Jump to content

Connect-R se căsătoreşte cu Misha din Galaţi

Recommended Posts

Posted

Connect-R se căsătoreşte cu Misha din Galaţi
Deşi nu sunt împreună decât de câteva luni, cântăreţul Connect-R şi iubita lui Misha vor deveni părinţi anul viitor.

Vestea a fost confirmată chiar de impresarul solistului în vârstă de 31 de ani. „Misha a făcut testul <Barza> şi a ieşit pozitiv”, a povestit Emil Burloi. „Acum câteva zile a aflat că va fi tată (Connect-R, n. red). Îşi dorea foarte mult un copil, chiar dacă nu a spus niciodată lucrul ăsta. Nu mi-a spus dacă vrea să fie fată sau băiat, e important să fie sănătos”, a adăugat acesta, sugerând că înainte ca bebeluşul să se nască este foarte probabil ca artistul şi iubita lui să se căsătorească. „Cu siguranţă urmează şi căsătoria pentru că Ştefan este un tip foarte responsabil. Nu l-am auzit vorbin despre asta, dar cred că nu şi-a revenit încă după vestea frumoasă. Este foarte fericit!”, a mai spus impresarul.

Ştefan Relu Mihalache, alias Connect-R, şi Misha s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, când tânăra, pe numele său real Mihaela, a mers cu DJ Sava la studioul Rappin’On Production. Chiar dacă cei doi nu au recunoscut că au relaţie decât în urmă cu câteva săptămâni, surse din anturajul acestora au mărturisit că Misha şi Connect-R sunt împreună de mai mult timp.

Mihaela este prima femeie cu care solistul de afişează de la despărţirea de Diana Georgescu, femeia cu care se logodise şi cu care urma să se căsătorească.

Misha are 22 de ani, este din Galaţi, şi este, de asemenea, cântăreaţă. Cel mai recent single al său se numeşte „Tenerife” şi a fost produs în studio-ul lui Connect-R.

gandul.info

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Misha a cântat la nunţi
Frumoasa soție a lui Connect-R, Misha, este o persoană foarte deschisă care nmu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. Ea a dezvăluit un lucru prea puțin cunoscut despre începuturile carierei sale. Acum este o cântăreață cunoscută și este celebră și datorită căsătoriei cu Connect-R, însă cu ani în urmă, frumoasa moldoveancă făcea parte dintr-o trupă din Galați care cânta la nunți.
”Înainte să fiu cu DJ Sava am cântat la nunți. Da, am cântat la nunți vreo 2 ani jumate cu o formație din Galați. Eu interpretam muzică ușoară, iar colega mea muzică populară. La un moment dat ea a rămas însărcinată și am mai ajutat-o pentru că nu mai putea susține un recital complet. Eu am cântat mereu. Din clasa a V-a până în clasa a XII-a am fost la Liceul de Artă, am cântat la tot felul de festivaluri, toată viața am cântat”, a dezvălui Misha spre uimirea publicului în cadrul emisiunii ”Răi da' buni” de la Antena Stars.
Chiar dacă Mihai Morar a fost foarte surprins de spusele Mishei, ea chiar a făcut demonstrație live și a interpretat o melodie populară, spunând mândră că este bine ca publicul să cunoască și această latură a ei.

libertatea.ro