Jump to content

Fundaşul Benga a plecat la Petrolul


dcp100168

Recommended Posts

Fundaşul Benga a plecat la Petrolul

Jucătorul Alexandru Benga (24 ani) a semnat un angajament valabil pentru următoarele trei sezoane cu echipa noastră. Fundaşul central revine, astfel, la Ploieşti, aici unde a mai evoluat în stagiunea 2010-2011, cea la capătul căreia gruparea „galben-albastră” a obţinut promovarea în Liga I. Din 2011, Benga a jucat pentru Oţelul Galaţi, în ultima ediţie de campionat bifând 19 prezenţe în primul eşalon şi 4 în Cupa României.

fcpetrolul.ro
 

Link to comment
Share on other sites

Motivul plecării lui Benga la Petrolul

Fundaşul central Alexandru Benga a lăsat Oţelul pentru a semna cu Petrolul Ploieşti, formaţie care va evolua în turul II preliminar din Europa League. De fapt, Benga revine la echipa din Ploieşti, fiind clubul de la care a venit la Oţelul în 2011.

„Este adevărat că Benga s-a înţeles cu Petrolul, îi expirase contractul cu noi şi nu mai aveam cum să-l ţinem fără voia lui. Vom încerca să ne reorientăm şi să aducem un alt fundaş”, a spus Narcis Răducan, managerul sportiv al FC Oţelul.

Benga a fost anunţat pe siteul oficial al celor de la Petrolul ca fiind ultimul transfer al ploieştenilor, după ce a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Cu toate că noul antrenor Ionuţ Badea nu a părut că mizează prea mult pe Benga în cantonamentul din Anglia, fundaşul în vârstă de 24 de ani a bifat 19 partide în ediţia trecută de campionat pentru Oţelul.

Motivul plecării se învârte în jurul agentului său, cu care Oţelul a colaborat în exces în ultima vreme. În spatele mutării lui Benga de la Oţelul la Petrolul este impresarul Ionel Codoban, cel care l-a şi adus la Galaţi în 2011, după câştigarea campionatului de către formaţia roş-alb-albastră.

În lotul Oţelului mai sunt alţi patru fundaşi centrali, Sergiu Costin, Cristian Sîrghi, Constantin Mişelăricu şi Robert Moglan, plus Enes Sipovici, care se pregăteşte cu echipa a doua.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.