Jump to content

Un gălăţean a câştigat 11 milioane de euro la Loto 6/49

Recommended Posts

Posted

Un gălăţean a câştigat 11 milioane de euro la Loto 6/49

Premiul istoric de 11 milioane de euro la Loto 6/49 a fost câştigat, au declarant, duminică seara, Agenţiei de presă r/News reprezentanţii Loteriei Române. Biletul a fost jucat la agenţia cu numărul 17005 din Galaţi. Norocosul câştigător a jucat trei variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la extragerea Noroc. Acesta va încasa 48,95 de milioane de lei impozabili. În plus, jucătorul a câştigat şi o variantă la categoria III, precum şi un câştig de categoria IV. Acesta cel mai mare câştig înregistrat vreodată la categoria I la Loto 6/49. Numerele extrase duminică seara, la jocul 6/49, au fost: 22, 49, 18, 7, 47, 6.

rnews.ro

AGENTIA LOTO 17-005, GALATI, STRADA OTELARILOR, BL. D9B

Posted

Flerul mă face să cred că numelere sunt două zile de naştere. Ceva de genul 18/22.06/07.1947/49

Asa m-am gandit si eu, caci a castigat si la celelalte variante.  A pus numere reprezentand date importante cu mici variatii.

Posted

Biletul de 11 milioane de euro a fost câştigat la agenţia din Micro 20

Biletul câştigător, în valoare de 11 milioane de euro, a fost cumpărat de la Agenţia Loto nr. 17-005 din municipiul Galaţi, situată în cartierul Micro 20.

Potrivit şefului filialei locale Galaţi LOTO, Andrei Moţoc, până acum nicio persoană nu s-a prezentat la sediul sucursalei locale sau la Bucureşti pentru a intra în posesia marelui premiu.

Biletul, în valoare de 48.952.706 lei, jucat duminică seara, este biletul cu cea mai mare valoare din istoria Agenţiei Naţionale LOTO, a declarat directorul sucursalei locale Galaţi, Andrei Moţoc. Tot din Galaţi, de la o altă agenţie, a fost cumpărat şi biletul al treilea ca valoare din istoria Agenţiei Naţionale LOTO, acest lucru petrecându-se în 2009. Biletul, în valoare de 46.171.670 de lei a ieşit câştigător în urma tragerii din 7 iunie 2009, a mai precizat directorul Andrei Moţoc. Alte premii semnificative câştigate la Galaţi au fost: în 9 noiembrie 2008 - două bilete la categoria I a câte 9.400.000 de lei şi pe 5 iunie 2005, un bilet în valoare de 17.381.610 lei.

Încă de la primele ore ale dimineţii, gălăţenii au venit la agenţia 17-005, pentru a se convinge că de acolo a cumpărat norocosul gălăţean biletul care i-a adus 11 milioane de euro. Oamenii şi-au dat cu părerea cine ar putea fi câştigătorul, au făcut glume şi au visat la câte lucruri poate face acum norocosul cu banii obţinuţi. „Chiar şi după ce îi reţine 25% impozit, tot îi rămâne o grămadă de bani”, a spus un gălăţean.

Cele două angajate ale agenţiei, Manuela Caraghiulea şi Veta Trandafir, sunt foarte bucuroase că agenţia la care lucrează de zeci de ani de zile este aşa de faimoasă: „La agenţia noastră s-a mai câştigat în 2004, cu un bilet colectiv, cam 504 milioane de lei, pe vremea aceea… Au jucat 37 de inşi şi au câştigat de două ori la categoria a II-a. Însă la categoria I nu am mai avut niciodată un bilet câştigător”.

presagalati.ro

Posted

Al 6-lea gălăţean câştigător al Marelui Premiu la 6 din 49. Valoarea totală a celor 6 Mari Premii este de peste 33 milioane euro

Marele Premiu obţinut, ieri, de un gălăţean, cu un bilet jucat la Agenţia Loto nr. 5, de la parterul blocului D9B de pe strada Oţelarilor, este cel mai mare premiu din istoria jocului 6 din 49 la Loteria Română.

O altă mare performanţă constă în faptul că gălăţeanul a jucat un bilet cu trei variante simple şi în afara variantei câştigătoare a marelui premiu, cu 6 numere din 6, a obţinut câştiguri şi cu celelate două variante, la una fiind câştigătoare 4 numere din 6, iar la cea de-a treia fiind câştigătoare 3 numere din 6. „În urma tragerii Loto 6/49 de pe data de 14 iulie 2013, s-a câştigat cel mai mare premiu din istoria acestui joc, în valoare de 48.952.706,17 lei (peste 11 milioane euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-005 din Galaţi şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc, preţul acestuia fiind de doar 16,9 lei. Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi câştigătoare. În afara de premiul de categoria I, jucătorul norocos a obţinut câştiguri şi cu celelalte două variante, şi anume, un premiu de categoria a III-a, în valoare de 817,41 lei şi un premiu de categoria a IV-a, în valoare de 30 lei”, se spune în comunicatul Loteriei Române.

Galaţiul şi-a câştigat renumele de oraş al milionarilor de la tragerea Loto 6 din 49 a Loteriei Române, acesta fiind cel de al 6-lea Mare Premiu obţinut de un gălăţean. Valoarea totală a acestor premii este de peste 33 milioane euro.

Precedentul Mare Premiu obţinut la 6 din 49 de un gălăţean a fost câştigat în iunie 2009, de Iulian Constandachi, maistru militar la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. După câştigarea celor peste 11 milioane de euro, Iulian Constandachi s-a mutat de la Galaţi pe litoral, în localitatea 2 Mai, judeţul Constanţa, unde şi-a cumpărat o vilă şi a demarat construirea unei pensiuni cu 15 camere, cu parter şi două etaje, pentru a-şi ocupa timpul cu o afacere. „Sunt un om fericit şi nu am făcut cum au făcut alţii, să risipească banii aiurea. Banii nu mi-au luat minţile, din contra, mă gândesc cum să-i înmulţesc. Tocmai de aceea vreau sa investesc în ceva frumos, o pensiune pentru turişti”, declara, în 2011, Iulian Constandachi. Iulian Constandachi a jucat biletul câştigător la agenţia Loto nr. 10, din Piaţa Energiei din Galaţi, devenită celebră după ce pe bilete jucate tot acolo, au mai fost câştigate alte două Mari Premii la tragerea 6 din 49. De aceea, mulţi jucători superstiţioşi îşi joacă biletele la Agenţia 10. Iulian Constandachi, ca şi ceilalţi gălăţeni care au câştigat Marele Premiu, a jucat un bilet cu 3 variante simple, pentru care a plătit 15,7 lei.

La aceeaşi agenţie, a fost jucat şi un bilet câştigător al Marelui Premiu la tragerea din 9 noiembrie 2008, la care doi gălăţeni, care au jucat variante simple, la agenţii diferite, dar şi-au împărţit premiul de 5,8 milioane euro. Cele două bilete câştigătoare au fost jucate la Agentia 17-010 de la Piaţa Energiei şi la Agenţia 17-032, de pe strada Strungarilor, din Micro 19. Ambii câştigători au mizat pe variate simple, pe unul din bilete, de 6,9 lei, fiind jucate o singură variantă simplă şi o variantă la tragerea „Noroc”, iar pe celalalt bilet, de 8,9 lei, două variante simple. În ambele cazuri, premiile, în valoare de 2,5 milioane euro fiecare, au fost binevenite. Primul câştigător al tragerii de pe 9 noiembrie 2008 era un şomer, în vârstă de 30 de ani. Cel de-al doilea câştigător era un gălăţean de 54 de ani, ieşit la pensie, care a încasat Marele Premiu chiar de ziua lui.

În iunie 2005, tot la o agenţie din judeţul Galaţi a fost câştigat un Mare Premiu la Loto 6 din 49, în valoare de 5 milioane euro. Biletul fusese jucat la o agenţie din oraşul Târgu Bujor, de un pensionar din Galaţi, care se afla în vizită la rude. Si în acest caz, Marele Premiu a fost obţinut tot cu o variantă simplă, pentru care bărbatul plătise 41.500 lei vechi. Funcţionarii loteriei i-au protejat identitatea, dar au mărturisit ce le-a spus bărbatul când a venit să încaseze premiul: „Am scăpat de sărăcie!”.

Şi primul Mare Premiu ceva mai consistent obţinut la 6 din 49 a fost obţinut tot în judeţul Galaţi. La tragerea din 16 decembrie 2001, Daniel Dumitru, în vârstă de 33 de ani, contabil la o societate din Tecuci, a câştigat premiul de 16 miliarde, echivalentul al 565.000 euro, plus o Skoda Felicia şi un apartament în Bucureşti. Tânărul a avut o experienţă nefericită, pentru că cei de la Loterie i-au divulgat identitatea şi s-a pomenit asaltat de „prieteni”, rude pe care nu le văzuse niciodată, mame care îşi doreau să le fie ginere şi indivizi care îi propuneau tot felul de afaceri. „Banii, e rău când nu îi ai, dar mai rău e când îi ai”, declara Daniel Dumitru. Primul lucru pe care şi l-a cumpărat din premiu obţinut la loto a fost o bicicletă. Ceva mai târziu, a obţinut permisul şi a schimbat mai multe maşini. Cu o parte din bani şi-a construit o casă la Tecuci, o parte s-au dus pe afaceri care nu au mers pentru că se asociase cu „persoane nepotrivite”. Tecuceanul a gândit totuşi ca un contabil şi şi-a depus o parte din bani în depozite bancare în lei şi în valută, trăind destul de bine din dobânzi.

presagalati.ro

Posted

Sfaturile lui Costandachi, milionar la LOTO din Galaţi: „Banii câştigaţi - de pus la trei bănci. Vin 100 de milioane pe zi doar dobândă”.

Oraşul nu este străin de milionarii în euro apăruţi peste noapte, după ce au câştigat la jocurile loto. Primul lovit de noroc a fost Iulian Constandache care, pe 7 iunie 2009, a încasat un premiu de 46,17 milioane de lei. A fost al treilea premiu ca mărime din istoria jocurilor loto din România, spune şeful sucursalei zonale Galaţi a Loteriei, Andrei Alexandru Moţoc. Într-un interviu pentru gândul, Constandache zice mai simplu: “Da, domnule! Am câştigat la fel ca omul ăsta de acum, 11 milioane. În mână am luat 8.200.000, că am plătit dobânda de 2.800.000”.

Ce sfaturi îi dă el noului câştigător?! “În primul rând să depună banii în bancă. Vede el care bancă e mai bună, că eu nu fac reclamă la bănci. Cam la trei bănci să-i plaseze. Nu înainte să negocieze dobânda, că se poate. Băncile să fie sigure şi în ţară, nu afară”.

După ce a câştigat, lui Constandachi îi intrau în cont cam 100 de milioane pe zi. “Aşa mi-am făcut eu socoteala, după capul meu. O sută pe zi, tocmai bine”, spune vechiul milionar, astăzi investitor imobiliar şi om de afaceri în turism, cu, deja două pensiuni pe roate, deschise la 2 Mai, cu alta în construcţie şi cu un cinemtograf 3D, în proiect, chiar pe malul mării.

“Dar ce-l sfătuiesc eu e să nu investească, încă, nimic. Lasă banii în depozite de trei şi şase luni şi abia pe urmă investeşte, din dobândă. Dacă îl pasionează, în turism, dacă nu, vede el, la ce se pricepe cel mai bine” spune Iulian. “Eu, sincer să fiu, am jucat şi pe bursă; dar nu agresiv – uşor, atent şi mai ei şi de acolo. Dar am avut pe cineva care se pricepea, de ce să mint?!”

Altfel, sfatul său cel mai direct pentru noul câştigător este să stea cât mai departe de persoanele dubioase. “Atenţie la anturaj şi la persoanele dubioase. Şi, mai ales, fără împrumuturi. Dacă vrea să dea ceva, dă din suflet cui are nevoie. Dar nu cu împrumut, că nu-i mai vede! Eu aşa am făcut. Şi am dat şi la biserici. Câte 200-300 de milioane, din dobândă: pentru construcţie, pentru clopot, ca să repare gardul… Altfel ce să-i spun? Să-l ajute Dumnezeu. Să nu se bage rob la bani, dar să-i folosească cu minte şi cu plăcere. Eu, după ce pun bine afacerea pe picioare, nu mai fac decât să mă plimb prin lume” spune, pentru gândul, Iulian Constandachi.

gandul.info

Posted

«Cred că ştiu cine e câştigătorul». O gălăţeancă susţine că un vecin de-al ei ar putea fi fericitul care a luat premiul de 49 de milioane de lei de la Loto

Agitaţie mare, ieri, la marginea oraşului Galaţi, în faţa agenţiei 17 005, unde a fost înregistrat biletul de 48.952.706 lei, cel mai valoros din istoria Loteriei Române. Printre oamenii care veniseră să joace cu speranţa că norocul se va lipi de ei ca şi de ultimul mare câştigător de la Loto s-a aflat şi Paraschiva Dumitrescu, o femeie care bănuieşte că l-ar cunoaşte pe fericitul câştigător de duminică.
Manuela Caraghiulea şi colega ei Veta Trandafir, lucrătoare ale agenţiei, care vând zilnic norocul, s-au bucurat enorm când au auzit că au făcut un milionar. “Eu am dat biletul care a ieşit câştigător. Duminică, la ora 11.00 a fost jucat, dar nu îmi mai amintesc de către cine. Era foarte m u l t ă lume în agenţie. În gen e r a l , duminica se joacă sute de bilete. Am mai avut câştiguri aici, dar doar la categoria a doua. Nici mie nu îmi vine să cred că cineva a luat atâţia bani”, ne-a spus ieri Manuela Caraghiulea, care lucrează la Loto din 1981, adăugând că nu se gândeşte că norocosul se va întoarce la agenţie să spună că a câştigat.«Suntem bucuroase că l-am făcut fericit»

Paraschiva Dumitrescu în schimb, o jucătoare care şi-a înregistrat biletul cu 15 minute înainte de ora 11.00, când a fost cumpărată şi varianta norocoasă, bănuieşte că l-ar cunoaşte pe fericitul câştigător. “Eu cred că ştiu cine e câştigătorul. Am un vecin care ştiu că a jucat. Dacă văd că mâine i se întorc copiii din Italia înseamnă că el este. Eu duminică am jucat tot aici un bilet, dar nu mi-a ieşit”, ne-a mărturisit Paraschiva Dumitrescu.

“Nu contează cine e, ci doar că biletul jucat are o valoare de 16,9 lei şi l-a ajutat să scoată 49 de milioane. Să aibă parte de bani şi să fie sănătos, noi suntem bucuroase că am făcut un om fericit”, a spus şi Veta Trandafir, cea de-a doua vânzătoarea a agenţiei Loto unde s-a dat câştigul.

Posted

Anunţul făcut în urmă cu puţin timp de Loteria Română. "S-au GOLIT CONTURILE"

Gălăţeanul care a câştigat duminică seara premiul cel mare de la Loto 6/49 a mers în această dimineaţă la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul uriaş. Valoarea câştigului se ridică la suma de 48.952.706,17 lei iar biletul norocos a costat 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc.
Potrivit site-ului Loteriei Române, câştigătorul este un jucător fidel şi are în jur de 50 de ani. Spune că a jucat aceleaşi variante vreme de 20 de ani, la loto, numerele având o semnificaţie personală.
În comunicatul Loteriei Române se mai precizează că gălăţeanul a aflat chiar în seara de 14 iulie că este câştigător şi nu s-a hotărât încă ce va face cu banii.

antena3.ro

Gălăţeanul care a câştigat premiul cel mare la loto şi-a încasat astăzi banii

Câştigătorul premiului de peste 11 milioane de euro la Loto 6 din 49, cel mai mare premiu din istoria acestui joc, s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-şi ridica banii, informează un comunicat al Loteriei Române.
"În cursul zilei de astăzi s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-şi încasa premiul, câştigătorul categoriei I a jocului Loto 6 din 49, la tragerea de duminică, 14 iulie, cel mai mare premiu din istoria jocului.
Valoarea câştigului este de 48.952.706,17 lei, iar biletul norocos a costat doar 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc.
Câştigătorul este un jucător fidel din Galaţi şi are în jur de 50 de ani. Joacă la LOTO, tragere de tragere, de peste 20 de ani. Ne-a declarat că a jucat întotdeauna aceleaşi trei variante şi o variantă la Noroc şi ca numerele au semnificaţie personală. Până acum nu a obţinut decât câştiguri mici, cel mai adesea cu 3 numere", se mai arată în comunicatul Loteriei.
Câştigătorul LOTO 6 din 49 nu a dorit să-şi facă publică identitatea şi le-a transmis celorlalţi jucători următorul mesaj: “Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului.”
Marele premiu la LOTO 6 DIN 49, de peste 11 milioane de euro, a fost câştigat, duminică. Numerele câştigătoare la Loto 6 din 49 au fost jucate pe un bilet înregistrat la o agenţie din Galaţi, informează Loteria Română.

viata-libera.ro

Posted (edited)

Ce vrajeala pentru copii...  Nu sunt invidios ca nu as avea pe ce, totul... nu mai continui...

Reclama !

Edited by LaurX82
Posted

Cum si-a petrecut cel mai proaspat milionar al Romaniei prima zi din noua lui viata

Toti cei care au jucat macar o data la loto s-au intrebat…”cum ar fi daca?” “ce-as face primul lucru”? “cum ar decurge prima zi din noua mea viata?”. Fiecare are, probabil, propria versiune, dar Cancan.ro va prezinta azi o varianta reala.

Cum si-a petrecut cel mai nou milionar al Romaniei ziua in care a intrat in posesia marelui premiu. Mai intai, dis-de-dimineata, pe la ora la care Loteria Romana abia isi deschidea portile, fericitul castigator intra in sediu insotit de fiica sa. Pe durata formalitatilor, omul a fost extrem de calm si echilibrat, fara sa-si tradeze vreo clipa nervozitatea si emotia. A stat permanent de vorba cu fiica lui si, la o privire neatenta, pareau o familie care isi dezbate linistita problemele de fiecare zi.

Prima achizitie: doua parfumuri, unul Prada, altul Dior

Nici orele urmatoare ale celor doi nu au fost iesite cu ceva dintr-un curs firesc al unei zi normale. Intr-o prima faza, noul milionar si fiica lui au mers cu masina loteriei pana la o sucursala CEC din centrul Capitalei de unde, dupa indeplinirea unei noi serii de formalitati, au plecat pe jos. Au mers la pas prin Centrul Vechi, ca intr-o plimbare de duminica. Au vorbit incontinuu. Poate ca sa nu strige de fericire. Si nu s-au putut abtine de la a-si face un mic dar. Primul dar cumparat din marele premiu: au intrat la magaziunul Unirea, s-au dus glont la un magazine de parfumuri si si-au ales marcile preferate, unul de la Prada, altul de la Dior.

Ciorba si bulz la un popas pe autostrada

De la Unirea au ales sa circule cu un taxi, pana intr-o zona periferica a Capitalei, acolo unde isi lasasera masina.

Milionarul nu s-a grabit insa. (Ce rost ar mai avea sa te grabesti?) A circulat cu viteza regulamentara si, dupa aproximativ 100 de kilometri de autostrada, a oprit. La un popas turistic de pe marginea soselei. Erau, e drept, orele pranzului.
Cel mai nou milionar al Romaniei si fiica lui au mancat pe terasa. Cate o ciorba, cate un bulz si ea a baut o bere. Milionarul a fumat o tigara. Apoi, tatal si fiica si-au continuat drumul. Au mai oprit o data, la iesirea de pe autostrada, si-au cumparat un pepene galben de la un vanzator ambulant de la marginea drumului. Si inca un popas inainte de casa. Doar pentru o tigara.

Milionarul si-a luat mezeluri de la magazinul din cartier si a baut o bere singur la terasa

Acasa. Milionarul parcheaza masina in fata blocului, in acelsi loc in care, an dupa an, anotimp dupa anotimp a lasat-o, i-a verificat geamurile, portierele. Si el si fiica lui par obositi. Poate abia acum i-au coplesit emotiile. Intra umar la umar in bloc, dar dupa doar cateva momente, omul coboara.

Se duce direct la alimentara din cartier si cumpara cate ceva de mancare pentru cina. Dar nu se intoarce in apartament. Pentru prima oara dupa orele de incordare si emotii, castigatorul marelui premiu la 6 din 49 s-a destins.

Agale si cu chipul luminat de noul cont din banca, milionarul din Galati s-a dus pe terasa unui restaurant si…a baut o bere.

cancan.ro

Posted

Norocosul de la Loto, judecător cu 8.000 de lei salariu

De patru zile, o ţară întreagă se întreabă cine e marele câştigător la loto. Cu ce se ocupa înainte să dea norocul peste el? Era sărac sau, oricum, nu ducea grija zilei de mâine? Click! a reuşit să afle răspunsul la toate aceste întrebări.

În cartierul gălăţean Micro 21, unde se află agenţia loto care a dat cel mai proaspăt milionar în euro, lumea pare de câteva zile total schimbată. Marea majoritate a locuitorilor nu ştie cine a câştigat marele premiu.

Oamenii se uită curioşi în jurul lor, doar-doar or observa la vreun trecător un semn care să trădeze norocul incredibil care a dat peste el. Sunt însă şi câţiva, cam 20-30 la număr, ce locuiesc pe strada V.V., care cunosc identitatea fericitului. Şi care au instituit o adevărată „lege a tăcerii".

„Ştiu cine a câştigat. Nu vă spun nici dacă îmi daţi 20 de milioane", ne spune un bătrânel la vreo 60 de ani.

„Nu ştiu maică, nu am auzit nimic", „S-ar putea să-l ştiu, dar nu spun", sunt răspunsurile pe care ni le dau, rând pe rând, locatarii unui bloc unde reporterii Click! ştiu cu siguranţă că locuieşte proaspătul milionar.

Şi, uşor-uşor, odată cu trecerea orelor, apar şi primele „breşe" în zidul făcut în jurul misteriosului personaj. Aşa aflăm cum îl cheamă (am decis să nu-i facem public numele) şi povestea vieţii sale.

Nu e deloc sărac, ba chiar, la cei 51 de ani ai săi, se poate spune că e un om realizat. Câştigătorul celor 11 milioane de euro, de fapt 8,2 milioane după plata taxelor, e judecător la o instanţă din Galaţi şi, conform propriei declaraţii de avere, a avut anul trecut un salariu net de 8.000 de lei pe lună. Este văduv şi are o fată stabilită în Bucureşti.

Pentru fiica lui s-a şi băgat dator la bancă în 2012. Domnul judecător apare drept coplătitor la creditul de peste 60.000 € pe care tânăra l-a luat pentru un apartament în Capitală. Acum, poate plăti acest credit în doar două luni numai din dobânda pe care o încasează pe marele câştig. Magistratul mai are un credit din 2011, an în care şi-a cumpărat şi maşina, un VW Passat. Şi de acest credit poate scăpa cu dobânda pe 15 zile!

La instanţa unde lucrează marele câştigător, lucrurile sunt ceva mai simple. „Aici se ştie că a dat norocul peste el. A şi dat deja chef mare cu o parte din colegi", ne spune un avocat.

Din vorbă în vorbă, aflăm că domnul judecător este un magistrat foarte apreciat, cunoscut pentru blândeţea sa. „Îi pedepseşte aspru doar pe cei care nu vor cu nici un chip să se îndrepte. Dacă vede că-ţi pare rău de ce ai făcut, e înţelegător şi te ajută", ne spune un coleg.

Şi, pentru că un astfel de eveniment nu putea fi lipsit şi de bârfe, aflăm mai multe decât am vrea. „Prietena lui e procuroare aici", povesteşte alt magistrat.

Bine, bine, dar cum arată misteriosul norocos? Aflăm când iese pentru prima oară în ziua aceea din bloc. Un bătrânel simpatic ce pare mai în vârstă decât cei 51 de ani din buletin. Sau poate povara celor peste 8 milioane € câştigaţi şi-a pus deja amprenta asupra lui. Totuşi, blândeţea i se citeşte pe faţă. Are un mers aparte, face paşi mici şi iuţi. Nu părăseşte zona în care locuieşte şi unde se simte, probabil, în siguranţă. Merge doar până la magazinul de la colţul blocului. Apoi, face o plimbare de două-trei minute până la restaurantul din apropiere.

Dar nici aici nu stă mult. Chelnerii par să nu-l cunoască. Nimeni nu-l bagă în seamnă. Nici pe stradă, nici la magazin, nici la restaurant. Chiar nu-l cunoaşte nimeni pe omul care stă la aceeaşi adresă din 1991? Bineînţeles că oamenii îl cunosc, dar totul face parte din planul de protejare a lui. Cu aşa vecini, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, domnule judecător! Multă sănătate şi, aşa cum v-au sfătuit deja alţi mari câştigători la loto, să administraţi cu înţelepciune averea câştigată.

click.ro

• 2 months later...
Posted

Deşi are conturile pline, milionarul de la Loto 6 din 49 din Galaţi nu renunţă la jobul din magistratură

La mai bine de două luni de când s-a ales cu peste 11 milioane de euro după ce a nimerit cele şase numere câştigătoare la Loto 6 din 49, judecătorul gălăţean nu a renunţat la job. Avocaţii spun că l-au văzut de mai multe ori pe la serviciu şi nu au observat schimbări în comportamentul milionarului.

Am stat de vorbă cu un avocat care ne-a spus că la două luni de când l-a lovit norocul, milionarul vine în mod regulat la serviciu, este acelaşi om, dar nu vorbeşte deloc despre norocul lui. Deşi se zvonea că-şi va face demersurile pentru pensionare, judecătorul a rămas în continuare la muncă.
„M-am întâlnit chiar zilele trecute cu el pe holuri, l-am văzut şi în faţa tribunalului, era la un chioşc, îşi lua ţigări. Nu s-a schimbat cu nimic: acelaşi om, acelaşi mers, uşor şchiopătând”, ne spune un renumit avocat din Galaţi.
Deşi este un judecător redutabil, colegii fac glumiţe pe sema lui şi spun că este „singurul milionar angajat la... Curtea de Apel”
adevarul.ro
Posted

Deşi este un judecător redutabil, colegii fac glumiţe pe sema lui şi spun că este „singurul milionar angajat la... Curtea de Apel”

hai sictir!!

• 2 months later...
Posted

Judecatorul Aurel Burlacu, marele castigator al premiului de 11 milioane de euro, si-a depus cererea de pensionare

Judecatorul Aurel Burlacu, de la Sectia penala a Curtii de Apel Galati, care in vara acestui an a dat marele tun la Loto 6 din 49, a hotarat sa puna capat carierei de magistrat. Mai bogat cu 11 milioane de euro, Aurel Burlacu a formulat o cerere de eliberare din functie prin pensionare, cerere care a fost discutata marti, 19 noiembrie 2013, in sedinta Plenului CSM.

Decizia lui Aurel Burlacu de a parasi sistemul judiciar este cat se poate de normala, daca ne gandim la “lovitura” financiara pe care acesta a dat-o in urma cu cateva luni. Burlacu a castigat in luna iulie 2013 marele premiu la Loto 6 din 49, in valoare de nu mai putin de 11 milioane de euro. La acea data, presa a scris ca marele castigator este judecator in Galati, au fost prezentat poze blurate cu acesta, dar nu numele sau nu a fost facut public numele. Despre marele castigator la Loto 6 din 49 s-a scris doar ca ar avea in jur de 50 de ani, si ca din declaratia sa de avere rezulta ca si-ar fi cumparat in 2011 o masina Volkswagen sau ca ar fi coplatitor la un credit imobiliar “Prima Casa”, contractat de fiica sa.

Informatiile oferite au fost destul de putine, dar chiar si asa s-a putut contura profilul judecatorului Aurel Burlacu de la Sectia penala si pentru cauze cu minori a Curtii de Apel Galati. Datele din declaratia de avere a acestuia coincid cu informatiile aparute in presa despre marele castigator al premiului de 11 milioane de euro de la Loto 6 din 49. Judecatorul Aurel Burlacu si-a cumparat intr-adevar o masina Volkswagen in anul 2011 si este coplatitor la creditul imobiliar al fiicei sale, Ioana Otilia Burlacu, avocat in Baroul Bucuresti.

Inainte de a deveni judecator, Aurel Burlacu a fost jurisconsult de CAP

Aurel Burlacu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza in anul 1986. Din 1987 si pana in 1989 a fost jurisconsult la CAP Cudalbi Galati, iar din 1989 pana in 1993 a ocupat functia de jurisconsult la CS Galati. In anul 1993, Aurel Burlacu a devenit judecator la Judecatoria Galati, unde a activat pana in 19 mai 1996. Atunci a fost avansat la Tribunalul Galati, iar in 1 noiembrie 2003 a devenit judecator la Curtea de Apel Galati, la aceasa instanta ocupand si functia de presedinte al Sectiei cu cauze de minori si de familie.

Pe de alta parte, potrivit unor dezvaluiri de preasa, in anul 2007 Aurel Burlacu a incasat suma de 133.771, situandu-se pe locul 8 in clasamentul angajatilor la stat din judetul Galati cu cele mai mari salarii.

luju.ro

• 7 months later...
Posted
Un judecator a plecat din sistem mai bogat cu peste 36 de milioane de lei. DNA nu ii poate face nimic
Dupa mai bine de 20 de ani in care a solutionat dosare ca judecator, Aurel Burlacu a plecat de la Curtea de Apel Galati mai bogat cu 36,7 milioane de lei. Venitul neasteptat nu are nici o legatura cu fapte anchetate de procurorii anticoruptie, ci cu un castig la Loto, pe care fostul judecator si l-a adjudecat in iulie anul trecut. Pensionat la finele anului trecut, declaratia sa de avere a devenit publica cateva luni mai tarziu.

36.715.315,58 lei este suma cu care judecatorul galatean Aurel Burlacu a parasit anul trecut sistemul juridic. Potrivit declaratiei de avere, completata o data cu solicitarea de pensionare, venitul anual ca si judecator a fost de peste 126.000 de lei. In decembrie, presedintele a semnat mai multe decrete pentru eliberarea din functie a 12 procurori si judecatori pensionati, printre care si a judecatorului Aurel Burlacu, de la Curtea de Apel Galati. Asa a parasit sistemul cel mai bogat (declarat) magistrat.

In iulie anul trecut, marele premiu la Loto 6 din 49 a fost castigat de un judecator de la sectia penala a Curtii de Apel Galati: peste 36 de milioane de lei. Desi numele castigatorului, in persoana judecatorului Aurel Burlacu, a fost aflat la scurt timp si dat publicitatii, confirmarea oficiala a venit abia dupa ce acesta si-a completat declaratia de avere. De fapt, odata cu publicarea acesteia.

La cateva luni de cand s-a trezit cu marele pot in buzunar, judecatorul a solicitat eliberarea din functie, incepand cu 1 decembrie 2013. La acea data, Burlacu avea peste 56 de ani, cu vechime in magistratura de 26 de ani si 7 luni, dintre care peste 20 de ani ca judecator. Anterior, timp de cinci ani, Burlacu lucrase ca jurisconsult. Fara o avere considerabila, case sau masini de fite, judecatorul avea trecute pana la data pensionarii si cateva imprumuturi la banci.

In 2013, judecatorul detinea un teren intravilan in Galati, detinut in cota de 5/8, un apartament, un garaj si un WV Passat. Creditele, patru la numar, erau scadente in 2014, 2016, 2017 si 2031. La ultimul dintre acestea, judecatorul era trecut ca si coplatitor pentru fiica sa, care isi cumparase un apartament in Bucuresti prin programul Prima Casa. Salariul pe un an intreg al judecatorului a fost de 114.200 lei. Ulterior, dupa ce a fost unul dintre norocosii de la Loto, judecatorul si-a lichidat imprumuturile. Iar la veniturile sale s-a adaugat salariul de 126.471 lei si castigul de la Loto 6/49 - 36.715.315,58 lei.

Judecatorul Burlacu a terminat in 1986 Facultatea de Drept, la Universitatea "A.I. Cuza" din Iasi si pana in 1993 a fost jurisconsult la C.A.P. Cudalbi Galati (1987 - 1989) si C.S. Galati. Ulterior, a fost numit incadrat prin transfer in cadrul Judecatoriei Galati, de unde a fost avansat la Tribunalul Galati, in 1996, unde a fost presedinte de sectie. La Curtea de Apel Galati, de unde s-a si pensionat, a solutionat dosare incepand din 2003. In 2006, a fost numit presedinte al Sectiei pentru cauze cu minori si de familie din cadrul Curtii de Apel Galati, functie in care a fost reinvestit in 2009.