Jump to content

Nuntă pe două roţi la Galaţi

dcp100168

Recommended Posts

Nuntă pe două roţi la Galaţi

Nuntă atipică, pe două roţi, la Galaţi! Doi tineri, împătimiţi ai motoarelor, şi-au unit astăzi destinele în faţa lui Dumnezeu. La biserică au venit pe motociclete, îmbracaţi în blugi, cămaşă albă, iar în picioare, binenţeles,… bocanci. Naşii i-au condus pe miri tot pe motociclete, în aceeaşi ţinută nonconformistă.

Loredana şi Cătălin sunt împreună de aproape 2 ani şi jumătate. Pe atunci, doar el era un împătimit al motoarelor. Acum, pasiunea este una comună şi îi uneşte şi mai mult. "In primul rand ne-am dorit sa facem nunta pe motor si atunci am zis noi ca e cea mai potrivita tinuta, ne caracterizeaza: bocanc, blug, camasa, manusi, casca si voal.", spune Loredana, mireasa.  

"Oamenilor le place ce este frumos, nu am facut galagie, suntem motociclisti care ne plimbam si o facem din pasiune."a spus Cătălin, mirele.

"L-am anuntat pe parinte si a zis ca pe el nu-l deranjeaza cum o sa venim noi imbracati la ceremonie.", a mai completat mireasa.
Şi naşii le împărtăşesc pasiunea, aşa că şi ei au venit la biserică tot pe motoare.
Cei doi tineri îşi vor petrece luna de miere tot pe motociclete, într-un mic tur al ţării.

realitatea.net