dcp100168 Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Nuntă pe două roţi la GalaţiNuntă atipică, pe două roţi, la Galaţi! Doi tineri, împătimiţi ai motoarelor, şi-au unit astăzi destinele în faţa lui Dumnezeu. La biserică au venit pe motociclete, îmbracaţi în blugi, cămaşă albă, iar în picioare, binenţeles,… bocanci. Naşii i-au condus pe miri tot pe motociclete, în aceeaşi ţinută nonconformistă.Loredana şi Cătălin sunt împreună de aproape 2 ani şi jumătate. Pe atunci, doar el era un împătimit al motoarelor. Acum, pasiunea este una comună şi îi uneşte şi mai mult. "In primul rand ne-am dorit sa facem nunta pe motor si atunci am zis noi ca e cea mai potrivita tinuta, ne caracterizeaza: bocanc, blug, camasa, manusi, casca si voal.", spune Loredana, mireasa. "Oamenilor le place ce este frumos, nu am facut galagie, suntem motociclisti care ne plimbam si o facem din pasiune."a spus Cătălin, mirele."L-am anuntat pe parinte si a zis ca pe el nu-l deranjeaza cum o sa venim noi imbracati la ceremonie.", a mai completat mireasa.Şi naşii le împărtăşesc pasiunea, aşa că şi ei au venit la biserică tot pe motoare.Cei doi tineri îşi vor petrece luna de miere tot pe motociclete, într-un mic tur al ţării.realitatea.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts