Jump to content

Colet suspect descoperit în faţa Palatului Justiţiei


dcp100168

Recommended Posts

Colet suspect descoperit în faţa Palatului Justiţiei

Forţe speciale ale Poliţiei au intervenit, marţi după-amiază, pentru îndepărtarea unui colet suspect care a fost semnalat în faţa Palatului de Justiţie din Galaţi, cirulaţia rutieră în zonă fiind blocată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Galaţi, Bogdan Cojocaru, prezenţa coletului respectiv în faţa Palatului de Justiţie din Galaţi a fost semnalată la numărul unic de urgenţă 112 marţi, în jurul orei 16.00. La faţa locului, s-au deplasat imediat forţe speciale ale Poliţie pentru a acţiona pentru îndepărtarea pachetului respectiv.

Ulterior, după izolarea zonei, poliţiştii şi pirotehnişti au preluat coletul - o sacoşă aşezată lângă roata unei maşini.

mediafax.ro

Iar sacoşa avea câteva perdele....

Link to comment
Share on other sites

Adica un mosh vigilent, plin de spirit civic cum rar intalnesti prin autobuze, a vazut o sacosa parasita/scapata/uitata langa o masina.  Fiind ager la minte si facandu-se util societatii a apelat 112 banuind el ca-i ceva necurat la mijloc, mai ales in fata la "justitie".  

Acum... foarte bine ca n-a fost o bomba... Doamne fereste, deh persoane importante.

Dar ce te faci cu puzderia de sacose, pungi de gunoi lasate, parasite, "uitate" pe marginea drumurilor de catre soferi marlani prea puturosi sa-si miste curul sa le arunce la conteiner ?  Cum ar fi sa se anunte la 122 fiecare punga suspecta de pe marginea drumului sau din tronsonul blocului ?!?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.