Jump to content

Corona Braşov - Oţelul Galaţi 0-1


dcp100168

Recommended Posts

Corona Braşov - Oţelul Galaţi, pe 22 iulie

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit astăzi ca primul meci al FC Oţelul Galaţi în sezonul 2013-2014 al Ligii I, cel de pe terenul echipei ASC Corona 2010 Braşov, să aibă loc luni, 22 iulie, de la ora 19.00. Partida de pe stadionul Tineretului din Brașov va fi transmisă în direct de canalul Digi Sport 1.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ionuţ Badea vrea debut cu dreptul în campionat

Oţelul este gata pentru debutul în Liga I. Cel puţin aceasta este părerea antrenorului Ionuţ Badea. „Cred că jucătorii au înţeles foarte bine ce pretenţii am de la ei. Grupul devine din ce în ce mai puternic. Principala mea grijă a fost să-i integrez pe jucătorii tineri în colectiv. Pentru ceea ce ne propunem în acest sezon, lotul este destul de bun. Sigur că orice jucător de valoare este binevenit, dar deocamdată ne putem descurca cu ceea ce avem la dispoziţie. În ceea ce priveşte partida din prima etapă, în care vom întâlni nou-promovata Corona, meciul va fi foarte dificil pentru că echipele care debutează pe prima scenă dau totul. Cred că avem argumentele necesare pentru a ne impune”, a declarat antrenorul Oţelului.

presagalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Oţelul a debutat cu victorie în sezonul 2013-2014 al Ligii I

Formaţia Oţelul Galaţi a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii I, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), nou-promovata Corona Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX. Unicul gol al meciului a fost marcat de Marquinhos, din penalti, în minutul 73. Lovitura de la 11 metri a fost acordată după un fault al lui Olariu asupra lui Sîrghi, fază la care jucătorul echipei braşovene a fost eliminat.

În minutul 89, un alt jucător al Coronei, Burlacu, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Corona Braşov: Marc - Burlacu, Forika, Damian, Canon - Chirciu, Olariu, Stere (R. Stănescu '58), Vl. Munteanu - I. Coman (Manea '85), Sg. Buş (Fl. Stângă '46). Antrenor: Nicolae Manea

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Antunes, Sîrghi, Sg. Costin, Murgoci - Milea (Filip '83), Giurgiu, Neagu (Adăscăliţei '90)- L. Iorga, Marquinhos (Paraschiv '90+1), Astafei. Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Burlacu '56, '89 / Milea '48, Astafei '58, Neagu '86. Cartonaşe roşii: Olariu '72, Burlacu '89

Meciul a fost arbitrat de George Găman, ajutat de Valentin Avram şi Iulian Radu. Rezervă a fost Horaţiu Feşnic. Observatori au fost Adrian Vidan şi Mircea Călin.

La meci au asistat aproximativ 4000 de spectatori, intrarea fiind liberă.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.