Jump to content

Românii au talent, sezonul IV


dcp100168

Recommended Posts

Caravana "Românii au talent" porneşte în căutarea noilor eroi

Caravana "Românii au talent" este gata să pornească din nou la drum, începând de luna viitoare, turul preselecţiilor debutând pe 18 august, la Timişoara, informează Pro TV. Cel mai tare show din istoria televiziunii româneşti a ajuns la cel de-al patrulea sezon, astfel că românii vor avea din nou ocazia să demonstreze unei ţări întregi cât sunt de talentaţi.

Caravana începe turul preselecţiilor pe 18 august, la Timişoara, şi va ajunge, pe rând, în alte patru oraşe: Cluj-Napoca (27 august), Iaşi (3 septembrie), Galaţi (10 septembrie) şi Chişinău (17 septembrie).

Pentru prima oară în istoria show-ului, caravana "Românii au talent" se duce direct în capitala moldovenilor de peste Prut. Aceştia sunt aşteptaţi la preselecţii să arate de ce sunt în stare în materie de spectacol şi să intre în competiţia pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, cei trei juraţi ai super-show-ului, alături de prezentatorii Pavel Bartoş şi Smiley, sunt pregătiţi să fie din nou surprinşi de românii care au talent cu carul. Cei care visează să devină cunoscuţi şi aplaudaţi de toată ţara se pot înscrie pe site-ul protv.ro sau direct în spaţiile de desfăşurare ale preselecţiilor.

Mai mult, blockbuster-ul divertismentului românesc pune la bătaie două noi premii pentru românii înzestraţi şi talentaţi din acest sezon. Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, îi este rezervat concurentului care îi va lăsa cu gura căscată pe cei trei juraţi cu numărul său năucitor. "Românii au talent" va premia cu 2.000 de euro şi ochiul ager al "vânătorilor de talent", adică al celor care înscriu un număr sau mai multe în concurs, iar acesta ajunge până în finala show-ului.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Caravana "Românii au talent" vine mâine la Sindicate

Casa de Cultura a Sindicatelor Galati va asteapta pe 10 septembrie, ora 10.00 la preselectiile concursului "ROMANII AU TALENT"
Preselectiile au început la Timisoara, pe 18 august, au continuat la Cluj-Napoca - 27 august, Iasi - 3 septembrie. Urmează Galati - 10 septembrie, ora 10.00 - Casa de Cultura a Sindicatelor, Chisinau - 17 septembrie.
Link to comment
Share on other sites

Sute de gălăţeni care cred că au talent au luat cu asalt Casa de Cultură a Sindicatelor. Preselecţiile vor fi prelungite până mâine

Vânzoleală mare astăzi dimineaţă pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Sute de tineri au venit să se înscrie la preselecţia pentru cel de-al patrulea sezon din cunoscutul show de televiziune „Românii au Talent”. La toate ediţiile anterioare, Galaţiul a avut reprezentanţi până în ultimele faze ale concursului.

Sute de oamenii au venit astăzi, încă de la primele ore ale dimineţii, la Casa de cultură a Sindicatelor, acolo unde producătorii show-ului de televiziune „Românii au Talent” pregătiseră preselecţiile pentru sezonul al patrulea.

Emoţionaţi, dar plini de speranţă, cei mai mulţi dintre ei au trecut încă de astăzi prin faţa producătorilor care fie le-au spus „Ajunge”, ceea ce înseamnă că pot pleca acasă, fie le-au spus „Mulţumesc”, ceea ce înseamnă că au acces la show-urile cu public de sâmbătă şi duminică, atunci când vor fi jurizaţi de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre. Cum numărul candidaţilor a fost destul de mare, unii dintre cei care spun că au talent au fost programaţi şi pentru mâine.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Galaţiul, capitala „Românii au talent”. Sute de oameni au venit să îşi încerce norocul

Aproape 700 de oameni aşteptau, marţi, la ora 10.00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru a se putea înscrie la preselecţia „Românii au talent” sau doar pentru a-i vedea pe cei care urmau să îşi arate talentele. Simplii spectatori au fost dezamăgiţi. Preselecţia a fost fără public, acesta fiind invitat în zilele de sâmbătă şi duminică, atunci când vor avea loc filmările pentru emisiune.
După aproape o oră de aşteptare şi îmbulzeală, mulţi dintre spectatori au plecat, dar probabil şi mulţi dintre cei care aveau de gând să se înscrie. În jurul orei 11.00, doar aproximativ 300 de oameni îşi aşteptau rândul pentru a-i putea convinge pe producătorii emisiunii „Românii au talent” că merită să ia premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro.
Mulţi dintre concurenţi au bătut drum lung pentru a veni la preselecţia din Galaţi. Am căutat destul până am găsit şi nişte gălăţeni. Aşteptau la rând oameni veniţi din Oneşti, Ploieşti, Râmnicu Sărat, Brăila, însă, cu puţin noroc, am dat şi peste doi oameni din Galaţi, respectiv, Tecuci.

Îndemnată de mama

Andreea Tiron are 12 ani, studiază vioara de trei ani la Liceul de Artă din Galaţi şi a urmat cursurile de canto ale Şcolii Populare de Artă. Este timidă, iar visul ei era până nu demult să se facă soprană. A mai participat la Next Star şi s-a hotărât abia dimineaţă să vină la preselecţia pentru „Românii au talent”, la îndemnul mamei. „Vreau să cânt „Je ne regrette rien”, de Edith Piaf. Am pregătit-o de mai mult timp. Nu m-am pregătit special pentru concurs”, ne-a spus Andreea. Mama ei este cea care îi dă încredere. „Chiar are voce, dar nu are încredere. Este un copil special, are un IQ ridicat. Cântă foarte bine când nu are emoţii”, ne-a spus mama, emoţionată şi ea.

Cântare ad-hoc

Atenţia ne-a fost atrasă imediat de sunetele tribale pornite din câteva djembe. Am intrat în mulţime şi am descoperit un grup de oameni care se pusese pe cântat. Aşa am dat peste copiii de la Organizaţia Umanitară Concordia, veniţi tocmai din Ploieşti, şi peste brăileanul, de 14 ani, Marian Alexandru Toma. Ploieştenii George, Ricardo, Emanuel, Radu şi Marian Zamfir cântă de şase ani la djembe şi prin intermediul organizaţiei au reuşit să îşi ducă muzică până în Italia şi Austria. Brăileanul Marian Toma a luat lecţii de canto la Şcoala Populară de Arte "Vespasian Lungu” şi câteva ore de canto în Galaţi, special pentru concurs. „Avem aceeaşi pasiune, ne-am cunoscut aici şi am zis să cântăm, doar de asta am venit aici. Eu cânt de când eram mic. Cânt tot timpul, cânt şi când mă duc la baie şi fac duş”, ne-a spus Marian.
Printre participanţi, l-am găsit şi pe Arun Durancea, romul din Tecuci, mândru de originea lui, care a venit pregătit să cânte în faţa juriului „Românii au talent” imnul romilor, „Jelem, Jelem”. Arun are 33 de ani, colaborează cu Casa de Cultură din Tecuci din 1997 şi are la activ mai multe apariţii tv şi concursuri. „Am zis să încerc să cânt muzica tradiţională romă veche, deşi nu ştiu cât este de interesant pentru juriu şi, eventual, pentru telespectatorii care vor urmări această emisiune”, ne-a declarat Arun.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Caravana “Romanii au talent” a strans toate talentele Galatiului

Marti, 10 septembrie, caravana “Romanii au talent” a ajuns in premiera la Galati, in cel de-al patrulea sezon al super-show-ului. Dupa Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, a venit randul Galatiului sa predea recolta de talent din acest an.

Sute de aspiranti la titlul de “cel mai talentat roman” s-au adunat la Casa de Cultura a Sindicatelor de la primele ore ale diminetii. Atmosfera s-a incalzit pe ritmuri de tobe, fluiere, chitara si cimpoi, iar galatenii au facut “grozavie si galagie”, vorba lui Bartos. Concurentii cu varste cuprinse intre cinci si optzeci de ani si-au aranjat costumele, si-au repetat numerele si s-au pregatit sa arate de ce merita sa castige premiile puse in joc: 120 000 de euro destinati castigatorului si 10 000 de euro, premiul de originalitate. Momente de magie, beatbox, teatru, sarituri la trambulina, arte martiale si chiar musical au fost prezentate in cadrul preselectiilor de la Galati.

Bartos si Smiley, prezentatorii super-show-ului, s-au amestecat prin multimea de talente si au incercat sa afle ce ii face speciali pe galateni. “Sefii” au bifat si doua activitati specifice orasului de pe malul Dunarii. Acestia au mers la pescuit si s-au plimbat pe Dunare la carma unui vas de mici dimensiuni.

Sambata, 14 septembrie, si duminica, 15 septembrie, cele mai bune talente adunate la Galati vor intra in show-urile “Romanii au talent”, in fata juriului alcatuit din Andi Moisescu, Andra, si Mihai Petre. Galatenii au invitatie speciala in ambele zile, de la orele 12:00 si 19:00, la spectacolele ce vor avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, ca sa-si sustina pe viu cei mai talentati reprezentanti. Intrarea este libera.

ProTV

Link to comment
Share on other sites

Un concurent a făcut o criză pe scenă!

Clipe traumatizante pentru juriul si spectatorii care au participat la preselectiile “Romanii au talent” de la Galati. In ultima etapa a trierii concurentilor din aceasta zona a tarii, un tanar bolnav de epilepsie a intrat in criza din cauza emotiilor si a lesinat pe scena.

Concurentul nu a anuntat pe nimeni din echipa emisiunii “Romanii au Talent” ca are probleme medicale, asa ca a urcat pe scena ca oricare altul, hotarat sa-i convinga pe jurati ca merita sa treaca in etapa urmatoare a show-lui. Insa, dupa primele acorduri ale piesei pe care o interpreta, i s-a facut rau, ca urmare a emotiilor puternice pe care le avea. Tanarul a intrat in criza epileptica si in mai putin de 10 secunde si-a pierdut cunostinta si a lesinat pe scena, sub privirile ingrozite ale celor de fata.

Pe scena a urcat imediat echipa medicala care insoteste caravana “Romanii au Talent” peste tot in tara si i-a acordat primul ajutor concurentului, dar, desi baiatul si-a revenit ulterior, juratii au ramas marcati de incident.

Andra a stat zeci de minute cu fata in maini, fara sa mai poata privi scena in tot acest timp, in timp ce Pavel Bartos a fost la un pas sa aiba el insusi nevoie de interventia medicilor si a iesit afara din Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati pentru a isi reveni, dupa spaima extraordinara prin care a trecut.

De luni, caravana preselectiilor Romanii au Talent merge la Chisinau, pentru ultima etapa inainte ca echipa sa ajunga la Bucuresti, sa puna totul cap la cap si sa dea drumul show-ului.

enational.ro

Link to comment
Share on other sites

Smiley a fost cat pe ce sa-si piarda telefonul si Mihai Petre a fost pacalit la show-urile "Romanii au talent" de la Galati

Sambata, 14 septembrie, si duminica, 15 septembrie, “Romanii au talent” a adus super-show-ul in premiera la Galati. Pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor au urcat cei mai talentati galateni, iar spectatorii veniti sa ii sustina au avut parte de un spectacol de neuitat.

“Galatenii sunt talentati”, au decretat cei trei jurati, Andra, Andi si Mihai Petre, la finalul celor doua zile de show. Concurentii au reusit sa smulga zambete, lacrimi si ropote de aplauze din partea publicului. Figuri cunoscute din sezoanele anterioare sau romani care si-au incercat in premiera norocul s-au prezentat in fata juriului talentelor, cu gandul la cele doua premii puse la bataie, 120 000 de euro destinati celui mai talentat roman si 10 000 de euro pentru cea mai originala reprezentatie.
Teatru de papusi, stand-up comedy, acrobatii pe bicicleta, flair-bartending, numere de beatbox, dans din buric si sportiv au facut senzatie pe scena de la “Romanii au talent”.  Ritmuri de tobe, vioara, saxofon, acordeon si voci extraordinare au rasunat in sala Casei de Cultura a Sindicatelor.
Mihai Petre a avut parte de o farsa in stilul “Circo Aquatico Bellucci” la show-urile de la Galati.  Veniti sa-si arate talentul, membrii trupei l-au invitat pe jurat sa ia parte la o demonstratie pe scena. Muscat in aceasta vara de un leu de mare la “Serviti, va rog!” in timpul spectacolului de circ, Mihai a avut unele retineri in ceea ce priveste invitatia baietilor. Pana la urma, juratul si-a luat inima in dinti si s-a alaturat trupei. Dupa ce l-au inclus intr-un numar de echilibristica mai mult hazliu decat periculos, italienii i-au spus lui Petre sa se intinda pe podea si au plecat de pe scena, spre amuzamentul publicului si al colegilor sai din juriu.
Smiley a tras o sperietura pe cinste la spectacolele “Romanii au talent” din weekend. Prezentatorului i s-a facut inima cat un purice cand telefonul sau a ajuns obiectul unui numar de magie care implica si un ciocan. Ca sa puna gaz pe foc, colegul Bartos i-a dat si el o mana de ajutor magicianului, cu tot cu ciocan. Spre usurarea lui Smiley, numarul a fost unul reusit, iar telefonul a ramas intact.
La intrebarea “Cine iti mentine forma?”, “sefii” Bartos si Smiley au gasit raspunsul perfect: shaorma cu de toate facuta de unul dintre concurenti in direct, pe scena “Romanii au talent”.  Mai mult, Bartos nu a ratat ocazia de a-si dovedi talentul de bucatar si s-a apucat sa faca si el shaorme.
Spaima vedetelor, nimeni altul decat Nea’Marin, a fost si el prezent la show-urile de la Galati. “Puteam eu sa stau departe de aceasta echipa dupa ce ne-am petrecut toata vara impreuna? Mi s-a facut dor de ei”, a declarat gazda show-ului “Serviti, va rog?”, care a privit spectacolul alaturi de finul sau, Edi Stancu. Cu energia la cote maxime, baletul coordonat de Edi a incins atmosfera la Casa de Cultura a Sindicatelor si a ridicat toata sala in picioare in ritm de dans.

protv.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Micii samurai de la Akikai au intrat în competiţia de la Pro Tv

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Românii au Talent” a debutat în forţă, vineri seara, la Pro Tv, chiar de pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi. Oraşul de la Dunăre a fost inclus pe harta preselecţiilor celebrului show devenit fenomen naţional după ce, la fiecare sezon de până acum, gălăţenii au făcut furori.
Arte marţiale pe muzică
Scena gălăţeană a devenit ringul unei spectaculoase demonstraţii de arte marţiale pe muzică. Trupa Akikai Junior (7 -12 ani) a ţinut publicul cu sufletul la gură: mişcări de karate graţioase sau fulgerătoare, salturi acrobatice, momente de echilibru, dar şi de luptă corp la corp, totul perfect sincronizat cu fondul muzical antrenant. „Copiii atomici”, după cum i-a numit Smiley, au primit aplauzele publicului şi s-au calificat în etapa următoare a concursului, primind trei de „Da” din partea juriului format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. „Vă felicit, sunteţi un exemplu pentru toţi copii din România”, le-a spus micilor karatişti Mihai Petre. Dacă pe scenă sportivii au rămas serioşi asemenea unor samurai, în culise s-au dezlănţuit, oferind o adevărată explozie de bucurie. Trebuie spus că la primul sezon al emisiunii „Românii au Talent”, Clubul Sportiv Akikai din Tecuci a uimit o ţară întreagă, ajungând până în marea finală a concursului.
Momente unice, dar şi penibile
Tot pe scena de la Galaţi s-a petrecut o premieră: cvintetul Anatoly din Braşov a primit biletul de aur, calificându-se direct în semifinală, drept recompensă pentru momentul muzical excepţional pe care l-a realizat.
După două demonstraţii de dans penibile - un concurent a ţopăit ca broasca pe melodia „Amintirile” a trupei „Trei Sud Est”, iar un altul a încercat fără succes să o imite pe Lady Gaga - a urmat o scenă controversată de-a dreptul, cu  „Cicciolina”. În rol de starletă sexy, în rochie roşie, cu un decolteu adânc, era de fapt Romulus, un bărbat venit cu trenul la Galaţi, pentru a-şi dovedi talentul de divă seducătoare. „Îmi pare rău, nu am înţeles nimic din momentul tău, în schimb îmi plac picioarele tale”, l-a consolat Andra, în vreme ce necruţătorul Mihai Petre i-a calificat apariţia colorată drept una de coşmar, rugându-se să nu-l viseze la noapte.

viata-libera.ro

 

Trupa tecuceană ,,Akikai’’ calificată din nou la ,,Românii au talent’’

Vineri, 14 februarie 2014, a început cea de-a patra ediţie a cunoscutului concurs naţional ,,Românii au talent’’. În etapa de preselecţie ce a avut loc la Galaţi, trupa tecuceană de arte marţiale condusă de inimosul profesor Iku Volanschi a trecut fără probleme mai departe. În faţa publicului spectator şi în faţa juriului format şi de această dată din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, Akikai a evoluat perfect obţinând, fără nici o reţinere, trei de ,,DA’’. Iată numele copiilor care au participat la această competiţie: Luca Năstasă-Baraş, Andreea Şerban, Cătălin Lupoaie, Roxana Istrate, Bianca Nica, Alexandru Stoicescu, Cătălin Lazăr, Bianca Ţuchel, Melissa Iftenie, Mihai Macovei, Ştefan Stoicescu, Theodor Diaconu şi Eduard Costea.

tecuceanul.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţenii fac spectacol la „Românii au talent”

Poate că nu suntem pe harta marilor proiecte de investiţii private, publice sau din bani europeni, poate ne simţim izolaţi şi uitaţi de autorităţi, dar ne putem consola măcar cu gândul că suntem pe harta „Românii au talent”. Şi asta pentru că Pro Tv a ales Galaţiul şi Casa de Cultură a Sindicatelor, în detrimentul Constanţei, pentru a filma preselecţiile celui de-al patrulea sezon al emisiunii „Românii au Talent”. Mai mult, showul a debutat în forţă, vineri seara, la Pro Tv, chiar de pe Dunăre, unde, dintr-o şalupă, prezentatorii emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, au anunţat că îşi caută fraţii întru talent la Galaţi. Nu e de mirare că Galaţiul a fost inclus pe harta preselecţiilor celebrului show devenit fenomen naţional! De la primul sezon şi până acum, zece gălăţeni şi tecuceni au făcut furori, cucerind publicul şi juriul.
În primul sezon al emisiunii „Românii au Talent”, Medea - Mădălina Felea, o gălăţeancă stabilită în Italia, a ajuns în marea finală a concursului, cu spectaculoasele sale numere de acrobaţie la bară. Şi tot în finală au ajuns samuraii Akikai din Tecuci, cu demonstraţii de arte mariale pe muzică.
În cel de-al doilea sezon, au fost la un pas de finală dr. Constanţa Cobzariu, supranumită Susan Boyle de Tecuci datorită vocii de aur, exploziva trupă de dans „Keep The Vibe Alive” din Galaţi şi tecuceanul Florin Limbovici, care a ţinut publicul cu sufletul la gură cu un număr de echilibru, acrobaţie şi adrenalină pe o chingă - slacklining.
Şi tot la un pas de marea finală au fost, anul trecut, balerinul Momo, alături de colegii săi din Uninvented Theatre & Zero Gravity Dance cu tulburătoarele lor poeme coregrafice, dar şi „roboţelul” tecucean Adrian Ilinca. În preselecţii, au ridicat publicul în picioare cu două momente muzicale de excepţie componenţii trupei YJB, adică Alexandra Penciu, Vincenţiu Mantu şi Leonard Croitoru, elevi la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" din Galaţi şi tecuceanca Diana Borcea. Iar la capitolul momente penibile, gălăţeanul Alexandru Mircea a reuşit să facă o sală întreagă să hohotească de râs cu mişcările lui de dans-robot şi rock and roll.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Omagiu lui Hagi pe scena Românii au Talent

Pentru a doua oară consecutiv, emisiunea Pro TV „Românii au Talent”, devenită fenomen naţional, a luat startul tot de la Galaţi. Numai că, de această dată, Casa de Cultură a Sindicatelor, unde s-au realizat filmările, a fost, mai degrabă, scena unor momente mai degrabă colorate şi inedite decât pline de talent.
Shaorma cu de toate
O adevărată frenezie a reuşit să stârnească Marian Almăşanu, în vârstă de 34 de ani, zugrav de meserie, care, cu un număr demn de un veritabil comentator sportiv, a ţinut să-i aducă un omagiu celui mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi. Pasionatul fan a recreat momentul de glorie a lui Hagi de la Campionatul Mondial din 1994. Până şi Mihai Petre, cel mai dur membru al juriului, s-a lăsat furat de moment, dar şi-a revenit repede şi i-a dat un X. Andra şi Andi Moisescu i-au acordat, însă, voturile lor pentru a merge mai departe în concurs.
Neaşteptat a fost şi momentul Elenei Darie, o doamnă în vârstă de 52 de ani, venită tocmai din Italia ca să cânte cu glas de copiliţă piesa Cleopatrei Stratan, „Ghiţă”. Fără succes.

Tot fără speranţă a fost şi numărul de magie al gălăţeanului Vasilică Badea, care, deşi şi-a strecurat mâna prin trupul asistentului său, n-a reuşit să convingă juriul, uluit de moment, că merită să meargă mai departe.
Degeaba s-a lăsat strânsă de gât şi muşcată de o ditamai Anaconda, brăileanca Adriana Măcrineanu n-a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Petre cu senzualitatea dansului său oriental. Şarpele se pare că s-a descurcat mai bine, pentru că, după cum a spus Mihai Petre, expresia dansatoarei exotice era „moartea pasiunii”.
Momentul cel mai gustat, la propriu, al serii a fost oferit de bucătarul Valentin Ene, cu un număr de shaorma cu de toate. Deşi Pavel Bartoş şi Smiley, prezentatorii concursului, s-au răsfăţat cu preparatul delicios, la fel şi concurenţii care îşi aşteptau rândul pe scenă, eroul bucătar nu va merge mai departe.
Îndemânare şi talent
Asta au dovedit din plin Speed Stacks România, trupa de păpuşari „Qui Peut” (care poate) şi barmanul Ştefan Fronea. Speed Stacks România, adică Sorin şi fii săi, Bogdan şi Răzvan, au jonglat cu “pahare sportive”, construind şi demolând turnuleţe, cu o viteză incredibilă. Dexteritatea i-a calificat în etapa următoare. Trupa „Qui Peut“ a trezit şi bucurat copilul din fiecare cu tanti Aneta, o băbuţă sprinţară, şi animalele ei talentate. Şi braşoveanul Ştefan Fronea a jonglat, dar cu sticle de alcool, spectacolul dansant oferindu-i un loc în etapele următoare.

viata-libera.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Grupul „Voces” din Galaţi a făcut spectacol la "Românii au talent"

Galaţiul a fost din nou, vineri seara, pe harta, „Românii au talent” de la Pro Tv. Cel mai preţios dintre momentele filmate pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi a fost oferit de Grupul „Voces”, condus de profesoara Monica Măciuceanu. Vocile copiilor şi adolescenţilor din „Voces” sunt deja celebre în toată ţara, mai ales că anul trecut au cucerit trofeul Festivalului „Mamaia Copiilor”. Chiar dacă momentul „Voces” pe scena de la „Românii au talent” nu a fost difuzat integral, chiar şi în cele câteva secunde artiştii au oferit un spectacol plin de culoare, fantezie, energie şi talent. Îmbrăcaţi în personaje de poveste, au cântat şi au dansat excepţional. Cu atât mai mult cu cât, în culise, profesoara le spusese cât se poate de serios că acesta poate fi momentul vieţii lor şi poate cel mai important moment din carieră pentru „Voces”! Pentru că cei trei „Da” se iau greu!
Ei bine, celor trei membri ai juriului, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre nu le-a fost deloc greu. Dimpotrivă, i-au sorbit din priviri, zâmbind cuceriţi. „Sunteţi foarte simpatici, cântaţi foarte bine şi răspunsul meu este Da! De trei ori Da! Felicitări!”, a fost concluzia lui Mihai Petre, se ştie, cel mai pretenţios şi mai dur membru al juriului.
Un moment extraordinar a dăruit şi muzicianul prahovean Emy Drăgoi, un adevărat vrăjitor al acordeonului. A urmat constănţeanul Marian Sas, care a ţinut publicul şi juriul cu sufletul la gură cu un moment de contorsionism şi balet aerian pe eşarfe.

Penibil şi îndrăgostit

Cum momentele nonconformiste, ca să nu spunem penibile, nu puteau lipsi, am avut parte de Viorel Stănescu, de 35 de ani, muncitor necalificat. Convins că are talent sută la sută, a urcat pe scenă şi a interpretat „Vreau să fiu o stea”, o piesă compusă cică de el însuşi pe Faleză, pentru o iubită pe nume Ana, pe care o iubeşte şi în ziua de azi, chit că l-a părăsit, iar acum are altă relaţie. „A sunat jalnic!”, i-a spus Mihai Petre. În ciuda iconiţei pe care i-a oferit-o Andrei, nu a scăpat de trei X-uri şi de trei „Nu”. Chiar dacă s-a declarat foarte dezamăgit, a promis că îi va compune o piesă Andrei.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

În această seară, gălăţeanca Lenuţa Tăune, la „Românii au Talent”

În această seară, aveţi toate motivele să nu rataţi emisiunea „Românii au Talent” de la Pro Tv. Numai aşa vă veţi convinge că „în România, şi babele au talent”. Potrivit site-ului Pro Tv, acesta este motto-ul după care se ghidează Lenuţa Tăune, o concurentă de 81 de ani, care e pregătită să arate în faţa unei ţări întregi că poate face spectacol. Despre Lenuţa Tăune, poetă, actriţă, regizor, scenograf, costumier, machioză, om al scenei prin dăruire şi dascăl prin vocaţie, sau, pe scurt, starul de pe Valea Horincei, din comuna Cavadineşti, aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”. În concursul de la Pro Tv a venit în faţa juriului format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre cu gândul că va obţine cei trei „Da” pentru a trece în etapa următoare. Dacă i-a obţinut sau nu, vom afla în această seară.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=ojix9GIlcEM

 

Gălăţeanca Lenuţa Tăune merge mai departe la "Românii au Talent"

Octogenara a urcat pe scenă sub moto-ul "şi babele au talent" şi a reuşit să acceadă în faza următoare a competiţiei cu un monolog umoristic, Deşi a avut trei de X, juraţii au trecut-o în etapa următoare.

Lenuţa Tăune, fostă învăţătoare şi şef de depozit, căsătorită de patru ori, a vrut să demonstreze, aşa cum a precizat, că „şi babele au talent“. „Pe scenă sunt în elementul meu, eu pe scenă trăiesc“, a spus pensionara încrezătoare, înainte să intre în scenă. Doamna Lenuţa (81 de ani) s-a prezentat cu un monolog, iar Mihai Petre a cedat primul. Andra, Andi Moisescu şi spectatorii s-au amuzat în continuare. O glumă deocheată i-a adus al doilea X de la Andi Moisescu. A urmat, imediat, Andra. Cu toate acestea, ea a obţinut aprecierea juriului. „E o performanţă care nu mă lasă indiferent, la vârsta dumneavoastră aţi venit să prezentaţi un text“, a spus Andi Moisescu. Doamna Lenuţa a primit doi de „Da“, de la Andra şi Andi Moisescu.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Gălăţenii şi brăilenii au făcut spectacol extraordinar la "Românii au talent"

În România şi babele ca Lenuţa Tăune din Cavadineşti au talent cu carul, brăileanul Gabriel Bucur, elev al Seminarului Teologic din Galaţi, cântă dumnezeieşte, iar copiii şi tinerii din Trupa Concordia, care nu au lângă ei părinţii, ci pe educatorii unei asociaţii umanitare, pot face lucruri măreţe. Toate acestea au fost dovedite cu prisosinţă la ediţia de vineri seara a emisiunii „Românii au Talent” de la Pro Tv, în cadrul preselecţiilor filmate pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Trupa Concordia are ritmul în sânge

Celebrul concurs devenit fenomen naţional „Românii au Talent” a luat startul, vineri seara, de la Galaţi, cu un moment pe cât de emoţionant pe atât de valoros din punct de vedere artistic. Trupa Concordia, formată din tineri aflaţi în grija unei organizaţii umanitare, au cântat la darabuka, un soi de tobe, şi au electrizat juriul şi publicul cu ritmul lor pe care, vorba lui Andi Moisescu, îl au în sânge! Cei trei de „Da” primiţi din partea juriului şi calificarea în etapa următoare i-au emoţionat până la lacrimi pe componenţii trupei. „Acesta a fost visul nostru. M-am simţit cel mai fericit”, a mărturisit unul dintre ei.
La polul opus au fost brăilenii din Trupa MCA Dancers, care s-au ales cu trei de „Nu” după ce au încurcat paşii de dans, iar solistul a încercat fără succes să-l imite pe Connect-R.

Lenuţa Tăune s-a născut pe scenă

„Cu panama peste scârlionţ”, şi o costumaţie de scenă creaţie proprie, Lenuţa Tăune, în vârstă de 81 de ani, din Cavadineşti a oferit un moment artistic plin de culoare şi energie. Monologul umoristic jucat cu talent de Lenuţa Tăune avea, însă, un limbaj cam… îndrăzneţ, motiv pentru care juriul a oprit-o, la cererea publicului, dându-i trei de X. Chiar dacă Mihai Petre a spus „Nu”, Andi Moisescu şi Andra i-au oferit doi de „Da” şi şansa de a merge în etapa următoare a concursului. „Mi-a plăcut energia ei şi clar, e un exemplu pentru mine. Doamne-ajută să fiu şi eu aşa la 80 de ani”, a mărturisit Andra. „Cred că m-am născut pe scenă! Nu pot fără teatru. În România, şi babele au talent”, avea să mărturisească, bucuroasă, Lenuţa Tăune.

Să fie muzică!

Deşi se temea că profesorii şi colegii de la Seminarul Teologic din Galaţi vor fi dezamăgiţi văzându-l într-un concurs de talente, brăileanul Gabriel Bucur, de 16 ani a venit totuşi să cânte la „Românii au Talent". Dar vocea lui de tenor, chiar şi „nestrunjită” în lecţii de canto, a uimit juriul şi publicul. Iar cei trei „Da” l-au trimis pe tânărul seminarist în etapa următoare a concursului. Cu mult patos, profesorul gălăţean Mihai Moraru, în vârstă de 61 de ani, a interpretat cu vocea sa de bariton „Codrule, codruţule”, o partitură extrem de dificilă, mai ales în lipsa unui acompaniament pe măsură. Din păcate juriul nu i-a oferit şansa de a merge mai departe în concurs.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Un gălăţean voia să-şi întreţină amanta cu banii de la „Românii au Talent”

Cu părul vopsit strident şi cercel într-o ureche, Vasilică Mohorea, un pensionar în vârstă 60 de ani din Galaţi a reuşit vineri seara să ofere un moment la limita dintre picant şi penibil, la „Românii au Talent”. Pozând în Don Juan şi lăudându-se că are vârsta sexuală a unui bărbat de 45 de ani, Vasilică i-a făcut avansuri insistente unei tinere concurente, mărturisindu-i că a avut de-a face, la viaţa lui, cu o sută de femei, în afară de soţia cu care este căsătorit de 37 de ani. Şi ca să nu uite cu cine a fost, le păstrează numele cifrate, într-un catastif. Ajuns în faţa juriului, şi întrebat de Mihai Petre ce-ar face dacă ar câştiga cei 120.000 de euro, premiul emisiunii, gălăţeanul a replicat „Mi-aş întreţine amanta”. Din păcate, deşi promisese „momente vesele”, a eşuat, Mihai Petre catalogându-i momentul ca fiind „o porcărie, jalnic, groaznic”.

Nici Claudiu Stan n-a avut mai mult succes, deşi s-a străduit să imite un măgar care rage şi o drujbă. X-urile pe care le-a primit l-au făcut să-l întrebe pe Mihai Petre dacă are vreun tic nervos din naştere, de tot apasă pe buton.

Spectacol adevărat

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi s-au filmat şi momente remarcabile la „Românii au Talent”, răsplătite cu trei de „Da”, şi şansa de a merge în etapa următoare. Momentul de acrobaţie al „Trial Bike Show” a fost plin de adrenalină, mai ales când unul dintre biciclişti a sărit, sprijinit pe o singură roată, peste un ditamai obstacol uman - sunetistul Marin, cel mai solid membru al echipei Pro Tv.

Uimitoare a fost şi micuţa mentalistă Ariana, în vârstă de opt ani, care şi-a dovedit puterile telepatice atât în numărul realizat împreună cu Emilian, cât şi singură, ghicind pe loc la ce se gândeşte Andra: la băieţelul ei.

Uimitori au fost şi atleţii Rob şi Conny (Robert şi Constanţa Simion), care, la 45 şi, respectiv, 46 de ani, au oferit un spectaculos număr de echilibru, acrobaţie la sol (hand to hand). 

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Samuraii din Trupa Akikai Junior Tecuci s-au calificat în semifinala „Românii au Talent”

Galaţiul va fi, pentru al patrulea an consecutiv, reprezentat în semifinalele „Românii au Talent” de la Pro Tv. Iar primii care au pus Galaţiul pe harta românilor talentaţi sunt micii samurai din Trupa Akikai Junior (7-12 ani). Aceştia au concurat chiar în prima ediţie a preselecţiilor din acest al patrulea sezon, iar vineri noapte am revăzut imagini din spectacolul lor. Akikai Junior a ţinut publicul şi juriul cu sufletul la gură: mişcări de karate graţioase sau fulgerătoare, salturi acrobatice, momente de echilibru, dar şi de luptă corp la corp, totul perfect sincronizat cu fondul muzical antrenant. „Copii atomici”, aşa i-a numit Smiley. Vestea că au intrat în semifinală le-a fost dată telefonic chiar de unul dintre membrii juriului. A fost suficient ca realizatorul „Apropo Tv” să dea „Bună ziua”, pentru ca fondatorul Akikai, Sensei Vasile Iku Volanschi să-l recunoască pe loc: „Cred că e Andi Moisescu!”. „Aveţi o intuiţie bună, într-adevăr! Aţi intrat în semifinală!”, a fost vestea care i-a făcut pe micii samurai strânşi în jurul lui sensei Iku Volanschi să sară în sus şi să strige de bucurie. Trebuie să vă reamintim, dacă aţi uitat cumva, că la primul sezon al emisiunii „Românii au Talent”, Clubul Sportiv Akikai din Tecuci a uimit o ţară întreagă, ajungând până în marea finală a concursului. Aşa că le ţinem pumnii talentaţilor samurai şi le dorim succes. Akikai a luat naştere în 1987 şi înseamnă Asociatia Toamnei, după anotimpul în care s-a născut fondatorul ei, Sensei Vasile Iku Volanschi.

Preselecţii cu succes

Înainte ca Pro Tv să dea start semifinalelor, Galaţiul a mai strălucit de câteva ori în lumina preselecţiilor filmate pe scena de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Amalia Petre, în vârstă de doar şapte ani, la uluit pe Mihai Petre cu un dans în care a împletit graţia baletului cu acrobaţia şi contorsionismul. Apoi a fost rândul iluzionistului Roland Macovei, de 19 ani, să uimească publicul cu juriul cu un număr incredibil: a reuşit să scape din imobilizarea unei cămăşi de forţă. Şi la final, micuţele indience din Bârlad „Magic Dance” (4-9 ani) l-au cucerit pe Mihai Petre cu dansul lor.
Mai trebuie spus că toţi concurenţii respinşi şi criticaţi de Mihai Petre la „Românii au Talent” au fost răzbunaţi: artiştii Circului Bellucci i-au făcut o farsă de senzaţie lui Mihai Petre, chiar pe scena de la Galaţi!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Astăzi, Akikai Junior, în semifinala „Românii au Talent”

Micii samurai gălăţeni din trupa Akikai Junior se vor lupta în această seară, de la ora 20.30, la Pro Tv, pentru un loc în marea finală a competiţiei „Românii au Talent”. Bătălia nu este deloc uşoară, pentru că au nu mai puţin de 11 adversari redutabili, şi potrivit regulamentului de concurs, numai primii doi, desemnaţi direct prin votul publicului, iar al treilea ales de juriu dintre ocupanţii locurilor trei şi patru vor intra în finală. Aşa că şansa lor de a ajunge finalişti ţine de voturile spectatorilor şi telespectatorilor.
Dacă numele Akikai vă sună cunoscut, trebuie să ştiţi că l-aţi mai auzit în primul sezon al emisiunii „Românii au Talent”, când samuraii lui Sempai Iku Volanschi, centura neagră, 5 dan, au ajuns în finala concursului. Akikai a luat naştere în anul 1987, în Tecuci, şi înseamnă Asociaţia Toamnei (AKI-Toamna, KAI-Asociaţie, Şcoală), după anotimpul în care s-a născut fondatorul ei, Iku Volanschi. Potrivit informaţiilor de pe site-ul Pro Tv, după sezonul I de la “Românii au talent”, când Akikai a participat cu elevi mai mari, copiii mai mici, între 7 şi 13 ani, şi-au manifestat dorinţa de a-şi demonstra şi ei calităţile în cadrul emisiunii. Astfel a luat naştere, în 2013, Akikai Junior, formată din 15 copii din: Tecuci, Lieşti, Iveşti şi Matca, selectaţi dintre membrii clubului. Căliţi deja în competiţii naţionale şi internaţionale, micii samurai vă vor uimi, cu siguranţă, cu o demonstraţie de arte marţiale pe muzică, aşa cum au făcut-o şi în calificări.
Le ţinem pumnii semifinaliştilor Akikai Junior şi le dorim să ajungă în marea finală.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Akikai Junior a făcut spectacol în semifinala „Românii au Talent”

Chiar dacă nu s-au calificat în marea finală a competiţiei „Românii au Talent”, micii samurai (cu vârste între 7 şi 13 ani) din trupa Akikai Junior din Tecuci au făcut senzaţie, vineri seara, în semifinala concursului de la Pro Tv. Reprezentaţia lor de arte marţiale pe muzică, plină de graţie, energie şi acrobaţie, a ţinut publicul şi juriul cu sufletul la gură. La finalul numărului lor spectaculos, şi-au strâns rândurile, disciplinaţi, şi au aşteptat verdictul juriului. „Bravoo, copii! Bravo!”, a fost prima reacţie a Andrei, în vreme ce sala îi aplauda şi aclama. Numai că emoţiile copleşitoare şi presiunea şi-au spus cuvântul, iar cel mai mic dintre samurai a izbucnit în lacrimi.

Primarul Ţuchel, şef de galerie

Mihai Petre l-a văzut primul pe micul înlăcrimat şi Andra l-a chemat în braţele ei să-l liniştească: „O, sărută-te mama, hai la mine să te pup! Hai la mine, dragoste! A fost foarte bine! Foarte bine! Ai avut emoţii, aşa-i? Şi-acum au trecut!”. „A fost foarte bine! Toată lumea te-a văzut, uite, fă-le cu mâna acasă!”, l-a încurajat şi Mihai Petre, în vreme ce Andi Moisescu îl întreba: „Te-a supărat cineva? Zi-mi că acum intru în ei! Să vezi tu când te faci mare cum o să fie!”. Strâns în braţe şi pupat de Andra, puştiul s-a liniştit şi s-a întors pe scenă, în vreme ce sala întreagă a început să aplaude să scandeze: „Akikai! Akikai!”. Galeria numeroasă a micilor samurai, care a dat tonul spectatorilor, era condusă chiar de primarul municipiului Tecuci, Gerhardt Daniel Ţuchel, tatăl uneia dintre componentele Akikai Junior! „E clar, până mâine n-o să putem vorbi, dar eu sunt sigur că cei din galerie vor dori să audă şi ce spune Mihai, şi ce spune Andra şi ce spune Andi”, a încercat prezentatorul Pavel Baroş să tempereze entuziasmul general.

Laude şi felicitări

„Copii, vreau să vă spun că a fost foarte bine şi că aţi evoluat aşa cum nu mă aşteptam! Aţi reuşit să faceţi spectacol! Eu ştiam că sunteţi nişte sportivi foarte buni, dar acum mi-aţi demonstrat că sunteţi şi nişte artişti desăvârşiţi! Iar tu, cel mic, ai fost fantastic, să ştii! Ai fost fantastic! Mi-a plăcut mult numărul vostru. Bravo!”, a fost părerea lui Mihai Petre.
„Să ştiţi că şi mie mi-a plăcut numărul foarte mult, a fost foarte bun, şi cred că fiecare copil merită aplauze în parte. Toţi au fost minunaţi. Dar eu am remarcat o faţă de viitor actor acolo: zâmbeşte, cred că s-a prins. Eu simt că tu o să devii actor în filme cu arte marţiale”, a mărturisit Andi Moisescu. În vreme ce toţi pronosticau că va fi un Chuck Norris, puştiul i-a uimit pe toţi mărturisind că atunci când va fi mare vrea să se facă „Marele Mihai Petre”.
„M-au impresionat foarte, foarte mult aceşti copii, s-au purtat excelent pe scenă, ca adevăraţi profesionişti. Vă felicit! Sunt foarte mândră de voi! Akikai!”, a spus Andra, în vreme ce publicul a reînceput să scandeze: „Akikai! Akikai!”.
Chiar dacă votul publicului nu i-a trimis în marea finală, competiţia a fost extrem de strânsă, trupa Akikai Junior şi-a atins scopul: a făcut spectacol total şi a arătat tuturor frumuseţea artelor marţiale. Bravo!

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.