Jump to content

La Combinat lucrează ambele laminoare de tablă groasă


dcp100168

Recommended Posts

La Combinat lucrează ambele laminoare de tablă groasă

Producţia de tablă groasă a Combinatului a crescut ca urmare a repornirii Laminorului de Tablă Groasă (LTG) 2, care a fost oprit acum câteva luni, ne-a declarat liderul Sindicatului Liber al Siderurgiştilor, Ilinca Diaconu. Potrivit aceleiaşi surse, la ora actuală funcţionează două laminoare de tablă groasă, şi anume LTG1 şi LTG2, lucru care ar putea indica existenţa comenzilor.

Deşi este un lucru îmbucurător, mai ales în condiţiile în care repornirea LTG2 nu va conduce la oprirea din funcţiune a LTG1, tabla groasă nu este un produs care să aibă valoare adăugată mare, deci nu ar reprezenta o afacere foarte profitabilă pentru unitate.

În timp ce a fost repornit LTG2, urmează să se facă lucrări de repararaţii şi modernizări la instalaţia de desprăfuire de la oţelărie, prezentată la inaugurarea ei drept o mare investiţie de către conducerea de atunci a fostului colos siderurgic, lucrări care ar conduce la eficientizarea activităţii acesteia.

monitoruldegalati.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.