pierdut pe Lupu

FCM Dunărea şi Oţelul 2 şi-au testat forţele într-o partidă desfăşurată pe cel mai mare teren din municipiu. Divizionara secundă s-a impus cu 5-0, după ce  la pauză tabela arăta 3-0 pentru formaţia  lui Ion Balaur. Neagu 3, Gohoreanu şi Voicu au semnat reuşitele dunărenilor.

Meciul a avut parte de un moment dramatic. Lupu de la Dunărea a suferit o accidentare teribilă, fractură de tibie şi peroneu. Mijlocaşul gălăţean a fost accidentat de portarul Oţelului, Vlasie. Jucătorul în vârstă de 19 ani va fi operat şi va avea nevoie de o pauză de cel puţin 8 luni.

Ion Balaur a folosit două formule distincte de echipă, în timp ce omologul său, Constantin Schumacher, i-a avut la dispoziţie şi pe Silviu Ilie, Chipirliu, Pungă şi congolezul Romeo.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Liga a 2-a va avea 13 echipe în prima serie şi 12 în a doua

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ca Liga a 2-a să aibă două serii, una de 13 echipe şi a doua de 12, printre care ambele echipe Universitatea Craiova.

Sistemul de desfăşurare va fi fiecare cu fiecare, tur-retur, în total 26 de etape, respectiv 22 de etape. La finele sezonului regulat, ocupanta locului 13 din seria cu 13 echipe va retrograda în Liga a 3-a, ediţia 2014-2015. În continuare, se va juca în sistem play-off (locurile 1-6) şi, respectiv, play-out (locurile 6-12) - adică 10 etape, pornindu-se cu punctajul realizat, în cadrul sezonului regulat, în jocurile directe între echipele respective, informează site-ul oficial al FRF.
Vor promova în Liga I, ediţia 2014-2015, primele două echipe clasate în fiecare serie, la finele play-off-ului (în total, 4 echipe).
Vor retrograda în Liga a 3-a, ediţia 2014-2015, alături de echipa clasată pe locul 13, formaţiile care vor încheia play-out-ul pe locurile 10-12.
În Seria 1 se vor afla: Rapid Bucureşti, CSMS Iaşi, CF Brăila, CS FC Clinceni (fostă CS Buftea), FC Unirea 04 Slobozia, FCM Dunărea Galaţi, FC Sportul Studenţesc, ACS Rapid CFR Suceava, CS FC Farul Constanţa, ACS Berceni, FC Gloria Buzău, SC Bacău şi CS Unirea Tărlungeni;
Din Seria a 2-a fac parte: ACF Gloria 1922 Bistriţa, Clubul Sportiv Metalul Reşiţa (fostă FC Damila Măciuca), FC UTA Arad, AS FC ASA Târgu Mureş 2013 (fostă FCM Târgu Mureş), CSM Râmnicu Vâlcea, CS FC Bihor Oradea, CS Mioveni, CS ALRO Slatina, CS U Craiova, FC U Craiova, CS FC Olimpia 2010 Satu Mare şi CS Minerul Motru.

agerpres.ro

Link to comment
Share on other sites

În prima etapă este programat derby-ul ”Dunării de Jos” între CF Brăila şi FCM Dunărea, pe ”Municipalul” din Brăila. Programul dunărenilor în tur: etapa a II-a, FCM Dunărea - Unirea Slobozia, etapa a III-a, Unirea Târlungeni - FCM Dunărea, etapa a IV-a, FCM Dunărea - ACS Berceni, etapa a V-a, Gloria Buzău - FCM Dunărea, etapa a VI-a, FCM Dunărea - SC Bacău, etapa a VII-a, CSMS Iaşi - FCM Dunărea, etapa a VIII-a, FCM Dunărea - Rapid Bucureşti, etapa a IX-a, Rapid CFR Suceava - FCM Dunărea, etapa a X-a, FCM Dunărea - Sportul Studenţesc, etapa a XI-a, ACS Buftea - FCM Dunărea.
 
FR Fotbal a stabilit şi un calendar cu 13 echipe, în cazul în care Farul Constanţa nu se va retrage. În varianta a II-a, în prima etapă FCM Dunărea stă iar în etapa a II-a va juca la Sportul Studenţesc. Programul cu 13 echipe al FCM Dunărea este următorul: etapa a III-a, FCM Dunărea - Rapid CFR Suceava; etapa a IV-a, Unirea Slobozia - FCM Dunărea; etapa a V-a, ACS Berceni - FCM Dunărea; etapa a VI-a, FCM Dunărea - Gloria Buzău; etapa a VII-a, Unirea Tărlungeni - FCM Dunărea; etapa a VIII-a, FCM Dunărea - Sport Club Bacău; etapa a IX-a, CF Brăila - FCM Dunărea; etapa a X-a, FCM Dunărea - FC Clinceni; etapa a XI-a, CSMS Iaşi - FCM Dunărea; etapa a XII-a, FCM Dunărea - Farul Constanţa; etapa a XIII-a, Rapid Bucureşti - FCM Dunărea.
 
Link to comment
Share on other sites

FCM Dunărea a susţinut sâmbătă la Constanţa un nou joc de verificare, contra colegei de serie FC Farul. Jocul a fost câştigat de gălăţeni cu 2-0, prin golurile înscrise de Cosmin Neagu (sosit de la Delta Tulcea) în minutul 35 şi  Marius Bâtfoi (sosit de la CS Buftea) în minutul 75.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meciul cu Sportul nu a fost programat

Partida din cadrul etapei a II-a dintre Sportul Studenţesc şi FCM Dunărea, ce ar fi trebuit să aibă loc mâine, nu se va mai disputa. Clubul gălăţean a primit în această după-amiază un fax de la Federaţia Română de Fotbal prin care era anunţat oficial că meciul nu se va juca, clubul Sportul Studenţesc fiind sancţionat prin neprogramare pentru neplata unor datorii către Comisia Centrală de Arbitri şi nu numai.

Link to comment
Share on other sites

Dunărea Galaţi - Rapid CFR Suceava 1-1

►Min 17 0-1 Ionesi deschide scorul, după ce a transpormat un penalty, acordat pentru un henţ a lui Şomodean

►Min 30 1-1 V. Florea centrează de pe partea dreaptă până la 6 metri, de unde C. Neagu egalează

 

Etapa viitoare, FCM Dunărea va juca pe terenul celor de la Unirea Slobozia, sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 11.00.
Link to comment
Share on other sites

În etapa a IV-a, FCM Dunărea a pierdut cu 3-1 (0-1) meciul din deplasare cu Unirea Slobozia. Pentru gălăţeni a marcat Florin Istrate.

FCM Dunărea: Olaru - Radu, Şomodean, Hristian, Ghiocel - Manea, Sorin Cucu, Florea, Gohoreanu - Istrate, Neagu.
În etapa viitoare, FCM Dunărea va juca tot în deplasare, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00, cu ACS Berceni.
Link to comment
Share on other sites

ACS Berceni - Dunărea Galaţi 3-2

►Min.22, 1-0 Pătraşcu execută foarte bine un corner de pe dreapta, iar C. Sandu deschide scorul cu o lovitură de cap din colţul careului mic

►Min.24, 1-1 Istrate execută o lovitură de pe stânga, de la circa 20-22 de metri cu o centrare în careu, care depăşeşte tot pachetul de jucători şi îl surprinde şi pe portarul Meilă, intrând în poartă!

►Min.37, Istrate (Dunărea) comite un fault pentru care primeşte al doilea galben şi este eliminat.

►Min.40, 2-1: Pătraşcu execută o lovitură liberă indirectă de la 18 metri, cu o centrare în careu şi Fâşie reia spectaculos pe spate de la 8 metri de poarta lui Olaru

►Min.42, 3-1: Pătraşcu centrează de pe dreapta, iar Fâşie reia cu capul din 5 metri

►Min.76, 3-2: fază creată de Asanache şi Moroşanu, primul centrează din colţul careului, iar al doilea reia din prima la colţul scurt

prosport.ro

Dunărea: Olaru - Radu, Şomodean, Hristian, Manea - Chebac, St. Cucu - Florea (Moroşanu min. 46), Neagu (Asanache min. 64), Gohoreanu (Cenk Firat min. 46) - Istrate.

Link to comment
Share on other sites

Băieţii ăştia chiar că mai au un pic şi promovează 8-}

DUNĂREA GALAŢI - GLORIA BUZĂU 1-2

►Min 19 1-0 Incursiune pe partea stângă a lui V. Florea care îi trimite lui C. Neagu şi acesta deschide scorul cu un şut de la 16 metri

►Min 55 1-1 G. Marcu execută o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, apărarea gălăţeniilor respinge defectos până la Bârsănel care trimite cu capul din 7 metri

►Min 74 1-2  A. Voicu centrează de pe partea dreaptă în centul careului, de unde Verdeş, aflat la 11 metri, reia din prima direct în plasă

Link to comment
Share on other sites

Învinsă la Tărlungeni, FCM Dunărea ajuns pe ultimul loc

În etapa intermediară de miercuri, FCM Dunărea a mai înregistrat un eşec. Trupa pregătită de Ion Balaur a pierdut cu 1-0 (0-0) pe terenul nou-promovatei Unirea Tărlungeni. Golul victoriei a fost înscris în minutul 89, însă cu două minute înainte gălăţenii au marcat un gol anulat pe motiv de ofsaid. După înfrângerea de la Tărlungeni, echipa gălăţeană a ajuns pe ultimul loc, cu doar 1 punct din 5 jocuri, golaveraj 5-10.
Pentru FCM Dunărea, urmează meciul de pe teren propriu de sâmbătă, 12 octombrie, cu o altă nou-promovată, Sport Club Bacău.
Link to comment
Share on other sites

DUNĂREA GALAŢI - SC BACĂU 2-2

►Min 9 1-0 Istrate deschide scorul direct din lovitură liberă de la 25 de metri

►Min 44 2-0 Istrate trimite din lovitură liberă de la marginea careului, lateral stânga, o minge pe jos spre centrul careului şi C. Neagu înscrie din alunecare

►Min 45 2-1 Adăscăliţei prinde un şut zdravăn de la 20 de metri, Olaru nu reuşeşte să respingă suficient şi mingea întră în plasă

►Min 56 2-2 B. Ungureanu primeşte o pasă din adâncime şi scapă singur, ajuns la marginea careului acesta trimite plasat langă bară

►Min 89 Dunărea rămâne în 10 după ce L. Radu primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat

Link to comment
Share on other sites

FCM Dunărea, monument al neputinţei! N-a câştigat nici după ce a avut 2-0!

Trupa gălăţeană, una cu pretenţii înaintea sezonului cel puţin la locurile de play-off, continuă să dezamăgească, devenind un etalon al neputinţei fotbalistice. FCM Dunărea n-a fost în stare să-şi treacă în cont prima victorie din acest campionat nici după ce a avut şansa să conducă cu 2-0 pe nou-promovata SC Bacău, partida disputată sâmbătă la Galaţi încheindu-se cu scorul de 2-2.

Gălăţenii au deschis scorul repede prin Istrate (25’), dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, mărindu-şi avantajul cu un minut înaintea pauzei tot dintr-o fază fixă finalizată de Neagu, în rest n-au avut nicio altă fază ofensivă mai acătării. În schimb, băcăunii au avut câteva ocazii uriaşe, prin Hurdubei (16’ şi 25’), Ungureanu (35’) şi Rusu (42’), la ultimele două cu portarul Olaru în postura de erou al gazdelor. În cele din urmă insistenţa oaspeţilor a fost răsplătită prin golul marcat de Adăscăliţei la ultima fază a primei reprise, cu un şut din afara careului, deviat dintr-un fundaş.

Tot băcăuanii au fost în prim-plan şi după reluare, Ungureanu  a ratat singur cu portarul de două ori (49’ şi 51’) şi tot el a finalizat la golul egalizator (57’), spre bucuria numerosului grup de spectatori localnici, apropiaţi ai celor două antrenori gălăţeni de pe banca tehnică a oaspeţilor, Viorel Tănase şi Tudorel Pelin. Apoi, oaspeţii n-au mai forţat, nici gălăţenii n-au putut să o facă, astfel că singurul eveniment notabil până la final a fost eliminarea gălăţeanului Radu din penultimul minut, pentru cumul de cartonaşe galbene.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

CF BRĂILA - DUNĂREA GALAŢI 2-1

►Min.15, 1-0 corner Necoară şi Bosoi trimite mingea cu capul în vinclu

►Min.45, 1-1 lovitură liberă de pe stânga, din aproprierea liniei de margine, executată de V. Florea în vinclu

►Min.55, 2-1 Ndigwe îi pasează lui Ciocâlteu şi acesta trimite de la 14-15 metri lângă bară

Link to comment
Share on other sites

Criză de rezultate la Dunărea. Patru etape, ultimul răgaz pentru antrenorul Ion Balaur

Deşi la FCM Dunărea s-a stabilit ca obiectiv accederea în play-off (clasarea în primele şase echipe), ţelul echipei gălăţene din eşalonul secund e departe de a fi realizat. Distanţa faţă de locul şase, ultimul care duce în play-off şi ocupat de Gloria Buzău, este de opt puncte.
Ieri a avut loc o şedinţă a celor din conducerea FCM Dunărea, pentru analizarea situaţiei critice în care se află echipa în clasament, unde ocupă ultimul loc, iar decizia a fost de a se mai acorda o ultimă şansă colectivului tehnic condus de antrenorul Ion Balaur. „Până la sfârşitul turului mai sunt patru etape, dacă echipa nu are revirimentul dorit în aceste meciuri, cu părere de rău, vom fi nevoiţi să schimbăm conducerea tehnică”, s-a spus într-un comunicat al conducerii clubului.
FCM Dunărea, cu două puncte în clasament, n-a reuşit să câştige niciun meci din şapte partide disputate, fără să fi întâlnit până acum niciuna dintre principalele trei favorite la promovare, CSMS Iaşi, Rapid şi Clinceni. La finalul sezonului regulat se va juca în sistem play-off (primele şase clasate) şi play-out (ultimele şase clasate).
Următorul meci al gălăţenilor este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu FC Clinceni, echipa de pe locul trei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

DUNĂREA GALAŢI - FC CLINCENI   2-3

►min. 46, 1-0 L. Radu centrează, Gohoreanu şutează spre poartă şi Istrate, aflat pe traiectorie, deviază în gol

►min. 59, 1-1 şut al lui Arman Karamyan, minge deviată de Şomodean în colţul opus al celui în care plecase Olaru

►min. 65, 1-2 Hristian gafează la 30 de metri de propria poartă, Arman Karamyan i-a suflat mingea, a scăpat singur cu portarul, l-a driblat pe Olaru şi a înscris în poarta goală

►min. 68 Puşkaş (Clinceni) este eliminat după ce vede al doilea galben

►min. 73, 2-2 centrare din lovitură liberă de la 40 de metri, reluată cu capul de Bîtfoi

►min. 76, 2-3 Pălimaru înscrie după o pivotare, cu un şut din 8 metri lateral

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.